plastelina Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Bazarek w połowie na sunię: http://www.dogomania.pl/threads/199283-ubrania-od-34-do-50-kosmetyki-ozdoby-pchli-targ-%29na-Donke-i-d%C5%82ugi-do-15.01.2011. jeszcze nie do końca zrobiony,ale zapraszam Dziękuję, że się nią zajęłyście. Quote
mysza 1 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Podniosę sunię... kasa jej bardzo potrzebna. Quote
MaDi Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dzwonił do mnie dzisiaj Pan z okolic Lublina szuka suni ON akceptującej koty, w domu jest 6 miesięczny dog, ew. małej szczekającej psiny. Quote
rencia42 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Piękna sunia taka młoda a tyle na nią już spadło. Quote
Isadora7 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No dobra chyba wyszłam na prostą z aukcjami, to zapisuję wąteczek Quote
mysza 1 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Isadora7 napisał(a):No dobra chyba wyszłam na prostą z aukcjami, to zapisuję wąteczek O, superancko :loveu: zaraz poszukam, jeśli jest bazarek to się wpiszę i oczywiście zapłacę za aukcję. Quote
*Gajowa* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 MaDi napisał(a):Dzwonił do mnie dzisiaj Pan z okolic Lublina szuka suni ON akceptującej koty, w domu jest 6 miesięczny dog, ew. małej szczekającej psiny. Diunka powinna raczej trafić do domu ze spokojnym lub małym psem/suką, zbyt intensywne zabawy nie są dla niej wskazane. Niestety musiałyśmy wstrzymać podawanie leku, bo wywoływał on u Diunki regularne wymioty. Diunka czuje sie zdecydowanie lepiej, jest wesoła, więcej chodzi a nawet biega.... uwielbia piłeczkę ale jest trochę zaborcza. Quote
matrioszka2 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 To chyba trzeba lek zmienić ... A domek jak najbardziej spokojny. Quote
MaDi Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 *Gajowa* napisał(a):Diunka powinna raczej trafić do domu ze spokojnym lub małym psem/suką, zbyt intensywne zabawy nie są dla niej wskazane. Niestety musiałyśmy wstrzymać podawanie leku, bo wywoływał on u Diunki regularne wymioty. Diunka czuje sie zdecydowanie lepiej, jest wesoła, więcej chodzi a nawet biega.... uwielbia piłeczkę ale jest trochę zaborcza. Zgadzam się,ale dałam znać o domku tak na wszelki wypadek,może jakiś inny psiak tam trafi. Quote
Isadora7 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 mysza 1 napisał(a):O, superancko :loveu: zaraz poszukam, jeśli jest bazarek to się wpiszę i oczywiście zapłacę za aukcję. Przydałoby się abym miała w tzw "pigułce" wszelkie informacje i suni. kurcze ona jest piękna Quote
mysza 1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Gajowa, Beka- napiszecie? I chyba by się przydaly skany wizyt, opinie wetów. Quote
Isadora7 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 mysza 1 napisał(a):Gajowa, Beka- napiszecie? I chyba by się przydaly skany wizyt, opinie wetów. plus konto Quote
mysza 1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Isadora7 napisał(a):plus konto A mogłabyś wystawić? Quote
*Gajowa* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Diunka to moim zdaniem jeszcze szczenię, strasznie skrzywdzone i zaniedbane. Jest bardzo przyjacielska, miziasta, łagodna, uwielbia kontakt z człowiekiem, czysta w kojcu się nie załatwia. Dobrze dogaduje się z psami/sukami, uwielbia bawić się. Cały czas zakrapiam Diunce krople do chorego oczka. Na temat wizyt u wetów napisze z pewnością beka. Dzis dzień był trochę jaśniejszy więc zrobiłam Diunce parę fotek i z koleżanką Inari Quote
ela020 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Tez jestem tutaj....z podkarpacia ale jestem..pierwszy raz na watku Donki :loveu::loveu::loveu: Quote
beka Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='beka'] A tu opis z karty badania. " [FONT=Times New Roman]W badaniu klinicznym kulawizna konczyny mp III stopnia. W badaniu poszczególnych odcinków niewielka przeczulica podczas badania okolicy rzepki oraz badania zakresu ruchomości stawu biodrowego.[/FONT] [FONT=Times New Roman]W badaniu w sedacjii zmniejszenie ruchomości stawu biodrowego lewego w stopniu większym oraz prawego . Test Ortolaniego obustronnie ujemny. W badaniu stawu kolanowego prawgo staw stabilny test szufladkowy i kompresyjny ujemne.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]W badaniu RTG stawów biodrowych obustronne cechy dysplazji stawów biodrowych, radiologiczne cechy zwyrodnienia stawu biodrowego prawego. Brak uchwytnych zmian na terenie stawu kolanowego prawego."[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]może uda mi się wskanowac jutro ten opis.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Tu jest opis badania, nie wiem czy da sie tu wstawić rtg?? nigdy teego nie robiłam. Dzis zostawiłam zdjęcia do obejrzenia przez pania chirurg, zobaczymy cio powie. I chciał do dr Sterny ale u niego straszne kolejki, koleżanka poleciła mi innego chirurga, zobaczymy. Mysza1 a Bisennik? Lel przestałyśmy dawać ze wzgledu na jej złe samopoczucie po nim, to odpowiednik metakamu. A po tym leku sunia Nutusi - Tosca miała duże problemy :(. Quote
mysza 1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dr Bisennik bez problemu, mogę umówić. Najlepiej by było z nią, dasz radę? Zadzwonię do Ciebie to pogadamy. Quote
Isadora7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Beka a masz skan rtg? Bo można wrzucić na skaner i dalej jak zdjęcie Quote
MaDi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='blacky764']Banerek: Dziękuje za piękny baner. Quote
golf Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 dostałam od znajomej z przeznaczeniem na psiaki 8 par kolczyków hand made plus wisiorek. myslalam nad bazarkiem,ale moze by je na aukcje charytatywna dac?moze odzew bylby wiekszy i ceny wyzsze niz na naszym bazarku? co myslicie? a moze cegielka = koczyki? oto kilka kolczykow Quote
mysza 1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Wg mnie na dogo kolczyki a na allrgro aukcja cegiełkowa. Beka ma wrzucić skan rtg, podobno ostatnia konsultacja wykazała, że sunia cierpi, bardzo ją boli i trzeba pilnie operować :shake: a nie ma za co. Quote
Recommended Posts