Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='fochu']i ja swoje niektóre wznowiłam ,bo już się połapać nie mogłam gdzie go wrzuciłam ;)
ale na gumtree i alegratce wznowione[/QUOTE]
A ja w swoich wymieniłam zdjęcia na te " po sesji w SPA".

Posted

szkoda że nie można wymienić w tych ogłoszeniach z bazarju ogłoszeniowego. Za jakieś 2 tygodnie wykupię mu nowe.
Z tymi nowymi zdjęciami myślę że będzie miał większe szanse

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201048-Czarnuszek-spod-choinki-błaga-o-pomoc!?p=16192167#post16192167[/url] Przepraszam za Offtop, ale bardzo prosimy o pomoc:(

Posted

Kola pięknie dziękuje za śmierdziuchy! :) Ja za to myślałam że zejdę z tego smrodu ;)
Do mnie też zadnych telefonów jeszcze nie było.
Chcę wysłać zdjęcia Koli do mojego ojczyma do Niemiec, może tam by się znalazł ktoś litościwy?

Posted

[quote name='ellensilla']Kola pięknie dziękuje za śmierdziuchy! :) Ja za to myślałam że zejdę z tego smrodu ;)
Chcę wysłać zdjęcia Koli do mojego ojczyma do Niemiec, może tam by się znalazł ktoś litościwy?[/QUOTE]
Pomysł jest, ale skoro on ma jeszcze chwilkę to dajmy szansę na adopcję tu blisko:)
Ja się boję zagranicznych, jak coś się dzieje nijak jechać pomóc.Jestem pewna że tu znajdzie tylko marketing ;) trzeba wzmocnić.

Posted

[quote name='ellensilla']Myslisz? Nie było ani jednego zapytania o niego...Poprzednią sunię mieliśmy 2 miesiące, ale o nią przynajmniej ktoś od czasu do czasu pytał, a tutaj nic :([/QUOTE]
Za mało ogłoszeń. Ja bym dała zdjęcie to w schronie i to teraz. No i ściskający tekst do łez.
Czasem tak jest. Potem wystarczy ten jeden jedyny właściwy.

Posted

Kola wybacz. POTRZEBUJEMY POMOCY W TĄ SOBOTĘ INACZEJ NAM SIĘ NIE UDA:(!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-reaktywacja.-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!-%28POTRZEBUJEMY-POMOCY-W-SOBOT%C4%98!?p=16174363#post16174363[/url]

Posted

[quote name='ellensilla']Kola pięknie dziękuje za śmierdziuchy! :) Ja za to myślałam że zejdę z tego smrodu ;)
Chcę wysłać zdjęcia Koli do mojego ojczyma do Niemiec, może tam by się znalazł ktoś litościwy?[/QUOTE]
podaj kod...bo juz 3 raz nie maoge wyslac bo mam starą ksiazke z kodami
dziekuej za wszystko:0

Posted

Ellensilia, chciałam trochę ogłoszeń poodnawiać, ale w tekście który dawałyśmy nic nie ma o jego charakterze. Teraz już coś wiadomo o jego charakterze więc dobrze byłoby coś napisać.
Mogłabyś tak w punktach mi pomóc
1. Wiek ok 8 lat
2 waga ......
3. zachowuje czystość
4. Nie niszczy pod nieobecność właścicieli.
5. Zaszczepiony, odrobaczony
6. Jak z chodzeniem na smyczy.
7. Czy dalej szczeka jak was nie ma
8. Stosunek do innych psów i kotów
9. Jest w domu tymczasowym we Wrocławiu???
10. Czy pisać że niedowidzi czy że niewidomy?
Jak coś pokręciłam to popraw mnie albo uzupełnij
czy pisać że ma 8 lat, jak go ocenił wet (po odnowie wygląda młodziej :evil_lol::evil_lol:)

Posted

Myszko ,ładnie napisane
a po odnowie to ma 7-8lat hihihio
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201184-Biedaki-w-typie-rasy-tez-maja-przechlapane...Kokilka-Fart-szczeniorki-Rudka-Fuks-(?p=16206421#post16206421[/URL]

Posted

Aha, no i jest bardzo ale to bardzo kiziasto-miziasty, kocha wszystkich, od razu wywraca się kołami do góry i prosi o pieszczoty. Cieszy się jak wracamy do domu, chociaż czasem wyraża tę radość tyłem do nas i to jest słodkie, że cieszy się na przykład do ściany albo do choinki :)