Nadziejka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 :loveu::thumbs::tree1:witam sie u Nordusi , jakaz cudna jest , nieprzecietna ponad wszystko:loveu:troszke charcikowa? [COLOR=darkorange]Szczesliwych chwil jak najwiecej zycze cioteczkom Nordinkowym [/COLOR][COLOR=olive], nadziejki ktora nie odchodzi i spelnienia wszelkiego dla was i dla zwierzunkow:loveu:zaprosze cioteczke jadna , ktora robi ladniusie allegro juz lece[/COLOR] Quote
danka4u1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Jestem na zaproszenie Niki. W tej chwili zapisuje watek; zaglądać będę. Widzę, że Nordi ma juz trochę ogłoszeń i Metro i chyba Alelegro się szykuje- adjęcia?- albo juz jest. To bardzo dużo i szybko ! Dzielne ma cioteczki i będzie dobrze. Potem porozsyłam też trochę zaproszeń na wątek. [B]Przydałby sie ładny banerek, zeby chodził z nami po dogo. Kto umie zrobić?[/B] Quote
dudson13 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Jestem na wątku - biedna psinka - kolejna bida. Jak będzie trzeba to postaram się pomagać Quote
Szarotka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Zapisze, bo widze, ze pustka zieje............... Quote
danka4u1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Umieściłam link do wątku na FB. Nie wiem, czy poprawnie, bo dopiero tam raczkuję, ale działa i odsyła do historii suni. Quote
Rumi. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 zapisuję, a może zrobić coś na fb? wydarzenie albo strona? na taką smutną historię dużo osób idzie Quote
Rumi. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ok narazie wydarzenie zrobię, mogę wziąć tekst z 1 strony o suni? Quote
Szarotka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Pewnie tak, jak masz talenta literackie to mozesz to jeszcze udramatyzowac.......... Quote
nika28 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [quote name='greatmadwomen']ok narazie wydarzenie zrobię, mogę wziąć tekst z 1 strony o suni?[/QUOTE] Jasne, możesz kopiować ile chcesz :) Quote
nika28 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [quote name='danka4u1'] Widzę, że Nordi ma juz trochę ogłoszeń i Metro i chyba Alelegro się szykuje- adjęcia?- albo juz jest. [B]Przydałby sie ładny banerek, zeby chodził z nami po dogo. Kto umie zrobić?[/B][/QUOTE] Metro miała, ale ani jednego telefonu ! :( Allegro robiła jej olivetshka, ale nie wiem czy jeszcze ma. No właśnie, jakiś banerek by się przydał... Kto potrafi zrobić jakiś ładny ??? [B]greatmadwomen[/B], jak się da, to zrób to i to, tak jak mówi Szarotka :) Kurcze, sunia po takich przejściach już dawno powinna grzać doopkę na kanapie w nowym domku :( Dziękuję za zaglądanie :loveu: Quote
Szarotka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ladny banerek to umie robic: cajus, isadora, Anettahappy i jeszcze pewnie pare innych ciotek. Quote
danka4u1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Sunia jest sliczna tylko potrzebuje rozreklamowania...szybkiego. Quote
DarkWater Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 banerek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przej%C5%9Bciach-nie-straci%C5%82a-wiary-w-ludzi...-DT-DS"][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/3817/nordi2.jpg[/IMG][/URL] PS. acha, właśnie doczytałam - banerek miał być ładny... :-/ Quote
olivetshka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Fajniutki banerek :) Możecie mi podpowiedziec, jak go wstawić w podpis? Kiedyś próbowałam z jednym, ale wstawiało mi się tylko zdjęcie i nie odsyłało do strony z wątkiem psiaka. Quote
Szarotka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Musisz zdjecie podlinkowac. Link to ten globus. Olietshaka masz pieknego kota w awatorze. Banerek jest dobry i ma jeszcze dobre haslo. Quote
danka4u1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Zaraz podpowiem, tylko sama nie wiem, czy uda mi się zamieścić ten banerek po tych ostatnich ograniczeniach dotyczących ilości banerków Dziekujemy za banerek. Quote
nika28 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [quote name='DarkWater'] PS. acha, właśnie doczytałam - banerek miał być ładny... :-/[/QUOTE] Może być :) Ważne że jest widoczny, i napis też jest dobry... Quote
olivetshka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='nika28']Metro miała, ale ani jednego telefonu ! :( Allegro robiła jej olivetshka, ale nie wiem czy jeszcze ma. No właśnie, jakiś banerek by się przydał... Kto potrafi zrobić jakiś ładny ??? [B]greatmadwomen[/B], jak się da, to zrób to i to, tak jak mówi Szarotka :) Kurcze, sunia po takich przejściach już dawno powinna grzać doopkę na kanapie w nowym domku :( Dziękuję za zaglądanie :loveu:[/QUOTE] Nika, allegro było, ale już nieaktualne. Na razie nie mogę zrobić, bo najpierw muszę rachunek wobec nich uregulować :) Ale poogłaszałam sunię 2 dni temu bodajże na wielu portalach - może w końcu coś się ruszy? No bo sliczna jest... I taka smutna... :( Quote
nika28 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [quote name='olivetshka']Nika, allegro było, ale już nieaktualne. Na razie nie mogę zrobić, bo najpierw muszę rachunek wobec nich uregulować :) Ale poogłaszałam sunię 2 dni temu bodajże na wielu portalach - może w końcu coś się ruszy? No bo sliczna jest... I taka smutna... :([/QUOTE] No właśnie... Ja też nie mam uregulowanego rachunku na allegro, a poza tym nawet nie wiem jak tam się zdjęcia wstawia :roll: [B]Może teraz ktoś inny zrobi allegro ?[/B] Albo poczekajmy, spróbuję wziąć ją na spacer, żeby jakieś ładniejsze zdjęcia były to tych ogłoszeń... Quote
olivetshka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='Szarotka']Musisz zdjecie podlinkowac. Link to ten globus. Olietshaka masz pieknego kota w awatorze. Banerek jest dobry i ma jeszcze dobre haslo.[/QUOTE] Dziękuję za instrukcje - zaraz będę działać. A to kocisko to moje osobiste 5-letnie już futro :) Ragdoll czystej krwi, przywieziony ze Stanów, otrzymany na rocznicę ślubu od małża - Adaś :) I przy okazji dziękuję w jego imieniu. Quote
Rumi. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 cioteczki tu jest link do wydarzenia na FB [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=172119132827212&num_event_invites=183[/url] dołączajcie, zapraszajcie znajomych i udostępniajcie, niech o Nordi się dużo ludzi dowie! Jeśli macie jakieś zastrzeżenia co do wydarzenia to piszcie i to zmienię :) Ja już wysłałam wszystkim swoim znajomym Quote
danka4u1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 No i banerek już biega ze mną po dogo. olivetshka, wchodzisz na ustawienia, edytuj sygnaturę, wklej, zapisz sygnaturę i działa. Ja pobieram skopiowany banerek z tej strony i tylko wklejam. Zawsze działa. Jest podlinkowany. Quote
Recommended Posts