fiorsteinbock Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Wczoraj widzialam boksie, ubrana w kubraczek i co najwazniejsze! pazury znacznie krotsze, stopniowe przycinannie juz dalo rezultat, sunia moze normalnie stac bez dreptania w miejscu. Dom chetny do adopcji pewnie szybko sie znajdzie, musi byc sprawdzony, zeby ta mala juz nigdy nie zawiodla sie na ludziach. Jak mozna doprowadzic do takiego stanu psa, czym zawinila - tym, ze serduszko bilo? Quote
Mysza2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ładnie się tam prezentuje na tej stronie schroniska. Kapselek ma Marysię do pożyczania? Bo mnie nie ma 12 godzin :roll::roll::roll: Edytko, jak widać można doprowadzić, "ludzie" są zdolni:(:( Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Mysza2 napisał(a):Ładnie się tam prezentuje na tej stronie schroniska. Kapselek ma Marysię do pożyczania? Bo mnie nie ma 12 godzin :roll::roll::roll: Edytko, jak widać można doprowadzić, "ludzie" są zdolni:(:( Myszko a piszesz o stronie azyla i Dodzie? Wiem, ze kreatywnosc ludzka jest szeroka jak cala galaktyka i nie powinno mnie nic dziwic, zaden kolejny przypadek znecania, bo jak inaczej nazwac takie pazury. Jednak za kazdym razem jestem w ciezkim szoku..podobnie jak wy wszyscy. ALe tak powinno byc, czlowieczenstwo w nas wciaz tkwi. Quote
Kapsel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Mysza2 napisał(a):Ładnie się tam prezentuje na tej stronie schroniska. Kapselek ma Marysię do pożyczania? Bo mnie nie ma 12 godzin :roll::roll::roll: Edytko, jak widać można doprowadzić, "ludzie" są zdolni:(:( Marysia to ja sama jestem, przepraszam zapomniałam mam Marysię Tz-ta Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Wczoraj widzialam boksie, ubrana w kubraczek i co najwazniejsze! pazury znacznie krotsze, stopniowe przycinannie juz dalo rezultat, sunia moze normalnie stac bez dreptania w miejscu. Dom chetny do adopcji pewnie szybko sie znajdzie, musi byc sprawdzony, zeby ta mala juz nigdy nie zawiodla sie na ludziach. Jak mozna doprowadzic do takiego stanu psa, czym zawinila - tym, ze serduszko bilo? chyba jestesczarownicą:) Był dzisiaj pan ,ma 5-letnia coreczke i chce...boksera Ma przyjec za 2 tygodnie a my zrobimy sterylke i jeszcze troche podtuczymy panienke i jak pan sie nie rozmysli to zrobimy wizyte i pojedzie księzniczka do domku:) Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Wczoraj widzialam boksie, ubrana w kubraczek i co najwazniejsze! pazury znacznie krotsze, stopniowe przycinannie juz dalo rezultat, sunia moze normalnie stac bez dreptania w miejscu. Dom chetny do adopcji pewnie szybko sie znajdzie, musi byc sprawdzony, zeby ta mala juz nigdy nie zawiodla sie na ludziach. Jak mozna doprowadzic do takiego stanu psa, czym zawinila - tym, ze serduszko bilo? chyba jestes czarownicą:) Był dzisiaj pan ,ma 5-letnia coreczke i chce...boksera Ma przyjechac za 2 tygodnie a my zrobimy sterylke i jeszcze troche podtuczymy panienke i jak pan sie nie rozmysli to zrobimy wizyte i pojedzie księzniczka do domku:) Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Obie panienki bedą w domkach....:") niech sie stanie Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Oby, dla mnie ktoś kto ma przyjść za 2 tygodnie może wcale nie przyjść....trzymam kciuki... Quote
giselle4 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 andegawenka napisał(a):Oby, dla mnie ktoś kto ma przyjść za 2 tygodnie może wcale nie przyjść....trzymam kciuki... wiem andegawenko dlatego ogłoszenia dalej robie... a bez strylki nie oddamy jej ona juz sie nacierpiała,teraz ma zyc i kochac ja maja dla niej samej:) Quote
Zofija Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Witam, pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Jeleniej Górze do suni z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1974...rację-i-Hotel! czy ktoś może pomóc? Bardzo proszę o pomoc. Kontakt na pw lub maila: [email protected] lub. tel.:508-063-271 Quote
