Guest malva Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 furciaczek napisał(a):A jak sie chudzinka miewa? rewelacja, ledwo to łazi a już chce sie bawić, potrzebował człowieka.bardzo. już niedługo nie będzię chudzinką :) Quote
vena&vivi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Imprezse nie wypaliła przez pogodę ale byliśmy na spacerku, jeżdził samochodem - rewelacja siada z tyłu ale tak, że obserwuje przez przednią szybę. Nietoper jest genialny - miałam problem, żeby odprowadzić go do schronu, miękłam coraz bardziej. Quote
Alicja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 To kiedy Prosiaczek do Fur jedzie ?? Będę robić bazareczek , myślę ze parę złociszy uzbieram . Quote
furciaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 vena&vivi napisał(a):Imprezse nie wypaliła przez pogodę ale byliśmy na spacerku, jeżdził samochodem - rewelacja siada z tyłu ale tak, że obserwuje przez przednią szybę. Nietoper jest genialny - miałam problem, żeby odprowadzić go do schronu, miękłam coraz bardziej. To moze wcisnesz go gdzies u siebie:diabloti::evil_lol: Quote
vena&vivi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 furciaczek napisał(a):To moze wcisnesz go gdzies u siebie:diabloti::evil_lol: Wiesz ja już o tym myślałam - mam wolny pokój ale jak on do domu nie pojdzie do konca lutego to ja sama nie dam rady z tylkoma psami, spacerami. Quote
vena&vivi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Alicja napisał(a):To kiedy Prosiaczek do Fur jedzie ?? Będę robić bazareczek , myślę ze parę złociszy uzbieram . Jesteśmy umówione na 15 stycznia :0 Dziękujemy za złocisze:) Quote
furciaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 vena&vivi napisał(a):Wiesz ja już o tym myślałam - mam wolny pokój ale jak on do domu nie pojdzie do konca lutego to ja sama nie dam rady z tylkoma psami, spacerami. A no tak, zapomnialam ze sama zostajesz:shake: Mozesz wpadac do mnie z doziami na objadki:diabloti::cool3: Quote
agaga21 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 furciaczek napisał(a): Mozesz wpadac do mnie z doziami na objadki:diabloti::cool3: a ja myślłam, że ty się samymi kawami żywisz:evil_lol: ech, nic dziwnego, że serce boli jak się zwraca psisko do schronu :( Quote
vena&vivi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 furciaczek napisał(a):A no tak, zapomnialam ze sama zostajesz:shake: Mozesz wpadac do mnie z doziami na objadki:diabloti::cool3: A odchudzisz mnie jak Promke?? :D Ja nawet myslalm, że go wezme aż do Fur pojedzie ale wode mu z mózgu mu zrobie :( Wiecej krzywdy niż pożytku, Quote
furciaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A masz nowe info o tym polamancu z Ino? Quote
vena&vivi Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Nie mam nadal tymczasu dla niego :( Quote
furciaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 vena&vivi napisał(a):Nie mam nadal tymczasu dla niego :( Ale czy foty dostals, wiadomo juz cos wiecej? Quote
vena&vivi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 aldira napisał(a):nie pytaja o niego? No jeszcze nie, ogłoszeń nie ma jeszcze, pw wysyłam na razie bo deklaracji brakuje nam na dt. Fur fot brak bo weta nie było. Jutro raz jeszcze bede dzwonić. Quote
Guest malva Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a jakby w tytule napisać ,że oprocz zbierania na dt prosimy o pomoc w ogłoszeniach? można go ogłaszać ,jesli jest w schronie? czy musi byc w dt i dopiero wtedy? Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Chyba nie trzeba czekac, fajne psisko takie z niego jest :) Jak znajde jutro chwile to mu allegro machne chociaz. Quote
Guest malva Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 no i cool :D toż taki fajny pies powinien iść od razu do ds a nie jakies tam tymczasy ;) Quote
vena&vivi Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 pomagasz w ogłoszeniach :D zamówiłam 80 ogłoszeń dla Prosiaczka - będą na weekend - mam nadzieję, że telefony nam spłona od nadmiaru dobrych domków. Quote
vena&vivi Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Pani Iwonka jednak 100zł :) dziekuje Quote
vena&vivi Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Cisza u Prosiaczka, ciotki zajrzyjcie do nas :) Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Melduję , ze żyję . Po środzie będę miała czas na bazarek , tylko muszę jeszcze pożebrać coś u rodzinki do wystawienia , bo cosik mam swoje , cosik od Clockwork , ale może coś u mamy wysępię Quote
vena&vivi Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Fur zapytaj prosze o tekst :0 ogłoszenia czekaja na zrobienie Znajoma od dogów szachrajka wpłaci cusik jednorazowo. dzieki :) Quote
Recommended Posts