Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

Posted

Masz racje, w kwestiach medycznych zdajemy sie na lekarzy, wetów, calkowicie im ufajac i tego sie trzymajmy, choc bywa z ich wiedza różnie, niestety.
Czuje jednak, ze bedzie dobrze i za kilka tygodni Kolunia bedzie "jak nowy" ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dr Szczypka naprawdę ma wielkie doświadczenie.Operował już niejednego dziadeczka i babunię, co nie oznacza ,że nie ma ryzyko.Ono zawsze jest , nawet u zdrowych.
Przypuszczam ,że usunięcie śledziony jest ważniejsze i pewnie dr zacznie od tego i podejmie decyzję w trakcie zabiegu czy go kastrować za jednym podejściem.
Ellensilla , kup Arnica montana CH 9 i podaj mu do pysia 5 kulek przed zabiegiem i po operacji też 5 kulek.

Posted

[quote name='Poker']Dr Szczypka naprawdę ma wielkie doświadczenie.Operował już niejednego dziadeczka i babunię, co nie oznacza ,że nie ma ryzyko.Ono zawsze jest , nawet u zdrowych.
Przypuszczam ,że usunięcie śledziony jest ważniejsze i pewnie dr zacznie od tego i podejmie decyzję w trakcie zabiegu czy go kastrować za jednym podejściem.
Ellensilla , kup Arnica montana CH 9 i podaj mu do pysia 5 kulek przed zabiegiem i po operacji też 5 kulek.[/QUOTE]
bedzie dobrze:)

Posted

Dziewczynki, przepraszam, że się nie odzywam, ale strasznie dużo mi się zwaliło na głowę niedobrych rzeczy i nie wyrabiam...Nie ustaliłam jeszcze terminu wizyty, bo nawet nie wiem czy będe mieszkać tu gdzie mieszkam, więc nie chcę fundowac Koli zabiegu, jeśli nie wiem czy będę w stanie dobrze się nim zająć w te najcięższe dni po operacji. Dajcie mi chwilkę...Postaram się jakoś to wszystko ogarnąć.

Posted

Ellenilla, oferta Pani Iwony jest przeciez aktualna :) jak zrozumialam ona czeka na Kolę wiec wszystko moze sie odbyc juz u niej na dt. A ty sobie spokojnie uporzadkujesz sprawy prywatne, w tym czasie my zaczniemy leczyc Kole.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ellenilla, oferta Pani Iwony jest przeciez aktualna :) jak zrozumialam ona czeka na Kolę wiec wszystko moze sie odbyc juz u niej na dt. A ty sobie spokojnie uporzadkujesz sprawy prywatne, w tym czasie my zaczniemy leczyc Kole.[/QUOTE]
Edyta ma rację ,przecież tu chyba czas też gra rolę ,szkoda żeby psiak się męczył,skoro Pani Iwona jest chętna go wziąć do siebie