Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']bosze, jaki on piekny! bokser na krotkich lapkach!!!! jestem z banerka
cudny jest[/QUOTE]
i niestety charakter tez boksiowaty...niestety pod tym katem, ze pomimo iz zjada ogromne ilości chudnie - zreszta widac na zdjeciach...mialam takie psy - nabrały normalnej wagi dopiero jak byly w domkach stałych...On potrzebuje duzo czlowieka na wylączność...wsrod innych psow niestety stres Go zjada

Posted

czy sterylkowa skarbnka tylko suczki pokrywa? samce nie? moze tam uderzyc? a kundelkowa skarbonka? moze wspomoze na leczenie- diagnostyke wychudzenia.

ja mialam na htelu dlugo chuda sunie, miala badania kalu i wyszla jej masa robali, glisty, tasiemiec i cos jeszcze. koszt badania kalu min 20zl. trzeba min 2 razy zrobic. odrobaczenie wyszlo prawie 100zl. ale to sunia 20kg byla. potem powtorne badanie i sunia okazala sie juz czysta i naprawde przytyla. jadla tez karme Activ, by masy nabrac szybko, bo zima byla, a ona chuda w kojcu.
wtedy pomogla kundelkowa skarbonka 50zl na te badania. moze i Wy sprobujcie? bo i pierwsze fotki i terazniejsze- wciaz mu zebra widac :(

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']tylko, ze Tofik byl juz kilkakrotnie odrobaczany[/QUOTE]

ta moja tez! takimi zwyklymi na robaki. takie tabletki np tasiemca nie rusza. zrobice badanie kalu, bez tego nic sie nie dwiecie i wciaz zycie w niepewnosci. zwalanie na stres moze sie okazac nietrafione. poproscie skarpete i zbadajcie kal. prosze was.

i moze dajcie w tytule, ze bokser na krotkich lapach. moze ktos zajrzy z boksiowatych ciotek, ktore znam i sa super :) baseciary tez im pomagaja, moze i one zajrza? :)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Tofik jest 615zl na minusie wiec te 20zl juz różnicy nie zrobi - poprosze Lilke o te badania kalu i zobaczymy:)[/QUOTE]

super :)

tylko wet technik, ciotka z dogo pisala,ze conajmnije 2 razy trzeba zrobic, najlepiej 3,zeby bylo miarodajne. no, ale zawsze 1 raz, niz nic :)
postaram sie cos uszczknac z jakiegos bazarku na tofika.

wyslalam go do ciotek boksiowych troszke

Posted

[quote name='kora78']widze, ze nie ja pierwsza o bokserze tu pisalam :)
a mialam na mysli tez beagla lub basseta.

a ile Tofik ma lat???[/QUOTE]
młodziutki jest...tak chyba do 2 lat to max, jest juz wykastrowany i zaszczepiony

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']tylko, ze pierwszy post jest karusi a Ona poki co ma bana[/QUOTE]

na dlugo? to piszcie do moda, o przeniesienie 1posta na inna osobe. ta osoba musi napisac.

Posted

[quote name='kora78']na dlugo? to piszcie do moda, o przeniesienie 1posta na inna osobe. ta osoba musi napisac.[/QUOTE]
niewiem na jak dlugo...napisze, juz o tym nawet myslalam, ze i tak ja mam info o psaku

Posted

Zofija przekazuje 10zl na tego piesia :)
wplacila mi z rozpedu za sunie moja hotelowa, co juz w ds i zgodzila sie przekazac tutaj :)

dajcie nr konta na pm to przeleje

Posted

kora78 napisał(a):
Zofija przekazuje 10zl na tego piesia :)
wplacila mi z rozpedu za sunie moja hotelowa, co juz w ds i zgodzila sie przekazac tutaj :)

dajcie nr konta na pm to przeleje

ogromnie dziekuje:):)

konto jest podane w drugim poscie:)

Posted

Po dlugiej nieobecnosci na Dogo chcialabym znow pomoc psiakom w potrzebie. Widze ze ta psia istotka ma minusowe konto wiec pomyslalam ze moglabym troszke zmniejszyc ten bilans. Chcialabym sie tylko zayptac czy byloby mozliwe przesylanie pieniazkow przez Paypala?