Guest malva Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 :), o raju ,wesoło będziesz mialą z tymi telefonami :) Quote
Alicja Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 o kurka ...no to się wam zaczyna jazda z fonami :roll: Quote
izulkabu Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Przestrzegam przed panią z Chorzowa która podaje, że pracuje (lub pracowała) w Zoo. Mieli już kiedyś amstafowatego psa i niestety zaginął... Nie pamiętam ale chyba właśnie miała na imię Beata,dwójka dzieci. Państwo robili dobre i odpowiedzialne wrażenie, niestety tylko robili. Quote
izulkabu Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 vena&vivi napisał(a):Izuniu to ta sama:) O matko :angryy: zero odpowiedzialności,kompletna ignorancja rad. Brutus trafił do nich z Warszawy. Na początku było super, opisy kontakt przez GG, NK a potem zostałam usunięta, bo za dużo pytań zadawałam. Dziewczyna, która przygarnęła biedaka wcześniej z ulicy i przywiozła tu Brutusa, a u której był na tymczasie, postraszyła w końcu policją i prawnikami i się okazało że UCIEKŁ :-( ale co się naprawdę stało nie wiemy. Do dziś z Martą nie możemy sobie wybaczyć ani też zrozumieć... Pies niestety się nie znalazł :-( Quote
vena&vivi Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 doszły nowe wpłaty - zrobie aktualizacje w domu :) Quote
chita Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 vena&vivi napisał(a):doszły nowe wpłaty - zrobie aktualizacje w domu :) moze ode mnie, w tytule napisalam ze na prosiaczka bo nie wiem w koncu jakie ma imie:evil_lol: i nie pamietam ile przelalam a ile obiecalam wiec jak cos to krzycz:evil_lol: Quote
vena&vivi Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 tak od Ciebie cioteczko doszło 50zł :) dziekujemy, jedna stała 10zł, i dwie jednorazowe po 10zł :) Quote
furciaczek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Prosiakowe foty jutro, Ania chyba mnie nie ubije co:evil_lol: Quote
vena&vivi Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 furciaczek napisał(a):Prosiakowe foty jutro, Ania chyba mnie nie ubije co:evil_lol: Poyśle nad ubiciem :P nie bo kto sie Prosiakie zajmie:) Quote
vena&vivi Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Jakies takie smutne oczka, wiem dopatruje się ale mam wrażenie, że takie nieobecne :( Quote
furciaczek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Nieobecny to tam jest mozg:evil_lol: Nie martw sie Aniu Prosiaczkowi humorek dopisuje, radosny, rozbiegany:loveu: Quote
vena&vivi Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Oj łatwo Ci mówić - to jak z Hekciem tylko ja nie planuje hawiry kupic ehh mój synek -on juz mnie ma w du... a ja ciagle myśle Quote
vena&vivi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Nie wytrzymałam :P i z pewnych odwiedzin z Prosiaczkiem wróciłam :)Ale na tymczas - wkońcy jeden pokój mam wolny, wmawiam sobie, że Fur teraz ma więcej czasu, haha zganiam na nią.powiem tylko tyle - domek szybko potrzebny bo cięzko bedzie oddać. To jest idealny pies domowy - genialny. Przed podaniem miski jest siad, kładziemy i wtedy może podejść i o dziwo on tak robi.Piłkę uwielbia, za nia wsio zrobi i tak pod koniec wczorajszego spaceru już przynosił pod nogi, na zostaw wypluwa, siad i ja rzucam - aaaaaa kocham go :PDo suczek jest genialny, wczoraj koło jedej przeszedł nie zwracając uwagi, druga podbiegła to sie powąchały i poszły :)Z deklaracji będę sie w karme i piłki zaopatrywać :Pchita z twojej wpłaty zaszczepie chłopaka na wirusówki bo nie ma. Quote
chita Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 czyli Prosiak u Ciebie?:evil_lol: zaszczepcie,odrobaczcie i co tam jeszcze trzeba;) Quote
vena&vivi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 No kuźwa u mnie bo jakos tak ten pies mnie zachipnotyzował, ehh Quote
chita Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='vena&vivi']No kuźwa u mnie bo jakos tak ten pies mnie zachipnotyzował, ehh[/QUOTE] to sie pochwal stadkiem bo nie nadazam:evil_lol: Quote
vena&vivi Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 A no cisza. proś pochłania resztki mojego wolnego czasu :) Nikt nie dzwoni -zastanawiam sie gdzie jeszcze ogloszenia robić. Co najbardziej skuteczne. Quote
furciaczek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Mam jeszcze prosiakowe zdiecia, pozniej wrzuce :) Quote
Guest malva Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 aj a prosiaka widziałam wczoraj na zywo :) :)kochany jest ogon merda do wszystkich ludziów :) Quote
Recommended Posts