giselle4 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Sambulku to Twoja kolezanka http://www.dogomania.pl/threads/209727-Pchelka-owczarkowaty-szkielet-nawet-nie-prosi-o-litosc-nie-ma-siły-zyc-i-chodzic-(?p=17089454#post17089454 Quote
iwstar58 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kilka fotek Sambo, tak dla ożywienia strony.. Czasem lubię poleżeć na słoneczku.. coś mnie zainteresowało... postawiłem uszy.. choć niewiele słyszę.. to chociaż poudaję ale węch mam doskonały i mojemu noskowi żaden zapach nie umknie ciepło...trochę wody dla ochłody.. ..i jeszcze zamyślony Sambo Quote
iwstar58 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Mysza2 napisał(a):też pamiętam o Sambulińskim, on już bezpieczny:) Iwonko ja mu odnawiam ogłoszenia jak przychodzą powiadomienia, robić to dalej.....? Chciałabym Elu, żeby Sambo był taki jak w opisie. Niestety rzeczywistość nie jest tak optymistyczna. Jego trzeba pokochać razem z tą jego ślepotą, głuchotą, często nieporadnością itd. :roll: Ja bym nie odnawiała, bo na tą chwilę Sambo jedną nogą jest bezpieczny, a drugą bardzo bezpieczny.:lol: O losie ogłoszeń, może niech zdecyduje.. Grażynka Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Bardzo łądne fotki bo i ładny psiak. I do tego dwoma nogami bezpieczny, choc w różnym stopniu :) Quote
iwstar58 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Bardzo łądne fotki bo i ładny psiak. I do tego dwoma nogami bezpieczny, choc w różnym stopniu :) Mamy czas :lol:. Stopień bezpieczeństwa...wyrówna się :evil_lol: Quote
Poker Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 iwstar58 napisał(a):Mamy czas :lol:. Stopień bezpieczeństwa...wyrówna się :evil_lol: To brzmi bardzo obiecująco Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 iwstar58 napisał(a):Mamy czas :lol:. Stopień bezpieczeństwa...wyrówna się :evil_lol: To bedzie najpiekniejsze wyrownanie jakie znam ;) Quote
Kamila Proc Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 malo osob jest u Sambusia. wiem, ze ma fajny DT, ale ja i tak wpadam do niego Quote
Recommended Posts