Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margoth137']dziś miał przyjemność odwiedzić mnie w salonie dostojny, rudy Pan;) Romczysław nie należy do rozrzutnych i tym razem postanowił poddać się zabiegowi czyszczenia oczu i ucholców, a także spryskaniu wodą kolońską:) Tz powiedział, że pachnie jak stary dziadek ,, Brutalem'':)[/QUOTE]

to jaką masz tą wodę????
że tak ładnie pachnie :)

Posted

Romuś jutro idzie do szczepienia. Ustalimy też co z ząbkami i jajkami. Chłopak chyba trochę przytył:) trzeba zważyć kawalera. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8a785c087aec81be.html"][IMG]http://images61.fotosik.pl/552/8a785c087aec81begen.jpg[/IMG][/URL] Roman podczas mierzenia opasek do suszenia:) [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7bb7bff0d847165a.html"][IMG]http://images64.fotosik.pl/554/7bb7bff0d847165agen.jpg[/IMG][/URL] pora spać:)

Posted

jakie znęcanie??? Romulin jest na tyle wścibski, że potrafi grzebać po torebkach i siatkach każdemu kto przyjdzie. Nawet na ulicy zatrzymuje się przy każdym kto niesie zakupy bądź worek ze śmieciami. Sam sobie wyniuchał te opaski, więc skoro był tak ciekawy to już mu chciałam do końca pokazać:)

Posted

[quote name='margoth137']jakie znęcanie??? Romulin jest na tyle wścibski, że potrafi grzebać po torebkach i siatkach każdemu kto przyjdzie. Nawet na ulicy zatrzymuje się przy każdym kto niesie zakupy bądź worek ze śmieciami. Sam sobie wyniuchał te opaski, więc skoro był tak ciekawy to już mu chciałam do końca pokazać:)[/QUOTE]

wścibski znowu :crazyeye:
inteligentnie sprawdza czy aby na spacerach jego Pani/Pan są bezpieczni, czy aby jakiś przechodzień bomby nie niesie.....:diabloti:

Posted

[quote name='Malgoska']wścibski znowu :crazyeye:
inteligentnie sprawdza czy aby na spacerach jego Pani/Pan są bezpieczni, czy aby jakiś przechodzień bomby nie niesie.....:diabloti:[/QUOTE]
Policyjny pies:evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Maciek777']Policyjny pies:evil_lol:[/QUOTE]

coś w tym jest, jest bardzo czujny. Na spacerach ogon w górze a nochal cały czas przy ziemi:) wczoraj u weta ,,ustawił'' całą poczekalnie mimo iż czekaliśmy na swoją kolej tylko 5 min. W gabinecie spokorniało psisko. Roman zaszczepiony, temp. ok, gruczoł oczyszczony:evil_lol: i tu zdziwienie, otóż Romczysław waży tyle samo co dokładnie 3 miesiące temu, bo też to był 15sty czyli 9,80kg;) za 2 tyg idziemy znowu i wtedy się umówimy na zabieg. Oczywiście Romuń nie wyszedł z pustymi ,,łapkami'';)

Edited by margoth137
Posted

Roman się strasznie rozpańszczył. Cały czas musi być w centrum uwagi. Jak się go nie głaszczę to potrafi pyskować. Ostatnio tz powiedział, że przez Romka śpi na ścianie jak spiderman:evil_lol:

Posted

[quote name='margoth137']Roman się strasznie rozpańszczył. Cały czas musi być w centrum uwagi. Jak się go nie głaszczę to potrafi pyskować. Ostatnio tz powiedział, że przez Romka śpi na ścianie jak spiderman:evil_lol:[/QUOTE]

wiedział gdzie ma trafic :diabloti:

Posted

[quote name='Olena84']Ech, a Ty chciałaś takiego nieśmiałego co z drogi schodzi?;)[/QUOTE]

wręcz przeciwnie:) uwielbiam jego temperament;) Roman to taka bomba, która nie wiadomo kiedy wybuchnie:)

Posted

[quote name='wojtuś']Kochani buziaki ode mnie :)
Wiedziałem już wcześniej od Sylwii z poza Dogo, gdzie Romuś znalazł domek :)
Sabinko :loveu:[/QUOTE]

Wojtuś co za miłe odwiedzinki :loveu:pozdrawiamy z Romankiem:)
Spadł śniegi Romusiowi bardzo nie pasi.. Płaszczyk czas przywdziać.......
Ja też lubię słowo ,,rozpańszczył'' :loveu: