Jump to content
Dogomania

Nakarm psiaka z szerlokiem ;) wejdź, kliknij, nakarm :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pies Pustyni']No wlasnie, u mnie cala rodzina "karmi", ale ciekawi mnie czy rzeczywiscie te psy cos z tego maja...[/QUOTE]
Są podane schroniska, które objęła pierwsza akcja - Głowno, Kraków, Warszawa, Krosno, Września i Poznań. Trzeba by podpytać wolontariuszy stamtąd.
Myślę, że tę karmę kupiono.
Natomiast zastanawiam się, kto jeszcze na tym zyskuje? W pierwszej chwili pomyślałam, że Szerlok w ten sposób nabija sobie kliknięcia, żeby potem zawrotną liczbą "wejść" kusić reklamodawców, ale zajrzałam na Szerloka i reklam tam chyba nie ma.

Posted

Akcja rzeczywiście ciekawa i wydaje się banalnie prosta. Ale jednak zastanawiam się jak to dokładnie działa... Choć przyznam, że u mnie w rodzince też wszyscy klikają..

Posted

U mnie klika 15 kompów.
Ich użytkownicy nie zawsze wiedzą, że "karmią psy".
Ale co tam, pozostali mają świetną zabawę z wyborem psiaka.
Dziś kobitki zamiast omawiać ostatni odcinek "Tańca", "M jak.." czy innego ustrojstwa dyskutowały o swoich typach w akcji.
Nie wiem,czy akcja rzeczywiście pomoże tym psom.
Wiem za to,że dzięki niej moi współpracownicy zaczęli aktywniej włączać się w moją pomoc dla zwierząt!

Posted

W czerwcu w czasie pierwszej akcji "Nakarm psa z Szerlokiem" nakarmiliśmy 55 psów.
Tu są zdjęcia z przekazania karmy dla psów w schroniskach w Poznaniu i Wrześni, psy od Biafry (były dwa zgłoszone) też coś dostały.
[url]http://www.facebook.com/album.php?aid=182840&id=235398458527[/url]
Nie jest to super karma ale jest.
Wg maila od Szerloka każdy nakarmiony pies dostaje karmę na dwa miesiące.