AgaiTheta Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='AgaiTheta']Obelix poz.4775 Kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Zabrze-Biskupice ul.Bytomska 133 tel. (032)271-47-97 mój e-mail: [email protected] SZUKA DOMU!!!!!!!! Nadal szuka!! czy jakieś nowe zdjęcia będą? Quote
Mysia_ Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Dzisiaj do schroniska ma przyjechać po Obelixa pani od której dostałam e-maila :) Obelix bedzie wtedy mieszkał w bloku :roll: , ale będzie miał dobrze, przynajmniej ta pani zrobiła na mnie dobre wrażenie :) Trzymajcie kciuki :razz: Quote
Pianka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No mam nadzieje, ze przyjedzie:mad: Trzymamy kciuki. Quote
Mysia_ Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Obelix jest juz w nowym domku, przedchwilą dostałam sms-a od dziewczyny, która go wzieła, że już dotarli (mieli trochę długą i męczącą drogę, bo do Katowic bez auta nie jest za blisko) :cool3: Dziewczyna, która zaadoptowała Obelixa jest bardzo fajna i myślę, że nasz boksio bedzie miał u niej super :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::laola::laola::BIG::bigcool: Quote
Pianka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :laola: :laola: :laola: Obelixie bądź szczęśliwy! Quote
joaaa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Patikujek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Bardzo się cieszę że nasza niunia ma domek:D:D:D:D:D Quote
AgaiTheta Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Obelix jest na niemieckiej stronie adopcyjnej, wprawdzie nie wiem czy szuka domu czy, że znalazł dom, ponieważ nie znam języka, ale nic nie rozumiem :crazyeye: Quote
Mysia_ Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 ja też nic nie rozumię.... :shake: :roll: Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jasne, Proszę: http://www.boxernothilfe.de/index2.html potem <BOXER> potem <Zuhause gefunden> Niżej jest "nasz" Obelix z takim zdaniem: Obelix kann in seiner Pflegestelle bleiben. Proszę wytłumaczcie co to znaczy? Quote
Pianka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No nie wiem, ja jestem slepa czy co. Nie widze go tam:oops: Quote
Pianka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dobra już znalazłam. Po pierwsze weszłaś w dział "Zuhause gefunden"- czyli "Znalazły dom":evil_lol: Zdanie "Obelix kann in seiner Pflegestelle bleiben." znaczy Obelix może zostać w jego Pflegestelle(tego nie umiem przetłumaczyć) Chyba wszystko jasne?:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jasne Jasne ciesze się, że ma dom. Tylko dlaczego on tam się znalazł, to mnie dziwi :crazyeye: Quote
Pianka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Wystarczy, że poczytasz watek. Ja załatwiam dom Obelixowi. Dom był w Niemczech w tej organizacji. Mysia chciała go dac najpierw, więc pojawił się on na stronie niemieckiej organizacji. No, ale Obelix tam nie dojechał, bo chciała go jakas polska rodzina;) Quote
Mysia_ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 pewnie , ze szczęściarz :loveu: choć podobno straszny rozrabiaka ;) Troszkę też choruje (wciąż ta biegunka), ale mam nadzieje, że wyjdzie z tego :roll: Quote
Recommended Posts