Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zapoznanie super:)
Pan przyjechal z córeczka Tofik byl jeszcze na ostatnim spacerku z Waldkiem z hoteliku i nowa rodzinka - potem wskoczyl do auta i pojechal

i oczywiscie juz zadzwonilam bo nie moglam wysiedziec i PAn mowi, ze Tofik czuje sie w silowni jakby tam byl od szczeniaka chodzi za Nim lub za JEgo zona krok w krok, z dzieckiem super i ogolnie jak na razie wszystko w porzadku, nie zalatwil sie ani razu bo czesto z Nim wychodza i sa bardzo zadowoleni

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie sie zalogowalam zeby zobaczyc co u Tofika a tu taka niespodzianka :D :D :D trzymam kciuki za nowy domek :D :D :D

Gosiu, ja i tak przeleje troszke funduszy na zmniejszenie dlugu Tofika.

Posted

hotel_lilki napisał(a):
Pusto bez Tofika... niech będzie szczęśliwy ze swoja nowa rodzinka.

Lilka jeszcze raz ogromnie podziekowania za super opieke sprawowanan nad Toficzkiem:Rose::Rose:
kora78 napisał(a):
a prosilsicie panstwa o wsparcie w pokrysiuc dlugu za hotel? mowilyscie, jaki ma dlug?

nie, Pan mial pokryc koszty transportu - tak sie z Nim umowilam
dragonlady napisał(a):
Wlasnie sie zalogowalam zeby zobaczyc co u Tofika a tu taka niespodzianka :D :D :D trzymam kciuki za nowy domek :D :D :D

Gosiu, ja i tak przeleje troszke funduszy na zmniejszenie dlugu Tofika.

dziekuje:loveu:
kciuki jak najbardziej wskazane!!

a zeby bylo smieszniej to dzis wydrukowali mi w Dzienniku Zachodnm ogloszenie Tofika i mialam dwa sensowne telefony - tak sie Tofik bardzo spodobal

Posted

kora78 napisał(a):
o ja.. i kasa na darmo... a dubla ne znajdziecie na pewno

dubla nie znajdzie na 200% Tofik jest jedyny i niepowtarzalny:):) dzis mialam kolejny telefon - tez bardzo fajny
kasa nie na darmo bo wydrukowali mi za friko;) bo dalam nie na wydanie ogólne tylko na nasze lokalne

a Tofik po nocy super, zachowuje sie jakby byl w nowym domku od zawsze:)

Posted

kora78 napisał(a):
czy daloby rade tam psa jakiegos oglosic? mojego, z hotelu? tak za darmo?

te 3 domki trzymaj w pogotowiu, jakby co, wiesz..

jasne, ze dałoby ale dopiero za 2 tygodnie

Posted

15.04 wplynelo od dragonlady - paypal -100zl - OGROMNIE DZIEKUJE!!!!!:loveu::loveu::loveu:
reszte długo za Tofika - 330zl - pokrywa lubliniecki OTOZ:)

a teraz najlepsze wiesci:
dzis dzwonil do mnie Tofikowy Pan i mowi, ze Tofik jest super grzecznym psiakiem, ze chodzi non stop na Nimi, ze na siłowni jest juz nieodlacznym elementem - jest super przyjacielski do wszystkich, wszyscy sie podobno Nim zachwycaja i pytaja, czy Pan nie chce Go sprzedac, a Tofikowy Pan mowi, ze nie sprzedalby Go za zadne pieniadze - jest taki kochany pies:multi::multi::multi: