Jump to content
Dogomania

Donka z Nowodworu k/Lublina.Oko nie widzi, dysplazja, mimo tego ma DS !!!

Recommended Posts

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Pozdrawiam Cię, kochana ... i dziękuję, że z takim oddaniem opiekujesz się naszą Diuną.:loveu:

Diuna jest tak wdzięcznym psiakiem, że opieka nad nią jest przyjemnością... gdyby jeszcze nie ten zabójczy zapach :evil_lol:.

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Może warto zrobić jej ogłoszenia w lokalnej prasie?
Kto może poogłaszać sunię na adopcyjnych portalach?

lokalna prasa odpada, szkoda kasy.Juz kiedys oglaszalysmy tam owczarki, ale telefony byly tylko od ludzi ktorzy chceli psy do kojca, lub pilnowania firm, wiec zaprzestałyśmy ogloszen.

Posted

golf napisał(a):
lokalna prasa odpada, szkoda kasy.Juz kiedys oglaszalysmy tam owczarki, ale telefony byly tylko od ludzi ktorzy chceli psy do kojca, lub pilnowania firm, wiec zaprzestałyśmy ogloszen.

Miałam na myśli darmowe ogłoszenia u mnie czasem pomagają w taki sposób.

Posted

MaDi napisał(a):
Miałam na myśli darmowe ogłoszenia u mnie czasem pomagają w taki sposób.

u nas jest kilka gazetek ,ale wszystkie maja ogl platne..

Posted

golf napisał(a):
u nas jest kilka gazetek ,ale wszystkie maja ogl platne..

Tylko,że oni nie puszczają tego w dziale tych maleńkich ogłoszeń, piszą krótkie artykuły,że pies szuka domu.
Nie zaszkodzi napisać maila do redakcji.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Jeszcze nikt o Diunce poza DOGO nie wie :-(...

Zamieściłam link do wątku na Facebooku... Codziennie udostępniam, żeby była widoczna...
Poszukam kontaktu do jakiejś fundacji pomagającej ONkom.

Posted

Proszę, tu jest grupka ludzi o nazwie Owczarek w Potrzebie, ratują ONki. Myślę, że nie mają statusu fundacji, to raczej grupka zapaleńców...
Link do strony: http://owczarki.eu/
Może pomogą w szukaniu domku, w leczeniu?
Nie zawadzi się odezwać do nich...

Posted

Czy nasza piękność posiada jakieś dokumenty ze schronu ? Ja nic nie dostałam :shake:, a słyszałam, że Diunka jest zaczipowana. Czy może mieć też szczepienie p/wściekliźnie ?

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Czy nasza piękność posiada jakieś dokumenty ze schronu ? Ja nic nie dostałam :shake:, a słyszałam, że Diunka jest zaczipowana. Czy może mieć też szczepienie p/wściekliźnie ?

Powinna byc zaszczepiona, podpytajcie na wątku Nowodworu, Matrioszka jest chyba najlepiej zorientowana w schroniskowych formalnościach;)