Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Norasku kochany, znowu prośba o łapinki. Mała mordka miała ostatnio infekcję dróg moczowych. Z tym już w porządku, ale za to wzrosło PH moczu i w moczu znowu pojawiły się kryształki. Mamy leki, a 9 lutego znowu badania. 

• 3 weeks later...
Posted

Gajulka ma się nieźle. Na spacerkach bryka, humor dopisuje, a niedługo ponowimy badania moczu, bo to było jedyne zastrzeżenie przy ostatnich badaniach. W tym tygodniu będziemy się umawiać. Nie udało się nam umówić na 9 lutego. 
Mnie za to smutki dopadły ze względu na to, że mój kolega zmarł niedawno. Więcej niż kolega. Przyjaciel. Znaliśmy się od dzieciaka, razem dorastaliśmy, na jednym podwórku i przyjaźniliśmy się do teraz, chociaż ostatnio nie widywaliśmy się bardzo często. Mieszkanie na dwóch krańcach miasta robiło swoje. Znali się z Norcią i bardzo lubili. 

Posted

To dobre wieści. 

Współczuję Radku. 
 Dla mnie to jest smutny czas. 03.01.2023 zmarł mój szkolny kolega, który był zarazem moim sąsiadem i krewnym zarazem. 

Równiutki miesiąc później, bo 03.02.2023 zmarła moja koleżanka . Tez mój rocznik. Wczoraj o 12:00 był jej pogrzeb.

Posted

Dziękuję. Dziś mam tez smutny dzień, bo rocznica śmierci mojego tatki. O 17:00 idziemy na mszę rocznicową. Cały dzień jest mi strasznie , strasznie smutno. Wracają wspomnienie, których nie da się wymazać z pamięci.

• 4 weeks later...
Posted
Dnia 21.03.2023 o 22:38, szajbus napisał:

To i ja zaciskam baaaardzo mocno. 

Dziękuję. Jeszcze się przydadzą do 29 marca.