Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczurosława napisał(a):
Nowy, około półroczny, pies, gdy weszłam do kojca skulił się i z piskiem uciekł do budy.Mam wrażenie jakbym już go widziała , tylko za nic nie moge ssobie przypomnieć gdzie....

Jakbym dorwała tych którzy go krzywdzili to bym :mad: - dlaczego świat jest taki niesprawiedliwy i pozwala na krzywdzenie niewinnych???!!!

Posted

Podnosimy psiutki:loveu:

Dziewczyny, nie ma co tu mieszać i obwiniać sił wyższych.
To czlowiek ma wolną wolę i wybór własnej drogi.Wierzcie mi, za wszystkie wyrządzone krzywdy ludziom i braciom mniejszym ciężko zapłaci. Wszystko, co dajemy innym, wraca do nas zwielokrotnione i w różnej postaci. Dajesz innym dobro, to i tego możesz się spodziewć, krzywdzisz - lepiej proś o wybaczenie, albo spodziewaj się potrojonej zapłaty za swe postępki.
To taki mały offek z mojej strony;)

Posted

To tylko moje prywatne zdanie. Ale miałam okazję przekonać się o jego sluszności i wielu moich znajomych również. Nadzieja w tym, że krzywdziciele zwierzaków szybciutko odbiorą swoja potrojoną zapłatę...

Posted

Margolka napisał(a):
To tylko moje prywatne zdanie. Ale miałam okazję przekonać się o jego sluszności i wielu moich znajomych również. Nadzieja w tym, że krzywdziciele zwierzaków szybciutko odbiorą swoja potrojoną zapłatę...

Byłoby sympatycznie:loveu:

Posted

Margolka napisał(a):

Obym miała Twoją wiarę.