giselle4 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 michelle ,prosze zrob Dodzie allegro ja zrobie Kodzie moze ciotki pomoga zrobic pare ogłoszen* prosze Quote
fochu Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 pomogę w ogłaszaniu ale niestety po świętach :/ Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='fochu']pomogę w ogłaszaniu ale niestety po świętach :/ stety, stety Quote
Alicja Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Te smutne oczęta :( a Koda wygląda troszke jak zmixowana z ogarkiem ...czy też z owczarkiem , takie umaszczenie ...śliczne obie Quote
giselle4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 fochu napisał(a):pomogę w ogłaszaniu ale niestety po świętach :/ dziekuje ja troche w Swieta,, potyram,, z ogłoszeniami:evil_lol: Quote
giselle4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Alicja napisał(a):Te smutne oczęta :( a Koda wygląda troszke jak zmixowana z ogarkiem ...czy też z owczarkiem , takie umaszczenie ...śliczne obie obie sliczne panieneczki:) Quote
giselle4 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 ja wstawiam piekny wierszyk od cioci Renatki [FONT=Arial]Oby się wszystkie trudne sprawy porozkręcały jak supełki, własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze pozamieniały się w owieczki, a w oczach mądre łzy stanęły jak na choince barwnej świeczki." ks. J. Twardowski[/FONT] Quote
Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 a ja dostałam taki .... [FONT=Arial]Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość![/FONT] jakoś fragment o smutnych oczach zaraz do psiaków mi sie dopasował Quote
giselle4 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 do bokserow one maja takie smutne oczy.... jeszcze chyba basety Quote
Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 giselle4 napisał(a):do bokserow one maja tekie smutn eoczy.... jeszcze chyba basety no dokładnie ....a boxie to moja pierwsza miłość Quote
giselle4 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 ...do jutra panienki jutro spacerek;) Quote
Korespondentka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 O kochana, co to za przetrzymywanie do jutra ? ;) ja byłam w pracy i wczoraj i dzisiaj i w Sylwestra idę i w Nowy Rok do kompletu też :evil_lol: ktoś pracować musi Quote
Korespondentka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Alicja napisał(a):no dokładnie ....a boxie to moja pierwsza miłość taki piękny boksio u nas w schronisku mieszka, do Rybnika mam niedaleko, może Ci dowiozę :p :lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Korespondentka napisał(a):taki piękny boksio u nas w schronisku mieszka, do Rybnika mam niedaleko, może Ci dowiozę :p :lol: ... boxia miałam 6 lat temu :( ......a jak tam byłam w Gliwicach to też był śliczny boxio ...ale ja mam już ASTa ....i zdroworozsądkowego TZta :lol: on pilnuje by w domu był tylko 1 pies :roll: Quote
Korespondentka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='Alicja']...ale ja mam już ASTa ....i zdroworozsądkowego TZta :lol: on pilnuje by w domu był tylko 1 pies :roll: a ja mam jamnika i zdroworozsądkowego TZta;) a ostatnio rozsądek TZta zaszwankował i pojawił się Grażynko, ja wiem, że jak wzięłaś Kodę i Dodę pod swoje skrzydła, to nie spoczniesz , aż te sierotki domki znajdą :lol: Quote
giselle4 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 dziewczyny wysłane do wyborczej,ząbkowickiej i swidnickiej Quote
giselle4 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Korespondentka']a ja mam jamnika i zdroworozsądkowego TZta;) a ostatnio rozsądek TZta zaszwankował i pojawił się Grażynko, ja wiem, że jak wzięłaś Kodę i Dodę pod swoje skrzydła, to nie spoczniesz , aż te sierotki domki znajdą :lol: mam nadzieje ze obie dziewczyny ...moze Kodsa wczesniej bo jest w dobrym stanie znajda swoje jedyne i wymarzone domki ... kotkow tez mam pare ...szkoda ze nie moge wziac do domu:shake: Quote
giselle4 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Korespondentka napisał(a):taki piękny boksio u nas w schronisku mieszka, do Rybnika mam niedaleko, może Ci dowiozę :p :lol: piekny jest juz powinien miec chate..... a tutaj cisza:( Quote
giselle4 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 pierwszy telefon w sprawie Kody:) pani prosi o fotke oczu jej ...bo moze to jej suczka ktora zginęla jutro bedę fotki na maila i czekamy Quote
giselle4 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Doda kocha jesc i dostaje wszystko co dobre i tłuste i kefirek do popicia oraz jajeczko mam nadzieje ze szybko nabierze ciałka Jeszcze w kocykach ,jej jedynej zimno mimo klorofera:( Quote
giselle4 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 ...zapomniałam jezeli to jest ona to w domku ma na imie slicznie lawenda Quote
andegawenka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 W poniedziałek na pw pisałam " milczenie jest gorsze od krzyku"...szkoda że siebie nie posłuchałam...:shake::placz: Quote
Recommended Posts