Lolalola Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 a ja dalej bez neta:(............Boze co sie dzieje Bruneczku????dobrze,ze chociaz ma Cie kto odwiedzac i inne ciotki nie zawodza,trzymaj sie Myszko!!!! Quote
Cleo2008 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Cleo2008']dostalam jeszcze namiar na jedna firme, ktorej nazwy w tej chwili nie pamietam, ale wpisze potem i cioteczki mieszkajace w Poslce beda proszone o sprawdzenie.[/QUOTE] Poradzono mi kontakt z ta firma - moze ktos juz probowal, jesli tak, prosze o info [url]http://www.medicavet.pl/[/url] Quote
Wiedźma Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Anula']Ja prawdopodobnie będę w Niemczech na początku września i pokombinujemy wraz z siostrą coś aby Vetoryl kupić dla Bruna.[/QUOTE] Super, oby się udało. Quote
Wiedźma Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='Cleo2008']Poradzono mi kontakt z ta firma - moze ktos juz probowal, jesli tak, prosze o info [url]http://www.medicavet.pl/[/url][/QUOTE] Dzięki, jutro tam zadzwonię. Quote
Cleo2008 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Lolalola']a ja dalej bez neta:(............Boze co sie dzieje Bruneczku????dobrze,ze chociaz ma Cie kto odwiedzac i inne ciotki nie zawodza,trzymaj sie Myszko!!!![/QUOTE] odwiedzajcie odwiedzajcie, na FB tez... Quote
Wiedźma Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Sybisia kupiła drobny zapas vetorylu - jeszcze raz serdecznie dziękujemy! Niestety, ten drobny zapas wcale nie kosztował drobnych pieniędzy. Brunkowi zostało ciut ponad 200 zł. Pomożecie? Quote
Wiedźma Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Obiecałam sobie, że nie będę siać defetyzmu, ale czarno widzę przyszłość tego psiaka. Quote
andegawenka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Wiedźma']Obiecałam sobie, że nie będę siać defetyzmu, ale czarno widzę przyszłość tego psiaka.[/QUOTE] No cóż:shake: Quote
zebrazebra Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A ja zaglądam, będę robić jakiś skromny bazarek po powrocie ;) Quote
andegawenka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='zebrazebra']A ja zaglądam, będę robić jakiś skromny bazarek po powrocie ;)[/QUOTE] na długo?:roll: Quote
Funky Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nie mogę nie zajrzeć do Brunona! Dobranoc pieseczku, 3maj się dzielnie :* Quote
Wiedźma Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='zebrazebra']A ja zaglądam, będę robić jakiś skromny bazarek po powrocie ;)[/QUOTE] Dzięki, każda pomoc na wagę nie tyle złota, co życia Brunusia tym bardziej, że on nie ma wiele czasu. Quote
jaanka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204608-Jaśmin-GUZ-W-GŁOWIE-kasa-bardzo-potrzebna/page22[/URL] Dziewczyny nie gniewajcie się ale może któraś z Was mogłaby popytać o lek dla tego biedaka . Wreszcie jest jakaś diagnoza wiadomo czym leczyć tylko nigdzie nie ma leku . Quote
andegawenka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='jaanka'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/204608-Jaśmin-GUZ-W-GŁOWIE-kasa-bardzo-potrzebna/page22[/URL] Dziewczyny nie gniewajcie się ale może któraś z Was mogłaby popytać o lek dla tego biedaka . Wreszcie jest jakaś diagnoza wiadomo czym leczyć tylko nigdzie nie ma leku .[/QUOTE] Napisz jaki lek, ale i ile pamiętam to pisalyście że wycofany w Polsce... Quote
Wiedźma Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Mamy drobny zapas vetorylu jak już pisałam. Nie mamy: [B][COLOR=red]-DOMU DLA BRUNUSIA,[/COLOR][/B] -kończą się pieniądze. Quote
jaanka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='andegawenka']Napisz jaki lek, ale i ile pamiętam to pisalyście że wycofany w Polsce...[/QUOTE] Poprosiłam o informacje o leku dla innego biedaka , pomyślałam że może któraś z Was wie gdzie go zdobyć bo w Polsce go nie bylo . Ale podobno już namierzony i zamiast radości kolejny problem bo koszt ogromny . Kuracja to 2 tys.zł . Jak nie urok... Quote
Wiedźma Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Powtórzę z uporem maniaka: Nie mamy: [B][COLOR=red]-DOMU DLA BRUNUSIA,[/COLOR][/B] -kończą się pieniądze. Dzwoniłam do Medicavetu. Lek można byłoby kupić, ale z powodu zamieszania lekarze maja go niewiele i trzymają dla swoich pacjentów. Bardzo sympatyczna pani powiedziała, żeby się dowiadywać - będą szukać tego nieszczęsnego vetorylu także dla siebie. No to będę się dowiadywać. Quote
andegawenka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Wiedźma']Powtórzę z uporem maniaka: Nie mamy: [B][COLOR=red]-DOMU DLA BRUNUSIA,[/COLOR][/B] -kończą się pieniądze. [/QUOTE]:-(:-(:-(:-(:-( Na bazrek mam zestaw zapachowy kwiatowy, na allegro ma niezłą cenkę. Nie używałam bo to nie mój gust. Chcecie? Quote
Cleo2008 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Wiedźma']Powtórzę z uporem maniaka: Nie mamy: [B][COLOR=red]-DOMU DLA BRUNUSIA,[/COLOR][/B] -kończą się pieniądze. Dzwoniłam do Medicavetu. Lek można byłoby kupić, ale z powodu zamieszania lekarze maja go niewiele i trzymają dla swoich pacjentów. Bardzo sympatyczna pani powiedziała, żeby się dowiadywać - będą szukać tego nieszczęsnego vetorylu także dla siebie. No to będę się dowiadywać.[/QUOTE] No ale zawsze jakas nadzieje na przyszlosc, a cenowo? Ja przysle Vetory albo kase. Czy Sybisia powiedziala ile kosztowalo w SK? Quote
sybil Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Vetoryl był kupiony w hurtowni w Czechach, na Słowacji wcześniej zabrakło. 1 op.60 mg kosztowało 270 PLN, 30 mg - 210 PLN. Wet kupił wszystko, co było na stanie. Wznowienie dostaw ma być we wrześniu, może ciut wcześniej Quote
Cleo2008 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='andegawenka']:-(:-(:-(:-(:-( Na bazrek mam zestaw zapachowy kwiatowy, na allegro ma niezłą cenkę. Nie używałam bo to nie mój gust. Chcecie?[/QUOTE] nie pytaj tylko dawaj link:) Quote
andegawenka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Cleo2008']nie pytaj tylko dawaj link:)[/QUOTE] [quote name='Wiedźma']No pewnie! Dzięki![/QUOTE] Już dałam na pw:smile: Quote
Recommended Posts