Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cleo2008']dostalam jeszcze namiar na jedna firme, ktorej nazwy w tej chwili nie pamietam, ale wpisze potem i cioteczki mieszkajace w Poslce beda proszone o sprawdzenie.[/QUOTE]
Poradzono mi kontakt z ta firma - moze ktos juz probowal, jesli tak, prosze o info
[url]http://www.medicavet.pl/[/url]

Posted

[quote name='Anula']Ja prawdopodobnie będę w Niemczech na początku września i pokombinujemy wraz z siostrą coś aby Vetoryl kupić dla Bruna.[/QUOTE]
Super, oby się udało.

Posted

[quote name='Cleo2008']Poradzono mi kontakt z ta firma - moze ktos juz probowal, jesli tak, prosze o info
[url]http://www.medicavet.pl/[/url][/QUOTE]
Dzięki, jutro tam zadzwonię.

Posted

[quote name='Lolalola']a ja dalej bez neta:(............Boze co sie dzieje Bruneczku????dobrze,ze chociaz ma Cie kto odwiedzac i inne ciotki nie zawodza,trzymaj sie Myszko!!!![/QUOTE]
odwiedzajcie odwiedzajcie, na FB tez...

Posted

Sybisia kupiła drobny zapas vetorylu - jeszcze raz serdecznie dziękujemy! Niestety, ten drobny zapas wcale nie kosztował drobnych pieniędzy. Brunkowi zostało ciut ponad 200 zł. Pomożecie?

Posted

[quote name='zebrazebra']A ja zaglądam, będę robić jakiś skromny bazarek po powrocie ;)[/QUOTE]
Dzięki, każda pomoc na wagę nie tyle złota, co życia Brunusia tym bardziej, że on nie ma wiele czasu.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/204608-Jaśmin-GUZ-W-GŁOWIE-kasa-bardzo-potrzebna/page22[/URL]
Dziewczyny nie gniewajcie się ale może któraś z Was mogłaby popytać o lek dla tego biedaka . Wreszcie jest jakaś diagnoza wiadomo czym leczyć tylko nigdzie nie ma leku .

Posted

[quote name='jaanka'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/204608-Jaśmin-GUZ-W-GŁOWIE-kasa-bardzo-potrzebna/page22[/URL]
Dziewczyny nie gniewajcie się ale może któraś z Was mogłaby popytać o lek dla tego biedaka . Wreszcie jest jakaś diagnoza wiadomo czym leczyć tylko nigdzie nie ma leku .[/QUOTE]

Napisz jaki lek, ale i ile pamiętam to pisalyście że wycofany w Polsce...

Posted

[quote name='andegawenka']Napisz jaki lek, ale i ile pamiętam to pisalyście że wycofany w Polsce...[/QUOTE]
Poprosiłam o informacje o leku dla innego biedaka , pomyślałam że może któraś z Was wie gdzie go zdobyć bo w Polsce go nie bylo .
Ale podobno już namierzony i zamiast radości kolejny problem bo koszt ogromny . Kuracja to 2 tys.zł . Jak nie urok...

Posted

Powtórzę z uporem maniaka:
Nie mamy:
[B][COLOR=red]-DOMU DLA BRUNUSIA,[/COLOR][/B]
-kończą się pieniądze.

Dzwoniłam do Medicavetu. Lek można byłoby kupić, ale z powodu zamieszania lekarze maja go niewiele i trzymają dla swoich pacjentów. Bardzo sympatyczna pani powiedziała, żeby się dowiadywać - będą szukać tego nieszczęsnego vetorylu także dla siebie. No to będę się dowiadywać.

Posted

[quote name='Wiedźma']Powtórzę z uporem maniaka:
Nie mamy:
-kończą się pieniądze.
[/QUOTE]:-(:-(:-(:-(:-(

Na bazrek mam zestaw zapachowy kwiatowy, na allegro ma niezłą cenkę. Nie używałam bo to nie mój gust. Chcecie?

Posted

[quote name='Wiedźma']Powtórzę z uporem maniaka:
Nie mamy:
-kończą się pieniądze.

Dzwoniłam do Medicavetu. Lek można byłoby kupić, ale z powodu zamieszania lekarze maja go niewiele i trzymają dla swoich pacjentów. Bardzo sympatyczna pani powiedziała, żeby się dowiadywać - będą szukać tego nieszczęsnego vetorylu także dla siebie. No to będę się dowiadywać.[/QUOTE]

No ale zawsze jakas nadzieje na przyszlosc, a cenowo?
Ja przysle Vetory albo kase. Czy Sybisia powiedziala ile kosztowalo w SK?

Posted

Vetoryl był kupiony w hurtowni w Czechach, na Słowacji wcześniej zabrakło. 1 op.60 mg kosztowało 270 PLN, 30 mg - 210 PLN. Wet kupił wszystko, co było na stanie. Wznowienie dostaw ma być we wrześniu, może ciut wcześniej

Posted

[quote name='andegawenka']:-(:-(:-(:-(:-(

Na bazrek mam zestaw zapachowy kwiatowy, na allegro ma niezłą cenkę. Nie używałam bo to nie mój gust. Chcecie?[/QUOTE]

nie pytaj tylko dawaj link:)