Mysza2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 fochu napisał(a):Grażynko a Koda do jakiego domku ma iść? No właśnie, wiesz coś bliżej Grażykno? Quote
andegawenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Zofija']Witam, pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Jeleniej Górze do suni z tego wątku:http://www.dogomania.pl/threads/1974...rację-i-Hotel! czy ktoś może pomóc? Bardzo proszę o pomoc. Kontakt na pw lub maila: [email protected] lub. tel.:508-063-271 Byłaś tu http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=1 Quote
Zofija Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='andegawenka']Byłaś tu http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=1 nie-ale już wchodzę -dziękuję Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Mysza2 napisał(a):No właśnie, wiesz coś bliżej Grażykno? juz kochane jak zaczne pisac to zaraz mnei w kosmos i same widzicie ze jestem malo na watkach Koda juz jest w domku Jasia dala ja do znajomego domku,mimo ze nie byla jednak suczka tej osoby a pan tak myslal ze to jego niunieczka.,ma jzu dobrze. Doda,jeszcze strylka i jak sie pan nie rozmysli to dom a jak rozmysli ...to szukamy cały czas Quote
Mysza2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Super , to Koda nie ma już tych bezdennie smutnych oczu , nawet nie wiesz jak się cieszę. :multi::multi::multi: Ja dla Dody tych ogłoszeń nie odwołuję, nawet jak znajdzie dom a byłyby telefony to zawsze można innego boksiołka podesłać Ależ wy jesteście skuteczne Grażynko :multi::multi::multi::multi: Quote
fochu Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 dobrze czytać takie wieści :D teraz tylko czekać dnia jak Doda trafi do domku :) Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Mysza2 napisał(a):Super , to Koda nie ma już tych bezdennie smutnych oczu , nawet nie wiesz jak się cieszę. :multi::multi::multi: Ja dla Dody tych ogłoszeń nie odwołuję, nawet jak znajdzie dom a byłyby telefony to zawsze można innego boksiołka podesłać Ależ wy jesteście skuteczne Grażynko :multi::multi::multi::multi: to nie ja ,to my wszystkie Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 fochu napisał(a):dobrze czytać takie wieści :D teraz tylko czekać dnia jak Doda trafi do domku :) oj,trafi fochu trafi Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 ..mysle jednak ze DODULKA ma juz swoj domek dzisiaj znowu przyjechał pan i oczywiscie ze nie na 100% ale na 1000% ze ja bierze w sobote przyjedzie z corka aby panienki sie pzonały:) to jeszcze tylko 11 dni....:0 Quote
andegawenka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 O teraz to już większe szanse , Grażynko okropny sceptyk ze mnie a ludziom nie wierzę wcale a wcale:oops::shake: Quote
Mysza2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 andegawenka napisał(a):O teraz to już większe szanse , Grażynko okropny sceptyk ze mnie a ludziom nie wierzę wcale a wcale:oops::shake: Ja też boję cieszyć się wcześniej, ale tak po cichutku się będę cieszyć :multi: Grażynko jak ty masz taką dobrą passę teraz to szepnij komu trzeba wyżej o lisiu ..... Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Mysza2 napisał(a):Ja też boję cieszyć się wcześniej, ale tak po cichutku się będę cieszyć :multi: Grażynko jak ty masz taką dobrą passę teraz to szepnij komu trzeba wyżej o lisiu ..... Myszeczko Lisio,Bynio,Lejdi,Neska,Roki..toz ja spac nie moge tylko wysylam do gazet mam nadzieje ze Roki po kastracji ale ciiiicho:angryy: Quote
Mysza2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Grażynko, ja nie odwołałam tych ogłoszeń na Dodę, najwyżej innego boksia będziemy proponować jakby ktoś dzwonił, Jak myślisz? Quote
Recommended Posts