Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś wzięłam wydruk z konta OTOZU:
21.03 kora78 i Zofija - 20zl
21.03 Bjuta - 50zl
25.03 Beataczl - 10zl
25.03 Arim - 20zl

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:OGROMNIE DZIEKUJE!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobic sie da:) tylko po co? rozliczenie prowadze w drugim poscie - pierwszy jest fajnie opisamy...jakby ci sie chcialo wrzucic linki z ogloszen czy z niektorych fotek to byloby super - jesli nie to tez nic sie nie stanie:)

Tofik jest fajowy - tylko dalej chudy:(..jutro po 10 dniach jeszcze jedna dawka na odrobaczenie i ponownie kupa do zbadania i zobaczymy

Posted

:loveu::loveu::evil_lol:

czy KTos ma dojscia do jakiejs gazety??..warto by bylo Tofika oglosic nie kazdy ma net a poki co niestety z ogloszen zero odezwu - to taki fajny psiak, do zabawy, do ludzi, uwielbia wode

Posted

do gazety wyborzej maila mozna wyslac i jest cien szansy, ze sie pojawi
mozna tez smsa za 2zl, ale wtedy jest bez fotki.
z maila jest z fotka

za metro sie placi okolo 50zl, zaleznie od miasta, a srodku tygodnia. w piatki o wiele wiecej, bo to wydanie wekendowe.

dziennik zachodni ponad 100zl

tylko tyle wiem

Posted

dragonlady napisał(a):
Tofik wyglada jak model na tych zdjeciach :D
Mam nadzieje ze wyniki z badania kupki beda dobre.

noo jutro ma mie badana
wczoraj mial ponowne odrobaczenie po 10 dniach

model:):) i Nikt takiego modela pieknego nie chce

Posted

Moze rzeczywiscie gdyby ogloszonko bylo w gazecie to by go ktos wypatrzyl kto nie ma dostepu do sieci... to zawsze by zwiekszylo jego szanse... ja przeleje troche funduszy :) a rozdysponowanie pozostawie Tobie bo Ty wiesz najlepiej gdzie, co i jak. :)

Posted

to wysle Go do Dziennika Zachodniego ale bedzie w takim razie na tydzien w sobote - bo na ta juz za póżno - trzeba wyslac w poniedzialek najpozniej do 12
dragonlady:loveu::loveu::loveu: dziekuje Ci bardzo za pomoc!!!

Posted

co do dziennika zachodniego- tego na woj slaskie?
ja raz tam psa oglaszalam. wiem,ze teraz wydanie wekendowe- bo to jest lepsze, ludzie w wekendy biora gazety i maja czas,zeby je poczytac w 2 dni= kosztuje okolo 100znakow za 130zl
jak ja bralam pol roku temu, bylo p o100zl

i telefony mialam o psa- na lancuch..... ze wsi ludzie dzwonili, tacy... gospodarze, zeby ladnie powiedziec. nie wiedzieli,co to umowa adopcyjna, itp. jeden tylko chcial psa do kawalerki- oglaszalam mixa sznaucera olbrzyma...

to tylko moje osobiste wiadomosci i odczucia na temat tej gazety.

ja te zzawsze sadze, ze lepie inwestowac w ogloszenia, niz w hotel. ale slabo sobie radzicie ze zbieraniem kasy, bo dlug wciaz rosnie, a powolutku tylko topnieje. wiec chyba Was nie stac, na platne ogloszenia :(
wezcie moze do tej gazety wyborczej? albo walczcie na cafe animal,zeby za darmo w Metro wyladowal.
dlaczrgo bazarkow nie robicie, na pokrycie dlugu?

Posted

kora78 napisał(a):
co do dziennika zachodniego- tego na woj slaskie?
ja raz tam psa oglaszalam. wiem,ze teraz wydanie wekendowe- bo to jest lepsze, ludzie w wekendy biora gazety i maja czas,zeby je poczytac w 2 dni= kosztuje okolo 100znakow za 130zl
jak ja bralam pol roku temu, bylo p o100zl

i telefony mialam o psa- na lancuch..... ze wsi ludzie dzwonili, tacy... gospodarze, zeby ladnie powiedziec. nie wiedzieli,co to umowa adopcyjna, itp. jeden tylko chcial psa do kawalerki- oglaszalam mixa sznaucera olbrzyma...

to tylko moje osobiste wiadomosci i odczucia na temat tej gazety.

ja te zzawsze sadze, ze lepie inwestowac w ogloszenia, niz w hotel. ale slabo sobie radzicie ze zbieraniem kasy, bo dlug wciaz rosnie, a powolutku tylko topnieje. wiec chyba Was nie stac, na platne ogloszenia :(
wezcie moze do tej gazety wyborczej? albo walczcie na cafe animal,zeby za darmo w Metro wyladowal.
dlaczrgo bazarkow nie robicie, na pokrycie dlugu?

noo wiem, ja juz sporo psow oglaszam w Dzienniku - odzew sredni - ale to nigdy nie wiadomo jka bedzie
raz sprobujemy i zobaczymy
co do bazarkow - nie robie ich bo juz nie mma co sprzedawac - po prostu....