Szczurosława Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 A adopcje w stoją w miejscu....:-( Quote
Gosiapk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Szczurosława napisał(a):A adopcje w stoją w miejscu....:-( Wakacje to zawsze martwy okres:-( Quote
Szczurosława Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Tak jak obserwuje kilka wątków to u bullowatych się troszke ruszyło,a i kundelków bez zmian:roll: Quote
Szczurosława Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Nowy, około półroczny, pies, gdy weszłam do kojca skulił się i z piskiem uciekł do budy.Mam wrażenie jakbym już go widziała , tylko za nic nie moge ssobie przypomnieć gdzie.... Quote
Gosiapk Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Szczurosława napisał(a):Nowy, około półroczny, pies, gdy weszłam do kojca skulił się i z piskiem uciekł do budy.Mam wrażenie jakbym już go widziała , tylko za nic nie moge ssobie przypomnieć gdzie.... Jakbym dorwała tych którzy go krzywdzili to bym :mad: - dlaczego świat jest taki niesprawiedliwy i pozwala na krzywdzenie niewinnych???!!! Quote
Szczurosława Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Gosiapk napisał(a):Jakbym dorwała tych którzy go krzywdzili to bym :mad: - dlaczego świat jest taki niesprawiedliwy i pozwala na krzywdzenie niewinnych???!!! Bo Bóg tak chce...:roll: Quote
Gosiapk Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Szczurosława napisał(a):Bo Bóg tak chce...:roll: To jest nieczułym egoistą znajdującym radość w cierpieniu, czyli popapraniec psychiczny. Quote
Margolka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Podnosimy psiutki:loveu: Dziewczyny, nie ma co tu mieszać i obwiniać sił wyższych. To czlowiek ma wolną wolę i wybór własnej drogi.Wierzcie mi, za wszystkie wyrządzone krzywdy ludziom i braciom mniejszym ciężko zapłaci. Wszystko, co dajemy innym, wraca do nas zwielokrotnione i w różnej postaci. Dajesz innym dobro, to i tego możesz się spodziewć, krzywdzisz - lepiej proś o wybaczenie, albo spodziewaj się potrojonej zapłaty za swe postępki. To taki mały offek z mojej strony;) Quote
Gosiapk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Margolka dziękuję za udział w dyskusji :) Quote
Margolka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 To tylko moje prywatne zdanie. Ale miałam okazję przekonać się o jego sluszności i wielu moich znajomych również. Nadzieja w tym, że krzywdziciele zwierzaków szybciutko odbiorą swoja potrojoną zapłatę... Quote
Szczurosława Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Margolka napisał(a):To tylko moje prywatne zdanie. Ale miałam okazję przekonać się o jego sluszności i wielu moich znajomych również. Nadzieja w tym, że krzywdziciele zwierzaków szybciutko odbiorą swoja potrojoną zapłatę... Byłoby sympatycznie:loveu: Quote
wapiszon Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ania, a czy ten psiak nie jest podobny do suni znalezionej przy torach? Obecnie Zuzi. Quote
Gosiapk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Margolka napisał(a):To tylko moje prywatne zdanie. Ale miałam okazję przekonać się o jego sluszności i wielu moich znajomych również. Nadzieja w tym, że krzywdziciele zwierzaków szybciutko odbiorą swoja potrojoną zapłatę... Obym miała Twoją wiarę. Quote
Margolka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Hopamy psiutki do góry:multi::multi::multi: Gosiapk- szukaj jej w sobie. Warto:loveu: Quote
Szczurosława Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='wapiszon']Ania, a czy ten psiak nie jest podobny do suni znalezionej przy torach? Obecnie Zuzi. Nie, całkiem inny. http://www.tygodniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/7807.dhtml Quote
Margolka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Szukamy domków na jesień i nie tylko:multi: Quote
Recommended Posts