Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
obawiam się ze z tego wspaniałego schroniska Tabaka trafi do pseudo i będzie służyła jako maszynka do produkcji szczeniąt ...podejrzewam ze zainteresowanie sunią obudziło w nich pewnie inwencję jak sie nie narobić a zarobić

Szkoda ze Kasia powiedziala ze psina idzie na DT trzeba było walnąć text o adopcji , pewnie pomysleli ze Kasia za to kase zgarnie i coś im ucieknie spod boku ..

Nie ma tam nikogo w pobliżu by poszedł do schronu i spróbował mała na siebie wziac ??

Alunia a co ja miałam powiedzieć ? kłamać ? tym bardziej że pani zaraz na samym początku zapytała sie czy jestem z Fundacji Ast - może imiona się jej skojarzyłay bo obie jesteśmy Kaski a ja mam zwyczaj od razu się przedstawiać więc pierwsze co usłyszała to moje imię

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Mi też coś tu śmierdzi... Może ktoś "życzliwy" zadzwonił do schroniska i powiedział kierownictwu coś, co spowodowało zmianę stanowiska???

tym bardziej że stało się to z godziny na godzinę ,tuz przed wyjazdem 7.40 dzwoniłam so schroniska i było ok o godz. 11 telefon odmowny

Posted

a może spytać doddy czy nie zadzwoniłaby do schronu jutro rano i spytała co jest pięć ? ... jeśli pani ją kojarzy z fundacją to może ma przychylne nastawienie i wyjaśni negatywną decyzję wydania suni

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
Alunia a co ja miałam powiedzieć ? kłamać ? tym bardziej że pani zaraz na samym początku zapytała sie czy jestem z Fundacji Ast - może imiona się jej skojarzyłay bo obie jesteśmy Kaski a ja mam zwyczaj od razu się przedstawiać więc pierwsze co usłyszała to moje imię

wiem Kasiu ...i nie napisałam tego złosliwie ...tak tylko kombinowałam czego cie tak babsko wystawiło .... wiem ze chcialaś jak najlepiej :glaszcze:

Ada-jeje napisał(a):
Jezeli zgadzcie sie na to zebym sie wtracila do wyciagniecia suni ze schronu, to prosze o kontakt na PW i podanie nr. tel.
Moge zaczac jutro dzialac.

myśle że to chyba w tej sytuacji najlepsze wyjście

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jezeli zgadzcie sie na to zebym sie wtracila do wyciagniecia suni ze schronu, to prosze o kontakt na PW i podanie nr. tel.
Moge zaczac jutro dzialac.

Canaveral-staff nie ma dostępu do neta podaję w jej imieniu nr do schroniska 632438038

Posted

Kopiuję z niebieskiego

"Keiti" napisał(a):
"agnieszka32" napisał(a):
"canaveral-staff" napisał(a):
już pewnie wiesz ale potwierdzę to jest to samo schronisko

może Kasia z Fundacji nam pomoże w sprawie tej suni bo pani kierowniczka pierwsze co to spytała się czy jestem z Fundacji Ast

A skąd pani przyszło takie pytanie do głowy? :roll:

Pewnie z takiej przyczyny, że do nas zadzwonili z prośbą o pomoc w szukaniu domu stałego a także tymczasowego jako do fundacji.

Posted

to dlaczego nie wydali suczki skoro potwierdziłam że jestem w kontakcie z fundacją i wiedzą na bieżąco o naszych poczynaniach - przeciez nikt tego przed fundacja nie zatajał że jedziemy po sunię

tego się pewnie nigdy nie dowiemy

ale w takim układzie jesli schron chciał współpracować z fundacją to pewnie im sunię wydadzą
więc można ją w ten sposób wyciągnąć i zawieźć do Ciebie

Posted

niestety fundacja od wczoraj milczy w tej sprawie - przeciez ja chciałam dobrze wiem że fundacja ma wiele psów pod swoją opieką chciałam ich odciążyć dodatkowymi wydatkami ,na podróż na wyżywienie i szczepienia - a wyszło źle to ja już nie wiem kto tu jest dobry a kto nie :(:(

pewnie jeszcze nie jeden zawód mnie spotka na drodze pomocy psom :( no cóż jeszcze nie jeden szczeniak będzie potrzebował pomocy

Posted

[quote name='Canaveral-staff']niestety fundacja od wczoraj milczy w tej sprawie - przeciez ja chciałam dobrze wiem że fundacja ma wiele psów pod swoją opieką chciałam ich odciążyć dodatkowymi wydatkami ,na podróż na wyżywienie i szczepienia - a wyszło źle to ja już nie wiem kto tu jest dobry a kto nie :(:(

pewnie jeszcze nie jeden zawód mnie spotka na drodze pomocy psom :( no cóż jeszcze nie jeden szczeniak będzie potrzebował pomocy
ha ha ale ważne by sie nie załamywac.Najgorsze jest to,ze ktoś chce pomóc a rzuca mu się kłody pod nogi.Przcież schronisku powinno zalezec by psiak grzała dupkę w domu,chocby tymczasowym.Zobaczcie jak tu schronisko w Koninie walczy z hotelem o psiaka a samo zrobiło to samo.Ciekawe to.Moria nie chce oddać psa! Pomocy! Co robic???

Posted

ja juz odpuściłam:)

tym bardziej że dostałam pw że sprawa jest zakończona a schronisko na pewno nie wyda suczki do speudo

czyli wyglada na to ze weszłaś komuś między przysłowiową wódkę a zakąskę :roll: ....oby nie wydali tak jak to zapewniają

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Tak sądzę ;) Ale nie chce mi się w to wierzyć... Przecież to nie miałoby sensu...

czasem są czynione najbardziej bezsensowne rzeczy ci co je czynią widzą w tym sens :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
Agnieszko ...czy myślisz to co ja ????

agnieszka32 napisał(a):
Tak sądzę ;) Ale nie chce mi się w to wierzyć... Przecież to nie miałoby sensu...

agaga21 napisał(a):
mi też................

a ja jestem skłonna uwierzyć we wszystko :roll: