Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u mnie potwierdzenia niet :roll:
Dzwoniłam do biura, powiedzieli, że już drugi raz proszą o przesłanie im tego planu i jest szansa, że jeszcze dziś plan będzie na stronie :)

Posted

Super :)

Mam pytanie - nie jedzie nikt z Rzeszowa lub przez Rzeszów w sobotę? Szukam miejsca w jedną stronę, do Łodzi, jadę bez psa, dokładam się do paliwa :)

Posted

No nareszcie jest plan :) Ale i tak jestem podenerwowana...wyciągam dzisiaj potwierdzenie ze skrzynki, otwieram i co widzę ? Piszę że zgłoszenie nieopłacone i do zapłaty 150 zł. Wysłałam przekaz pieniężny 20 kwietnia, czyli w pierwszym terminie, pieniądze powinny też już dojść ...Dobrze że mam dowód wpłaty :roll:

Posted

Ja jestem ciekawy, czy przydzielili mi jakiegos sedziego, czy dali tego, o ktorego prosilem ;)

moja rase (Bedlington terrier) pomineli calkowicie na stronie. Sciagnal ktos ten plan sedziowania? Czy mozecie mi zdradzic kto sedziuje bedlingtony i o ktorej one (jedna sztuka) wchodza? Aha, i jeszcze na ktorym ringu?

Posted

[COLOR=silver]Czy jedzie ktoś do Łodzi z TORUNIA bądź okolicy? Szukamy transportu dla malutkiego psiaka (7kg, zaszczepionego, zdrowego) do DS :)

[COLOR=black]Nieaktualne :cool3:[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

Pilnie poszukuję osoby która byłaby w stanie zabrać sznaucera mini w klatce (bardzo grzecznego) w niedziele z Krakowa do Łodzi, a następnie po wystawie zabrała do Krakowa.
Właścicielka oczywiście dokłada się do paliwa, sprawa pilna. Bardzo proszę o kontakt drogą mailową - [email][email protected][/email]
Pozdrawiam serdecznie
Joanna Wójcińska

Posted

słuchajcie, bardzo potrzebuje pomocy osoby z Tczewa lub okolic, która w sobotę będzie na wystawie. potrzebne jest przewiezienie kilku plakatów Nadziei Dobermana, które potem zaiwesze na terenie wystawy... poczta do mnie nie dojdą do piatku :( prosze pomóżcie!!!

Posted

Czy ktoś może będzie jechał w sobotę z Warszawy/Piaseczna lub przez Wa-wę/P-no i ma i wolne miejsce dla osoby bez psa? To bardzo pilne! Dokładam się do kosztów paliwa.
[SIZE=1]edit - nieaktualne[/SIZE]

Posted

Ja będę też na wystawie, ale jako oglądający ;) Słuchajcie, może jak tak dużo dogomaniaków się wybiera to spotkajmy się w jakimś określonym miejscu, o danej godz. na wystawie, co?

Posted

[quote name='Princess_York']Czy ktoś wybiera się w sobotę z okolic Płocka do Łodzi ?
Potrzebuję pilnie jednego miejsca z yorkiem ,oczywiście dokładam się do kosztów paliwa :) .[/QUOTE]
Martyś i co, będziesz na wystawie?

Posted

Szukam kogoś z Warszawy lub okolic kto by mnie przenocował z soboty na niedziele i ma miejsce do Łodzi w niedzielę, jechałabym tylko w jedną stronę.
Dokładam się do kosztów paliwa i jadę bez psa, w sobotę jestem na klubówce chartów i średnio mam jak dojechać od razu do Łodzi.
Pasowałoby mi być na wystawie tak przynajmniej na 9 :)

Posted

[quote name='Borówka16']Martyś i co, będziesz na wystawie?[/QUOTE]
będzie jedzie z nami :)

będziemy w sobotę haszczaki i aussiki obowiązkowo:loveu: :loveu: :loveu:
w końcu jakaś większa stawka a nie 2-3 psy :evil_lol: