Szczurosława Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Gosiapk napisał(a):Biedny Kajtuś, dobrze, że wrócił! Niby tak..:roll: Quote
Gosiapk Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wąsoszczaki licza na Twoją pomoc (potrzeba finansów na sterylki suczek!) Quote
wapiszon Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mam DT max na 2 tygodnie dla dwóch wysterylizowanych suniek. Teraz tylko prosimy o pomoc finansową!!!!!!! Więcej napisze Szczurosława! Quote
Szczurosława Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 wapiszon napisał(a):Mam DT max na 2 tygodnie dla dwóch wysterylizowanych suniek. Teraz tylko prosimy o pomoc finansową!!!!!!! Więcej napisze Szczurosława! super!! To w piątek Lisia, a jak będa pieniądze możnaby jeszcze jedną sunie ciachnąć;) Quote
wapiszon Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ania chyba już wraca z warszawy. A druga sunia ma jutro sterylkę u mojego weta. A potem jedzie do Wyrzyska do Oli na dwa tygodnie.Ola ma już psa Pomóżcie jej znaleźć dom!!!!!!!! Po tych dwóch tygodniach wraca do schronu:placz::placz::placz: Quote
Szczurosława Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Lisiątko, śliczna, grzeczna ,młoda panienka. Tak się rozweseliła w domu,że przy powrocie serce jej pęknie:-( Quote
wapiszon Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Szczurosława napisał(a):Lisiątko, śliczna, grzeczna ,młoda panienka. Tak się rozweseliła w domu,że przy powrocie serce jej pęknie:-( Jest tak szczęśliwą mimo operacji! Przespała całą noc, jest przytulaśna i kochana! Pomóżcie!!!! Jej serce pęknie przy powrocie do schronu!!!!! Quote
Szczurosława Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Schronisko opuścił czarny jamniczek - Scooby Quote
Szczurosława Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116350 Quote
Recommended Posts