Mysza2 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A co tu tak pusto u Sambusia vel Koli. Wszystkie ciotki o Tobie zapomniały? Quote
Edi100 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Mysza2']A co tu tak pusto u Sambusia vel Koli. Wszystkie ciotki o Tobie zapomniały?[/QUOTE] Alez nie! Pamiętają:) Quote
ellensilla Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pamiętają i kochają :) A niektóre nawet pozwalają mu spać na fotelach ;) Ale tak się ciotki zaczynam martwić...Marzec zbliża się wielkimi krokami a z nim moje wyjazdy, a tu DS ani widu ani słychu, a o DT u kogoś innego nawet boję się zapytać...Co będzie? Quote
giselle4 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='ellensilla']Pamiętają i kochają :) A niektóre nawet pozwalają mu spać na fotelach ;) Ale tak się ciotki zaczynam martwić...Marzec zbliża się wielkimi krokami a z nim moje wyjazdy, a tu DS ani widu ani słychu, a o DT u kogoś innego nawet boję się zapytać...Co będzie?[/QUOTE] masz racje ja tez zaczynam sie martwic:-( ciotki kto by dał jemu Dt od marca...blagamy na kolanach cioteczki,smaczki wysłalam i zaraz przeleje kase,dziekuje za Dt ...i opieke:) Quote
Mysza2 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Też się martwię:( Ani jednego telefonu Grażynko? Quote
ellensilla Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Giselko, nie wiem czy piszesz o kasie dla mnie, ale mi nic nie wysyłaj, bo ja jeszcze mam, zostało mi 100 zł :) Quote
andegawenka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 witaj Sambuś. W Lublinie jest tak :shake:http://www.dogomania.pl/threads/201632-KOSTEK-quot-Tej-nocy-do-dobrych-ludzi-doczo%C5%82ga%C5%82-si%C4%99-pies?p=16255992#post16255992 Quote
giselle4 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 ellensilla napisał(a):Giselko, nie wiem czy piszesz o kasie dla mnie, ale mi nic nie wysyłaj, bo ja jeszcze mam, zostało mi 100 zł :) Ciociu spokojnie kasa przelana.... a telefonu nawet pol:( Quote
giselle4 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Mysza2 napisał(a):co tu tak pusto u Sambusia? jestem codziennie ale juz nie wiem co pisac jak nie znajdziemy nastepnego Dt?:( Quote
andegawenka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 giselle4 napisał(a):jestem codziennie ale juz nie wiem co pisac jak nie znajdziemy nastepnego Dt?:( Czemu nastepny Grażyniu? Quote
wieso Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='andegawenka'] witaj Sambuś. W Lublinie jest tak witamy, u nas tez tak jak w Lublinie.... Quote
andegawenka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='wieso'][quote name='andegawenka'] witaj Sambuś. W Lublinie jest tak witamy, u nas tez tak jak w Lublinie.... ....ale długi ten korytarz wietrzny... Quote
giselle4 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='andegawenka'][quote name='wieso'] ....ale długi ten korytarz wietrzny... bo u ellensilli tylko do marca Quote
giselle4 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 trzeba w ostatecznosci szukac hoteliku ale takiego mini gdzie bedzie czas dla niego... Zuzia juz ma jednego slepaczka na jedno oczko nawet nie wiem czy by sie zdecydowala na drugiego_ kto da Dt slicznemu chopcyzkowi_ Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Grazynko, jeszcze u Kikou trzeba zapytac. Tam jest domowy hotelik, do innego nie moze. Quote
Mysza2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jeszcze Ulka12 (koło Częstochowy, trochę daleko) Quote
