talut Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='zakla']??:razz::diabloti:[/quote] ?:eviltong: Agasia, wiesz, może się zdarzyć, że ten KTOŚ (:evil_lol:) zrobi to lepiej niż ja ;) Quote
Gonia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='beta']Witam, A kto sędziuje pudle średnie? Nie widzę ich na pierwszej stronie w grupie 9. Zgłosiłam swoją sunie Coffe Brown Teschiro. - pudel średni brązowy dostałam potwierdzenie zgłoszenia mailem, czy istnieje możliwość sprawdzenia czy dotarł rodowód i dowód wpłaty przesłany mailem? Pozdrawiam Marzena Brzeska Jasiuk[/quote]Przyjęty:lol:Sędzia Jaroslav Matyas, Quote
Kenduś Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 A mogłabym prosić o sprawdzenie, czy zgłoszenie AQQ Belmondo Junior - chihuahua krótkowłosy klasa szczeniąt dotarło? Bardzo prosiłabym o pomoc :modla: Quote
Gonia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Kenduś']A mogłabym prosić o sprawdzenie, czy zgłoszenie AQQ Belmondo Junior - chihuahua krótkowłosy klasa szczeniąt dotarło? Bardzo prosiłabym o pomoc :modla:[/quote]Jest przyjęty:lol: A teraz idę na dłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuugggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiii spacer z psami:evil_lol: Pa,pa! Quote
SAWA Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ja też chciałam serdecznie podziękować paniom z Legionowa .Jesteście bardzo uczynne i życzliwe.Piękne dzięki .:Rose: Pozdrawiam. Quote
Kenduś Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Gonia']Jest przyjęty:lol: A teraz idę na dłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuugggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiii spacer z psami:evil_lol: Pa,pa![/quote] Gonia ślicznie dziękuję :Rose: :cunao: Quote
blaira Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Na skadze :lol: A czy beda podane jeszcze moze plan sediowania ze stawkami ilosciowymi?(hehe ciekawosc) Quote
Gonia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 To już działka Marzenki;) Ją atakujcie:evil_lol: Quote
blaira Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Mam pytanko moja Tesciowa dostala rowniez potwierdzenie z wpisem ze zaplacone, ale nie miala numerku wiem ze nr kat to 1084. Co z tym faktem zrobic? ;-) Quote
szorka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Blaira Zaraz sprawdzimy ,jeśli jest jak piszesz to zaraz w poniedziałek wyślemy sam numerek pocztą. PRZEPRASZAMY!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dzasta Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 A ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia i numerka :( A opłaciłam wszystko w terminie :D Można by jakoś sprawdzić czy wszystko jest ok mój piesek to Staffordshire Bull Terrier - Dżez Jamboree Jakard Wejherstaff- pies w klasie szczeniąt . Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam Quote
blaira Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Juz wiem w czym problem polega, na zgloszeniu napisane jest ze nie zostaly wplacone pieniadze( dlatego brak numerka - kartki na katalog), chociaz wysylalam potwierdzenie wplaty dwoch psow( DARK SIDE Tak Wiele Milosci -staffik + MONTOGOMERY Gosford Park-cavalier) ;) pozdr. Quote
ofca Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 witam dostalam potwierdzenie oprócz weteranki.a chyba była przyjęta... suka,alaskan,SHALUKAH w Kampinoskim Boru.czy jest przyjeta? wł.Piotr Janiszewski z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam iwona Quote
daga10011 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 a ja jeszcze nie dostalam potwierdzenia:placz: .Tylko mailowe-mam nadzieje,ze jestesmy przyjeci:-( Quote
Yoko Ono Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='daga10011']a ja jeszcze nie dostalam potwierdzenia:placz: .Tylko mailowe-mam nadzieje,ze jestesmy przyjeci:-([/quote] hmm, też zaczynam sie zastanawiać czemu nie mamy potwierdzenia ?? Czy mam sie zacząć martwić:-o?? zostało mało czasu a tu nic :shake: Jeżeli można to proszę o sprawdzenie Yorkshire Terrier suka kl pośrednia Yoko Ono Bukolika. Za odpowiedz będę wdzięczna :loveu: Pzdr, Monika Quote
szorka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ta wystawa liczy prawie 1300 psów ,potwierdzenia wyszły z oddziału w dwóch turach ,pierwsza w czwartek (napewno tą już dostaliście), druga w sobotę- napewno dojdzie poniedziałek , wtorek. Wszystkie przesyłki poszły priorytetem Proszę o chwilkę cierpliwości.:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
nidhogg Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 a do mnei doszedlo ;) nie wiem czy bylo alfabetycznie czy jakos inaczej (ja na W pies na Z ;)) niemniej - jak zawsze doszlo przed wystawa ;) i to tydzien przed. za to lubie ten oddzial :] Quote
wolfin Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A to ja zadam dziwne pytanie-bedzie duzo stoisk z kosmetyka? Bo ja bardzo bylam zadowolona jiesli moglam by znalesc tam stoisko z BIO-GROOM kosmetyka. Moze organizatory cos o tym wiedza? ;) Quote
Gonia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Zwykle stoiska określają swoją ofertę:akcesoria,kosmetyki,posłania,karma itp. Trudno więc mi zgadnąć,czy będą kosmetyki,których szukasz. Quote
wolfin Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Hmmm, no to co bedziemi "lapac szczieszczie" i zobaczymi jak tam bedzie dzieki:) Quote
agabass Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 pytanko: Kiedy będzie podana stawka? Quote
AniaR. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Mam takie pytanko. Zglosilam suke rasy Owczarek Kaukaski - Kavkazskoy Natsionalnosti KAMA (ur. 08 pazdziernika 2004) do klasy posredniej. Dzisiaj otrzymalam potwierdzenie, iz suka przyjeta jest w klasie otwartej. Jak to sie stalo i co z tym zrobic??? Nie chce wystawiac suki w klasie otwartej... Czy wiadomo juz kto bedzie sedziowal kaukazy??? Pozdrawiam, Ania Quote
Agasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='AniaR.']Mam takie pytanko. Zglosilam suke rasy Owczarek Kaukaski - Kavkazskoy Natsionalnosti KAMA (ur. 08 pazdziernika 2004) do klasy posredniej. Dzisiaj otrzymalam potwierdzenie, iz suka przyjeta jest w klasie otwartej. Jak to sie stalo i co z tym zrobic??? Nie chce wystawiac suki w klasie otwartej... Czy wiadomo juz kto bedzie sedziowal kaukazy??? Pozdrawiam, Ania[/QUOTE] Po prostu pomylka oddzialu, albo suka nie nalezy juz do klasy posredniej i zostala przeniesiona. Jesli blad mozesz zadzwonic do oddzialu i sie "poklocic", ale nie wiadomo czy coś z tego ci wyjdzie.. Quote
Recommended Posts