Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rita60 napisał(a):
No i co z małą:roll:

A Gabi zostaje u moich znajomych i Hela się nazywa :???::grin:. Nie planowali teraz psa ale mała ich rozbroiła i kazali pościągać ogłoszenia.
Warto więc zachęcać znajomych na zabranie psa z przytuliska na czas mrozów...:evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
Beciu i przyznaj sie teraz...wogóle nie planowałaś, nie podejrzewałaś kompletenie, że tak się stanie:cool3::diabloti:?

tak szczerze to zrobiłam to z premedytacją. Po śmierci ukochanego Mikrusa zarzekali sie że juz nigdy więcej, póżniej mówili że kiedyś przygarną, ostatnio słyszałam że na wiosnę więc przyśpieszyłam niejako ich decyzję. Chociaż nie myśleli o suczce - to Gabusia podbiła ich serca.
Będzie sterylizowana w odpowiednim czasie po cieczce.

• 3 weeks later...
Posted

Błyskawiczna akcja Beciu :) i od razu z boksu na kanapę :)
Zaraz powstawiam u naszego innego szorściaka boguchwalskiegoTerrego fotki z jego domku. Udało się obojgu, może kurczę to jakieś takie "sprzężenie" nastąpiło , nie?
Terry, jakby nie było, maczał w tym Gabusiowym domku swoje łapki, przyprowadził suńkę podczas spaceru z tych łąk w okolicach przytuliska :)