Basia1968 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 zapytam tutaj - Mureczko czy ta sunia powyżej może liczyć na miejsce u Ciebie? to sunia gminna, jest teraz u weta. została wysterylizowana, będzie zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Tylko potrzebna jej teraz oprawa medialna - ja na razie nie mam "pola" :evil_lol: do popisu to i nie bardzo jest jak promować. Szkoda suni, bo to przepiękne stworzonko, a teraz siedzi w klatce. Tam gdzieś miejsce gminne u ciebie zaklepywałam tylko nie wiem jak daleko jestem. o niej piszę. To bardzo adopcyjny psiak - tak mi sie wydaje - zero agresji, przymilna, przytulaśna. Tylko kochać!! Quote
Ra_dunia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Co za rewelacyjne wieści! Tak szczęśliwego zakończenia się nie spodziewałam :) Quote
Murka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Basiu, teraz kolejka wygląda tak: LISTA OGÓLNA: - PIES od Toli (czeka na transport) - PIES fundacyjny - PIES od ladySwallow - PIES od agusizet - PIES od Toli - PIES od Pianki - PIES od IVV - PIES od soni71 - PIES od ladySwallow Jesteś teraz na pierwszym miejscu (bo dla psa Toli jest już miejsce). Jakby sprawa była pilna to możemy już sunię przyjąć, a Tolę przesunąć niżej, bo tak mam z nią ustalone. Quote
Basia1968 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ooo super to jak sunia wydobrzeje po zabiegu to wskakuje na to miejsce - tylko musze jeszcze formalności z gminą załatwić. Quote
Montana Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Widzę,że sunia trafiła w Wasze ręce,super:)!Dość już jej tułaczki przed sklepami,biedna patrzyła na ludzi swymi smutnymi oczkami,prosząc o jedzenie.Teraz trzymać kciuki o dobry dom.Z tego co zdążyłam zauważyć,to bardzo lubi dzieci.Pozdrawiam:). Quote
Basia1968 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Witam serdecznie Montana - a ten czarny niby drugi od księdza psiak nadal tam jest? i co z sunią w tym ośrodku DPS ? taki odremontowany /pomaańczowy/ - tam mieszka facet z rodziną - ma suczkę, jak ta byłam to niestety kłamali, że szczeniaczków nie ma, a okazało się, że jest pięć. Dowiedz sie proszę co z nimi? Quote
Montana Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Czarnego 2dni temu widziałam na osiedlu.Lgnie do dzieci na placach zabaw.Jeśli chodzi o sukę z małymi to jest obecnie 3szczeniaki.Dwa pozostałe pewnie wydali.Ciężko będzie im je odebrać,raczej w dzień dziecko ich pilnuje albo właścicielka siedzi przed mieszkaniem.Czasami same biegają ale dopiero między 21 a 23.Szkoda psiaków,napewno nie są dobrze karmione(oprócz mleka suki),ponieważ niejednokrotnie widziałam jak dobierały się do padłych wron.Przykry widok. Quote
Montana Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Właśnie wróciłam ze spaceru z psem.Zaszła drobna pomyłka,tych psiaków jednak jest 4 i to same samce,osobiście sprawdzałam:),widziałam z daleka jak się bawią bez suki,podeszłam ze swoim psem,pobawili się.Pieski są już do kolan,jeden z nich bardzo upasiony,wprost jak chodząca bomba:).Jeśli mi się uda im zrobić fotki to wkleję na forum.Czarny(księdza)biegał po osiedlu,widać po nim,że rzadko "zagląda"do miski. Quote
Ulka18 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dobrze, ze ta bialo-ruda suczka juz bezpieczna i po sterylce. Ile takich suniek jeszcze po Polsce sie blaka, az strach nawet myslec. O Mattim nie mam jeszcze wiesci, ale na pewno jest dobrze, to takie kochane psisko, bezproblemowe. Quote
Ulka18 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 U Mattiego wszystko dobrze, ladnie je i jest niezmiernie mily. Chodzi na dlugie spacery. Quote
Basia1968 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 bardzo bardzo się cieszę - ale Mati to wiadomo, że chłopaczek miodzik. Teraz jeszcze czekamy na zdjęcia i do pełni szczęścia nic nam nie potrzeba więcej. Quote
Murka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Basiu, jakby co to miejsce czeka. Uzgodniłam z Tolą, odstępują na razie miejsce, bo nie mają klarownej sytuacji. Quote
romenka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Przepraszam ale czy jest ktoś w stanie pomóc? Jestem bezradna a pies zginie!!!! Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205634-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL-DO-JUTRA!Ten-pes-zginie-bez-WAS!!! Quote
Montana Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Witam!Co się dzieje z sunią?Nazwaliście ją jakoś:)? Quote
Basia1968 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 cześc Montana. Sunia je4szcze u weta. Prawdpodobnie w przyszłą sobotę pojedzie do hoteliku. Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Basiu to nasza sunia? Tylko takie zdjęcia są? Bo bym wrzuciła na FB Quote
Basia1968 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 tak nasza sunia, tylko na razie jest u weta. NIe mamy innych zdjęć niestety. Quote
Murka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Basia1968']zapytam tutaj - Mureczko czy ta sunia powyżej może liczyć na miejsce u Ciebie? to sunia gminna, jest teraz u weta. została wysterylizowana, będzie zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Tylko potrzebna jej teraz oprawa medialna - ja na razie nie mam "pola" :evil_lol: do popisu to i nie bardzo jest jak promować. Szkoda suni, bo to przepiękne stworzonko, a teraz siedzi w klatce. Tam gdzieś miejsce gminne u ciebie zaklepywałam tylko nie wiem jak daleko jestem. o niej piszę. To bardzo adopcyjny psiak - tak mi sie wydaje - zero agresji, przymilna, przytulaśna. Tylko kochać!! Sunia od piątku u nas :) Nazwaliśmy ją Magma, bo rozlewa się wszędzie nie patrząc na to czy ją chcą czy nie ;) Nie ma w sobie grama delikatności, jest bardzo całuśna i skoczliwa. Ale zaczyna się uczyć zasad i nawet próbuje się bawić. Ogólnie fajne przyjacielskie suczydło, tylko wymaga trochę ogłady :) Basiu, czy ona miała coś podawane na pchełki/kleszcze? Bo nic nie widzę w książeczce. Quote
Basia1968 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 nie Kasiu nie miała nic podawane. N fakt całuśna jest niemiłosiernie, a przy tym może zwalić z nóg :evil_lol::evil_lol:/ dosłownie/ zwłaszcza osoby takie postury jak ja i Kasia :evil_lol:To ja zakładam dziewczynie wątek - później w miare upływu czasu będziemy układać tekst o dziewczynce - do ogłoszeń. Quote
Paulina_mickey Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Basia1968 napisał(a):nie Kasiu nie miała nic podawane. N fakt całuśna jest niemiłosiernie, a przy tym może zwalić z nóg :evil_lol::evil_lol:/ dosłownie/ zwłaszcza osoby takie postury jak ja i Kasia :evil_lol:To ja zakładam dziewczynie wątek - później w miare upływu czasu będziemy układać tekst o dziewczynce - do ogłoszeń. Ja ją na FB już wrzuciłam, jak będzie wąteczek to i na nasz ogólny wrzucę :) Quote
Basia1968 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Zapraszam na wątek Magmy http://www.dogomania.pl/threads/206310-Ogarowaty-bull-plus-wulkan-energii-to-Magma-!!!-Nie-spos%C3%B3b-przej%C5%9B%C4%87-oboj%C4%99tnie!!?p=16722019#post16722019 Quote
Recommended Posts