Becia66 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 rita60 napisał(a):No i co z małą:roll: A Gabi zostaje u moich znajomych i Hela się nazywa :???::grin:. Nie planowali teraz psa ale mała ich rozbroiła i kazali pościągać ogłoszenia. Warto więc zachęcać znajomych na zabranie psa z przytuliska na czas mrozów...:evil_lol: Quote
rita60 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 :multi::multi::multi:wiedziałam:multi:nie można oprzeć sie takiej szorstkiej mordeczce:loveu:powodzenia malenka:lol: Quote
Gabi79 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 To cudownie, że zostaje!!!!!!!!! Gratuluję wspaniałej decyzji1 Quote
majuska Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Beciu i przyznaj sie teraz...wogóle nie planowałaś, nie podejrzewałaś kompletenie, że tak się stanie:cool3::diabloti:? Quote
figa33 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Super ! Beciu moje gratulacje , jesteś jak Mata Hari :happy1: Quote
Becia66 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 majuska napisał(a):Beciu i przyznaj sie teraz...wogóle nie planowałaś, nie podejrzewałaś kompletenie, że tak się stanie:cool3::diabloti:? tak szczerze to zrobiłam to z premedytacją. Po śmierci ukochanego Mikrusa zarzekali sie że juz nigdy więcej, póżniej mówili że kiedyś przygarną, ostatnio słyszałam że na wiosnę więc przyśpieszyłam niejako ich decyzję. Chociaż nie myśleli o suczce - to Gabusia podbiła ich serca. Będzie sterylizowana w odpowiednim czasie po cieczce. Quote
karolciasz28 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Aż to nasza Becia!:lol::lol::loveu: Gabi cudownie cukiereczku!:multi::multi::multi::multi: Quote
Becia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Gabunia jest bardzo szczęśliwa, gania po ogrodzie i chodzi na długie spacery po lesie. A w domu na wyrkach się wyleguje.... Quote
rita60 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No prosze jak sie panience powodzi:lol:na tej kanapie pewnie czuje sie jak na łace:p Quote
majuska Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Błyskawiczna akcja Beciu :) i od razu z boksu na kanapę :) Zaraz powstawiam u naszego innego szorściaka boguchwalskiegoTerrego fotki z jego domku. Udało się obojgu, może kurczę to jakieś takie "sprzężenie" nastąpiło , nie? Terry, jakby nie było, maczał w tym Gabusiowym domku swoje łapki, przyprowadził suńkę podczas spaceru z tych łąk w okolicach przytuliska :) Quote
Recommended Posts