Rumi. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 O odświeżyłam trochę oraz wysłałam wiadomości do wszystkich :) Quote
Rumi. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 mógł by mi ktoś wysłać konto na które można wpłacać pieniądze dla Nordi, abym mogła je wysłać osobie z FB? Quote
Salo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jeśli 'mój' szczeniak, Misio, pojedzie w tę sobotę do nowego domku (znajduje się jeszcze obecnie w hoteliku w Józefowie), to Tattoi zwróci Wam resztę pieniążków dla Nordi. Quote
dudson13 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Wysłałam pieniążki za 3 miesiące z góry, niewiele, ale zawsze Quote
tripti Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='salo']Jeśli 'mój' szczeniak, Misio, pojedzie w tę sobotę do nowego domku (znajduje się jeszcze obecnie w hoteliku w Józefowie), to Tattoi zwróci Wam resztę pieniążków dla Nordi.[/QUOTE] salo, a udało się już rozliczyć te pieniążki chyba 30 zł, po pobycie tej Malinki z Duczek? jak nie to pamiętaj o tym, żebyśmy długów wobec Ciebie nie miały. Quote
Salo Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Melduję, iż 50 zł dzisiaj poleciało na konto Tattoi z myślą o leczeniu Nordi. Quote
nika28 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 greatmadwomen, salo, dziękuję. Miałam dzisiaj zapytanie o Nordi, ale niestety Pani z małymi dziećmi, więc odpada :( Quote
olivetshka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='nika28']greatmadwomen, salo, dziękuję. Miałam dzisiaj zapytanie o Nordi, ale niestety Pani z małymi dziećmi, więc odpada :([/QUOTE] Nika, a wiesz juz jak ona reaguje na dzieci? Sprawdzaliście ją? Ona do domu bez innych zwierzat i dzieciaków ewentualnie? Quote
Lida Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Proszę o numer konta, wpłacę jakiś grosz, żeby zmniejszyć dług Quote
nika28 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='Lida']Proszę o numer konta, wpłacę jakiś grosz, żeby zmniejszyć dług[/QUOTE] Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Tattoi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='olivetshka']Nika, a wiesz juz jak ona reaguje na dzieci? Sprawdzaliście ją? Ona do domu bez innych zwierzat i dzieciaków ewentualnie?[/QUOTE] A masz takie dzieci, żeby jej zapodać? Jakbym miała swoje, to może bym zaryzykowała, ale nie mam. Ale jest światełko w tunelu- nie pogryzła naszego przyjaciela. Mimo, że do niej wszedł bez ostrzeżenia i w asekuracji tylko mojego męża. Dajcie mi jeszcze trochę czasu...Bo coś mi tu nie gra. Leki dostała. Quote
Lida Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Wczoraj poszło 100 zł na Nordi z konta mojego TZ, ale dopisał mój nick. Postaram się raz w miesiącu coś dorzucać, bo mnie jakoś ujęła ta psina. Nie dam rady się teraz zdeklarować ile, ale na pewno nie zapomnę o niej. Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Tattoi']A masz takie dzieci, żeby jej zapodać? Jakbym miała swoje, to może bym zaryzykowała, ale nie mam. Ale jest światełko w tunelu- nie pogryzła naszego przyjaciela. Mimo, że do niej wszedł bez ostrzeżenia i w asekuracji tylko mojego męża. Dajcie mi jeszcze trochę czasu...[B]Bo coś mi tu nie gra. [/B] Leki dostała.[/QUOTE] Mam swoje dwie sztuki, ale niestety za daleko mi do Józefowa. A co Ci nie gra? Quote
nika28 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Doszły wpłaty od Lida - 100 zł Ewelina M. - 10 zł dudson13 - 30 zł Dziękuję :loveu: Dług się trochę zmniejszył, ale niestety nadal jest :( Quote
Salo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='nika28']Doszły wpłaty od Lida - 100 zł Ewelina M. - 10 zł dudson13 - 30 zł Dziękuję :loveu: Dług się trochę zmniejszył, ale niestety nadal jest :([/QUOTE] Dolicz też te 50 zł, a jutro będzie wiadomo czy Tattoi Wam przekaże te pieniążki za Misia (Misio dzisiaj pojechał do nowego domku, ale póki co na próbę). Quote
nika28 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 OK, już dopisałam w poście rozliczeniowym :) Quote
Salo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mam pytanie: Ile kosztuje DOBA dla Nordi w hoteliku ? 10 zł, 15 zł ?? Quote
katarzyna09 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Nika,nie widzę swojej wpłaty.Wysłałam 8 marca- 20,-Sprawdz proszę. Quote
Salo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dziewczyny, mam tutaj na razie dwie swoje znajome, które powiedziały mi, że pomogą Nordi, tj. prześlą parę złotych. To ja im podaję numer i dane do Tattoi, to już jutro pójdzie jeden przelew. Quote
Awit Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dostałam od salo zaproszenie, niestety nie mogę wspomóc, przepraszam. Quote
nika28 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Awit']Dostałam od salo zaproszenie, niestety nie mogę wspomóc, przepraszam.[/QUOTE] Dziękujemy chociaż za zaglądanie :) Katarzyna09, jutro sprawdzę. Quote
Tattoi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='olivetshka']Mam swoje dwie sztuki, ale niestety za daleko mi do Józefowa. A co Ci nie gra?[/QUOTE] Jak to, co? Ludzie są ważniejsi od psów. Quote
Salo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Tattoi']Ludzie są ważniejsi od psów.[/QUOTE] Może i ważniejsi, ale jak widzę i słyszę co ci "ludzie" robią z tymi zwierzętami to ... Ech, szkoda słów, nie będę komentować, bo mnie jeszcze zablokują na tym forum. To była dygresja, wracając do sedna - Jak tam Nordi ?? Kiedy będą nowe fotki, bo w ogóle nie widziałam fotek z jej pobytu w hoteliku :) . Quote
Recommended Posts