Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli 'mój' szczeniak, Misio, pojedzie w tę sobotę do nowego domku (znajduje się jeszcze obecnie w hoteliku w Józefowie), to Tattoi zwróci Wam resztę pieniążków dla Nordi.

Posted

[quote name='salo']Jeśli 'mój' szczeniak, Misio, pojedzie w tę sobotę do nowego domku (znajduje się jeszcze obecnie w hoteliku w Józefowie), to Tattoi zwróci Wam resztę pieniążków dla Nordi.[/QUOTE]

salo, a udało się już rozliczyć te pieniążki chyba 30 zł, po pobycie tej Malinki z Duczek? jak nie to pamiętaj o tym, żebyśmy długów wobec Ciebie nie miały.

Posted

[quote name='nika28']greatmadwomen, salo, dziękuję.

Miałam dzisiaj zapytanie o Nordi, ale niestety Pani z małymi dziećmi, więc odpada :([/QUOTE]
Nika, a wiesz juz jak ona reaguje na dzieci? Sprawdzaliście ją? Ona do domu bez innych zwierzat i dzieciaków ewentualnie?

Posted

[quote name='olivetshka']Nika, a wiesz juz jak ona reaguje na dzieci? Sprawdzaliście ją? Ona do domu bez innych zwierzat i dzieciaków ewentualnie?[/QUOTE]

A masz takie dzieci, żeby jej zapodać? Jakbym miała swoje, to może bym zaryzykowała, ale nie mam.
Ale jest światełko w tunelu- nie pogryzła naszego przyjaciela. Mimo, że do niej wszedł bez ostrzeżenia i w asekuracji tylko mojego męża.
Dajcie mi jeszcze trochę czasu...Bo coś mi tu nie gra.
Leki dostała.

Posted

Wczoraj poszło 100 zł na Nordi z konta mojego TZ, ale dopisał mój nick. Postaram się raz w miesiącu coś dorzucać, bo mnie jakoś ujęła ta psina. Nie dam rady się teraz zdeklarować ile, ale na pewno nie zapomnę o niej.

Posted

[quote name='Tattoi']A masz takie dzieci, żeby jej zapodać? Jakbym miała swoje, to może bym zaryzykowała, ale nie mam.
Ale jest światełko w tunelu- nie pogryzła naszego przyjaciela. Mimo, że do niej wszedł bez ostrzeżenia i w asekuracji tylko mojego męża.
Dajcie mi jeszcze trochę czasu...[B]Bo coś mi tu nie gra. [/B]
Leki dostała.[/QUOTE]
Mam swoje dwie sztuki, ale niestety za daleko mi do Józefowa.
A co Ci nie gra?

Posted

[quote name='nika28']Doszły wpłaty od

Lida - 100 zł
Ewelina M. - 10 zł
dudson13 - 30 zł

Dziękuję :loveu:
Dług się trochę zmniejszył, ale niestety nadal jest :([/QUOTE]

Dolicz też te 50 zł, a jutro będzie wiadomo czy Tattoi Wam przekaże te pieniążki za Misia (Misio dzisiaj pojechał do nowego domku, ale póki co na próbę).

Posted

Dziewczyny, mam tutaj na razie dwie swoje znajome, które powiedziały mi, że pomogą Nordi, tj. prześlą parę złotych. To ja im podaję numer i dane do Tattoi, to już jutro pójdzie jeden przelew.

Posted

[quote name='Awit']Dostałam od salo zaproszenie, niestety nie mogę wspomóc, przepraszam.[/QUOTE]

Dziękujemy chociaż za zaglądanie :)

Katarzyna09, jutro sprawdzę.

Posted

[quote name='olivetshka']Mam swoje dwie sztuki, ale niestety za daleko mi do Józefowa.
A co Ci nie gra?[/QUOTE]

Jak to, co?
Ludzie są ważniejsi od psów.

Posted

[quote name='Tattoi']Ludzie są ważniejsi od psów.[/QUOTE]

Może i ważniejsi, ale jak widzę i słyszę co ci "ludzie" robią z tymi zwierzętami to ... Ech, szkoda słów, nie będę komentować, bo mnie jeszcze zablokują na tym forum.

To była dygresja, wracając do sedna - Jak tam Nordi ?? Kiedy będą nowe fotki, bo w ogóle nie widziałam fotek z jej pobytu w hoteliku :) .