Guciek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A u mnie potwierdzenia niet :roll: Dzwoniłam do biura, powiedzieli, że już drugi raz proszą o przesłanie im tego planu i jest szansa, że jeszcze dziś plan będzie na stronie :) Quote
Guciek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [url]http://www.lodz.zkwp.pl/2011_lodz_CACIB_plan.pdf[/url] [url]http://www.lodz.zkwp.pl/2011_lodz_CACIB_wykaz.pdf[/url] :) Quote
Kisses Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Super :) Mam pytanie - nie jedzie nikt z Rzeszowa lub przez Rzeszów w sobotę? Szukam miejsca w jedną stronę, do Łodzi, jadę bez psa, dokładam się do paliwa :) Quote
Merrick Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No nareszcie jest plan :) Ale i tak jestem podenerwowana...wyciągam dzisiaj potwierdzenie ze skrzynki, otwieram i co widzę ? Piszę że zgłoszenie nieopłacone i do zapłaty 150 zł. Wysłałam przekaz pieniężny 20 kwietnia, czyli w pierwszym terminie, pieniądze powinny też już dojść ...Dobrze że mam dowód wpłaty :roll: Quote
Pietruszka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jedzie może ktoś z Katowic lub okolic i miałby jedno wolne miejsce dla osoby bez psa? Quote
gorwin Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A może ktoś miałby wolne miejsce w samochodzie z Białegostoku dla jednej osoby z małym psem (westie) na sobotę?.. Quote
mela2 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Plan sędziowania nieaktywny. Czyżby znowu zmiany w obsadzie sedziowskiej ? Quote
pawelg Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ja jestem ciekawy, czy przydzielili mi jakiegos sedziego, czy dali tego, o ktorego prosilem ;) moja rase (Bedlington terrier) pomineli calkowicie na stronie. Sciagnal ktos ten plan sedziowania? Czy mozecie mi zdradzic kto sedziuje bedlingtony i o ktorej one (jedna sztuka) wchodza? Aha, i jeszcze na ktorym ringu? Quote
Ayia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [B]pawelg [/B]Sędzia: Olga Dolejsova (CZ)[B][/B] ring 17 (sobota) 10.00 Bedlington Terrier (1) [B] [/B] Quote
Pointer11 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Witam.:) Szukam Transportu z Lublina / Chełma Suczka Rasy Pointer i 1 osoba...;) dorzucam sie do paliwa Quote
evel Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [COLOR=silver]Czy jedzie ktoś do Łodzi z TORUNIA bądź okolicy? Szukamy transportu dla malutkiego psiaka (7kg, zaszczepionego, zdrowego) do DS :) [COLOR=black]Nieaktualne :cool3:[/COLOR] [/COLOR] Quote
Princess_York Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Czy ktoś wybiera się w sobotę z okolic Płocka do Łodzi ? Potrzebuję pilnie jednego miejsca z yorkiem ,oczywiście dokładam się do kosztów paliwa :) . Quote
Aisa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Pilnie poszukuję osoby która byłaby w stanie zabrać sznaucera mini w klatce (bardzo grzecznego) w niedziele z Krakowa do Łodzi, a następnie po wystawie zabrała do Krakowa. Właścicielka oczywiście dokłada się do paliwa, sprawa pilna. Bardzo proszę o kontakt drogą mailową - [email][email protected][/email] Pozdrawiam serdecznie Joanna Wójcińska Quote
Klementynkaa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 słuchajcie, bardzo potrzebuje pomocy osoby z Tczewa lub okolic, która w sobotę będzie na wystawie. potrzebne jest przewiezienie kilku plakatów Nadziei Dobermana, które potem zaiwesze na terenie wystawy... poczta do mnie nie dojdą do piatku :( prosze pomóżcie!!! Quote
PumaD Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 U nas tez juz zgloszenie potwierdzone, nareszcie :) Quote
Madunia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Czy ktoś może będzie jechał w sobotę z Warszawy/Piaseczna lub przez Wa-wę/P-no i ma i wolne miejsce dla osoby bez psa? To bardzo pilne! Dokładam się do kosztów paliwa. [SIZE=1]edit - nieaktualne[/SIZE] Quote
Borówka16 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ja będę też na wystawie, ale jako oglądający ;) Słuchajcie, może jak tak dużo dogomaniaków się wybiera to spotkajmy się w jakimś określonym miejscu, o danej godz. na wystawie, co? Quote
Borówka16 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Princess_York']Czy ktoś wybiera się w sobotę z okolic Płocka do Łodzi ? Potrzebuję pilnie jednego miejsca z yorkiem ,oczywiście dokładam się do kosztów paliwa :) .[/QUOTE] Martyś i co, będziesz na wystawie? Quote
Kisses Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Szukam kogoś z Warszawy lub okolic kto by mnie przenocował z soboty na niedziele i ma miejsce do Łodzi w niedzielę, jechałabym tylko w jedną stronę. Dokładam się do kosztów paliwa i jadę bez psa, w sobotę jestem na klubówce chartów i średnio mam jak dojechać od razu do Łodzi. Pasowałoby mi być na wystawie tak przynajmniej na 9 :) Quote
agniecha377 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 :Cool!:Ja też będę w sobotę i w niedzielę oczywiście obowiązkowo haszczaki i benki ( tylko do obejrzenia bo moje bez rodowodów) Quote
Marta_Ares Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Borówka16']Martyś i co, będziesz na wystawie?[/QUOTE] będzie jedzie z nami :) będziemy w sobotę haszczaki i aussiki obowiązkowo:loveu: :loveu: :loveu: w końcu jakaś większa stawka a nie 2-3 psy :evil_lol: Quote
Recommended Posts