Jump to content
Dogomania

Amstafo -prosiaczek - po raz 2 w schronie :( - zbieramy na Dt u Furciaczkowej

Recommended Posts

Posted

:), o raju ,wesoło będziesz mialą z tymi telefonami :)

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przestrzegam przed panią z Chorzowa która podaje, że pracuje (lub pracowała) w Zoo. Mieli już kiedyś amstafowatego psa i niestety zaginął... Nie pamiętam ale chyba właśnie miała na imię Beata,dwójka dzieci. Państwo robili dobre i odpowiedzialne wrażenie, niestety tylko robili.

Posted

vena&vivi napisał(a):
Izuniu to ta sama:)

O matko :angryy: zero odpowiedzialności,kompletna ignorancja rad. Brutus trafił do nich z Warszawy. Na początku było super, opisy kontakt przez GG, NK a potem zostałam usunięta, bo za dużo pytań zadawałam. Dziewczyna, która przygarnęła biedaka wcześniej z ulicy i przywiozła tu Brutusa, a u której był na tymczasie, postraszyła w końcu policją i prawnikami i się okazało że UCIEKŁ :-( ale co się naprawdę stało nie wiemy.
Do dziś z Martą nie możemy sobie wybaczyć ani też zrozumieć... Pies niestety się nie znalazł :-(

Posted

vena&vivi napisał(a):
doszły nowe wpłaty - zrobie aktualizacje w domu :)

moze ode mnie, w tytule napisalam ze na prosiaczka bo nie wiem w koncu jakie ma imie:evil_lol: i nie pamietam ile przelalam a ile obiecalam wiec jak cos to krzycz:evil_lol:

Posted

Nie wytrzymałam :P i z pewnych odwiedzin z Prosiaczkiem wróciłam :)Ale na tymczas - wkońcy jeden pokój mam wolny, wmawiam sobie, że Fur teraz ma więcej czasu, haha zganiam na nią.powiem tylko tyle - domek szybko potrzebny bo cięzko bedzie oddać. To jest idealny pies domowy - genialny. Przed podaniem miski jest siad, kładziemy i wtedy może podejść i o dziwo on tak robi.Piłkę uwielbia, za nia wsio zrobi i tak pod koniec wczorajszego spaceru już przynosił pod nogi, na zostaw wypluwa, siad i ja rzucam - aaaaaa kocham go :PDo suczek jest genialny, wczoraj koło jedej przeszedł nie zwracając uwagi, druga podbiegła to sie powąchały i poszły :)Z deklaracji będę sie w karme i piłki zaopatrywać :Pchita z twojej wpłaty zaszczepie chłopaka na wirusówki bo nie ma.

Posted

aj a prosiaka widziałam wczoraj na zywo :) :)kochany jest
ogon merda do wszystkich ludziów :)