Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JUŻ W NOWYM DOMKU !!!

Gabi
- sliczna , niewielka terierkowata sunia przyplątała sie 08.12 pod przytulisko w Boguchwale. Miała obróżke na szyi, nie wyglądała na zabiedzoną, a więc pewnikiem miała dom który straciła nie wiedzieć czemu.
Jest rozkoszna, pełna jeszcze dziecięcego uroku /ok.8 miesięcy/ domaga się pieszczot i chętna do zabawy. Płacze zamknięta w boksie, bardzo tęskni za człowiekiem, widać że mieszkała w domu bo zachowuje czystośc i załatwia się dopiero wypuszczona na wybieg. Wierzę że dom znajdzie bez większych problemów ale musi poczekać jeszcze w przytulisku ponad tydzień czekając na właściciela. A ten tydzień......- no właśnie, od jutra siarczyste mrozy i nam już skóra cierpnie na grzbiecie na myśl, jak to maleństwo poradzi sobie w tak ekstremalnych warunkach. Co robić ?
[email protected] tel.606262450

Posted

Gabi jako jedyna była dzisiaj bez kubraczka, a nawet w nim jakąś dziurę wygryzła....:shake:
Niedobra dziewczynka, prędzej bym się jakichś zniszczeń po tamtych 2 zbójach spodziewała....
Magda założyła jej na nowo, zobaczymy ile wytrzyma....

Posted

Na razie dzwonię po znajomych żeby ktoś ją bodaj na te mrozy przygarną. W najgorszym wypadku ja ją wezmę tylko nie wiem jeszcze czy nie wyjedziemy na święta i tu tkwi problem.....:shake:

Posted

Własnie w tej chwili moi znajomi jadą do przytuliska po Gabi, zobowiązali się ją wziąć do siebie zanim mała domku nie znajdzie albo właściciel się nie pojawi. Madzia już tam na nich czeka.... Już jej mrozy niestraszne...:multi:
Ufffff...ale ulga.

Posted

nikt nie ciekawy co u Gabi słychać ? czy ktoś dzwonił w jej sprawie ?
To se odpowiem - nikt nie dzwonił.
Póki co mała czeka w bezpiecznym i ciepłym miejscu, tylko nie wiem na co. Chyba na właściciela który wcale jej nie szuka.

Posted

olga7 napisał(a):
,ale zima sroga i maluch marznie tam.

niedoczytałas widzę choć to raptem pierwsza strona wątku :diabloti: , ona wzięta na dt i nie marżnie, wręcz przeciwnie, ma milutko i cieplutko i dlatego nikogo jej los nie obchodzi. Tylko domu nie ma. Jeszcze chwila i będziemy ogłaszać.

Posted

Becia66 napisał(a):
Własnie w tej chwili moi znajomi jadą do przytuliska po Gabi, zobowiązali się ją wziąć do siebie zanim mała domku nie znajdzie albo właściciel się nie pojawi. Madzia już tam na nich czeka.... Już jej mrozy niestraszne...:multi:
Ufffff...ale ulga.

No to teraz w biegu jakoś doczytalam i bardziej spokojna jestem.Szkoda,że nie mam domu z podworkiem i miejsca na gromadkę psów i kotów..

Posted

Dzisiaj mija 2 tygodnie odkąd Gabi trafiła do przytuliska. A więc można ją będzie ogłaszać tylko spytam co na to moi znajomi bo się bardzo do dziewczynki przywiązali...:razz:

Posted

Becia66 napisał(a):
Dzisiaj mija 2 tygodnie odkąd Gabi trafiła do przytuliska. A więc można ją będzie ogłaszać tylko spytam co na to moi znajomi bo się bardzo do dziewczynki przywiązali...:razz:

A może.........;)