giselle4 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Poniedziełek zaczełam dobrymi wiesciami ...dla psiakow oj,dzieje sie to dzieje... nie wiem naprawde kto ma szczescie ja,czy Sambo? Telefonowala pani Jwonka,czyta nas i martwi sie o Sambusia vel Kole i ...zaproponowala ze jak nie znajdziemy tymczasu to Ona nam pomoze i jego wezmie na DT PANI IWONA JEST Z Wrocławia ,ma duzo wolnego czasu,ma 14 latnia suczke po swojej mamusi,ktora sie opiekuje działke oddalona od domu o jakies 20 minut dla mnie suuuper Jest tylko jeden problem pani Iwonka boi sie co w razie choroby,czy nie zostawimy jej z problemem? Teraz chce sparwdzic jak psiaki na siebie zareaguja suczka pani jest spokojna i lagodna....... ale to tylko wtedy kiedy my nie znajdziemy nic innego a pani sie namysli tak do konca....:) Ja jestem uszczesliwiona,bo i blisko i zawsze mozemy pomoc i pani ma znajomego lekarza i zaufanego,dobrego specjaliste... Teraz trzymam kciuki za Sambusia i wierze ze szczescie jego nie opusci..... i ze mamy bezpieczny azyl w marcu chyba ze wczesniej znajdzie domek:) ale na razie ...cisza:( Quote
ellensilla Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Do mnie też nikt nie dzwonił...:( A wieści same się poniosły świat, już mnie nawet i sąsiedzi i pacjenci wypytują o Kolę, mówią, że reklamują go swoim znajomym, chociaż nawet ich nie prosiłam... :) Sąsiedzi to po tym, jak się po nich przeszłam ustalając kto napisał tamtą durną karteczkę :) A pacjenci, bo im szkoda Koli który łazi i wciska im pysk do ręki podczas naszych sesji :) Quote
giselle4 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 oj,mam nadzieje ze bedzie dobrze Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ellensilla napisał(a):Do mnie też nikt nie dzwonił...:( A wieści same się poniosły świat, już mnie nawet i sąsiedzi i pacjenci wypytują o Kolę, mówią, że reklamują go swoim znajomym, chociaż nawet ich nie prosiłam... :) Sąsiedzi to po tym, jak się po nich przeszłam ustalając kto napisał tamtą durną karteczkę :) A pacjenci, bo im szkoda Koli który łazi i wciska im pysk do ręki podczas naszych sesji :) Tylu ludzi chce mu pomoc, mam nadzieje, ze uda sie i dom sie znajdzie. Quote
giselle4 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Tylu ludzi chce mu pomoc, mam nadzieje, ze uda sie i dom sie znajdzie. tez mysle ze tak bedzie..... pani mnie rozbroila kiedy powiedziała ,,jak wracam ,włączam kompa i patrze co u sambusia,czy jzu macie tymczas,i mysle oj,mysle,, godne nasladowania... Wroclaw,trzymam kciuki za dobrych ludzi:) Quote
Mysza2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Troszkę mi ulżyło jak napisałaś o Pani Iwonie Grażynko, byłoby super bo marzec tusz tusz. Pozdrów ją serdecznie od nas. Na pewno jej nie zostawimy z problemem gdyby była konieczność leczenia, zakupu leków. Nie zostawimy tak jak nie zostawimy Lisia, Saszy ani Amorka. Żeby tylko psiaki się dogadały. Jedno jest dobre z takimi psiaczkami starymi albo niewidomymi że jak ktoś się już zdecyduje to jest to osoba z sercem a nie snob co chce psa na pokaz albo zabawkę dla dzieci. Ale ciężko o takie domki. Jakoś nadzieją mnie natchnęła propozycja Pani Iwonki:) Quote
giselle4 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Mysza2 napisał(a):Troszkę mi ulżyło jak napisałaś o Pani Iwonie Grażynko, byłoby super bo marzec tusz tusz. Pozdrów ją serdecznie od nas. Na pewno jej nie zostawimy z problemem gdyby była konieczność leczenia, zakupu leków. Nie zostawimy tak jak nie zostawimy Lisia, Saszy ani Amorka. Żeby tylko psiaki się dogadały. Jedno jest dobre z takimi psiaczkami starymi albo niewidomymi że jak ktoś się już zdecyduje to jest to osoba z sercem a nie snob co chce psa na pokaz albo zabawkę dla dzieci. Ale ciężko o takie domki. Jakoś nadzieją mnie natchnęła propozycja Pani Iwonki:) wiesz,łezki wczoraj mi poleciały po tej rozmowie... mam nadzieje:) Quote
Recommended Posts