Jump to content
Dogomania

Bokser Obelix - pilnie potrzebny dom! znów pogryziony! MA DOM! :)

Recommended Posts

Posted

Obelix poz.4775 do schroniska w Zabrzu trafił jakiś miesiąc temu... Przyplątał się do pewnej pani , która chciała go sobie zostawić , ale nie zgodził się z jej psem... :roll: Niestety Obelix chce dominować, a nie jest na tyle silny i do jakiego boksu by nie trafił zawsze chce zterrozryzować jego mieszkańców, a potem to on z tego wychodzi najgorzej :shake: Już drugi raz został pogryziony, narazie jest w szpitaliku, ale to nie jest rozwiązania, kiedyś będzie musiał znów wrócić na pawilon do boksu, a przecież przy takim przepełnieniu nie ma możliwości by miał swój własny boks :roll: Dla ludzi jest bardzo sympatyczny, chociaż przez kraty boksu sprawia wrażenie groźnego, chce biegać i bawić się , uwielbia towarzystwo ludzi. Boję się, że jeśli szybko nie znajdzie domu może to się dla niego źle skończyć :shake: W schronisku został wykastrowany i zaszczepiony, ma około 4 lat .

Kontakt:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
Zabrze-Biskupice
ul.Bytomska 133
tel. (032)271-47-97
mój e-mail: [email protected]

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I znowu boksio.... jak będę miała jakieś tel w sprawie Maksa (ktory jest już nieaktualny) to będe kierowała do Zabrza ludzi. Tylko tak moge pomóc....

Posted

Dajcie go na portale rózne, mi na kupujsprzedaj zawsze dużo osób pisalo o boksie, spróbowac warto. On musi być jedynym psem w domu jesli sprawia takie problemy, no i dobrze że wykastrowany:cool3: To przynajmniej zniechęci "hodowców":diabloti:

Posted

Czy ktoś mógłby porozgłaszać Obelixa w necie? :roll: Ja nie mam za bardzo czasu (cały dzień w schronisku) , a nawet nie wiem gdzie by można... :oops:

Posted

Obelix zmykaj na pierwszą stronkę! :cool3:
Rana już powoli się goi, ale Obeliksio dostał biegunkę - ma teraz dietę i dostaje lekarstwo, weterynarz powiedział, że taka może być reakcja na antybiotyk , który dostaje na tą ranę :roll:

Posted

Dzisiaj w schronisku był ten pan, który do mnie dzwonił, tylko, że trochę przeraził się raną Obelixa (myślał, że jest mniejsza) , ale obiecał , że to przemyśli i postara się go zabrać jeszcze w ten weekend, oby... :roll:

Posted

Postaraj się tego pana przekonać , rana się w końcu zagoi , pies jest naprawdę świetny,poza tym boksery to takie wspaniałe psy ;) Trzymam kciuki :thumbs: