Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zapytam tutaj - Mureczko czy ta sunia powyżej może liczyć na miejsce u Ciebie? to sunia gminna, jest teraz u weta. została wysterylizowana, będzie zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Tylko potrzebna jej teraz oprawa medialna - ja na razie nie mam "pola" :evil_lol: do popisu to i nie bardzo jest jak promować. Szkoda suni, bo to przepiękne stworzonko, a teraz siedzi w klatce. Tam gdzieś miejsce gminne u ciebie zaklepywałam tylko nie wiem jak daleko jestem.

o niej piszę. To bardzo adopcyjny psiak - tak mi sie wydaje - zero agresji, przymilna, przytulaśna. Tylko kochać!!

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu, teraz kolejka wygląda tak:

LISTA OGÓLNA:
- PIES od Toli (czeka na transport)
- PIES fundacyjny
- PIES od ladySwallow
- PIES od agusizet
- PIES od Toli
- PIES od Pianki
- PIES od IVV
- PIES od soni71
- PIES od ladySwallow

Jesteś teraz na pierwszym miejscu (bo dla psa Toli jest już miejsce). Jakby sprawa była pilna to możemy już sunię przyjąć, a Tolę przesunąć niżej, bo tak mam z nią ustalone.

Posted

Widzę,że sunia trafiła w Wasze ręce,super:)!Dość już jej tułaczki przed sklepami,biedna patrzyła na ludzi swymi smutnymi oczkami,prosząc o jedzenie.Teraz trzymać kciuki o dobry dom.Z tego co zdążyłam zauważyć,to bardzo lubi dzieci.Pozdrawiam:).

Posted

Witam serdecznie Montana - a ten czarny niby drugi od księdza psiak nadal tam jest? i co z sunią w tym ośrodku DPS ? taki odremontowany /pomaańczowy/ - tam mieszka facet z rodziną - ma suczkę, jak ta byłam to niestety kłamali, że szczeniaczków nie ma, a okazało się, że jest pięć. Dowiedz sie proszę co z nimi?

Posted

Czarnego 2dni temu widziałam na osiedlu.Lgnie do dzieci na placach zabaw.Jeśli chodzi o sukę z małymi to jest obecnie 3szczeniaki.Dwa pozostałe pewnie wydali.Ciężko będzie im je odebrać,raczej w dzień dziecko ich pilnuje albo właścicielka siedzi przed mieszkaniem.Czasami same biegają ale dopiero między 21 a 23.Szkoda psiaków,napewno nie są dobrze karmione(oprócz mleka suki),ponieważ niejednokrotnie widziałam jak dobierały się do padłych wron.Przykry widok.

Posted

Właśnie wróciłam ze spaceru z psem.Zaszła drobna pomyłka,tych psiaków jednak jest 4 i to same samce,osobiście sprawdzałam:),widziałam z daleka jak się bawią bez suki,podeszłam ze swoim psem,pobawili się.Pieski są już do kolan,jeden z nich bardzo upasiony,wprost jak chodząca bomba:).Jeśli mi się uda im zrobić fotki to wkleję na forum.Czarny(księdza)biegał po osiedlu,widać po nim,że rzadko "zagląda"do miski.

Posted

Dobrze, ze ta bialo-ruda suczka juz bezpieczna i po sterylce. Ile takich suniek jeszcze po Polsce sie blaka, az strach nawet myslec.

O Mattim nie mam jeszcze wiesci, ale na pewno jest dobrze, to takie kochane psisko, bezproblemowe.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Basia1968']zapytam tutaj - Mureczko czy ta sunia powyżej może liczyć na miejsce u Ciebie? to sunia gminna, jest teraz u weta. została wysterylizowana, będzie zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Tylko potrzebna jej teraz oprawa medialna - ja na razie nie mam "pola" :evil_lol: do popisu to i nie bardzo jest jak promować. Szkoda suni, bo to przepiękne stworzonko, a teraz siedzi w klatce. Tam gdzieś miejsce gminne u ciebie zaklepywałam tylko nie wiem jak daleko jestem.

o niej piszę. To bardzo adopcyjny psiak - tak mi sie wydaje - zero agresji, przymilna, przytulaśna. Tylko kochać!!

Sunia od piątku u nas :)
Nazwaliśmy ją Magma, bo rozlewa się wszędzie nie patrząc na to czy ją chcą czy nie ;)
Nie ma w sobie grama delikatności, jest bardzo całuśna i skoczliwa. Ale zaczyna się uczyć zasad i nawet próbuje się bawić.
Ogólnie fajne przyjacielskie suczydło, tylko wymaga trochę ogłady :)

Basiu, czy ona miała coś podawane na pchełki/kleszcze? Bo nic nie widzę w książeczce.

Posted

nie Kasiu nie miała nic podawane. N fakt całuśna jest niemiłosiernie, a przy tym może zwalić z nóg :evil_lol::evil_lol:/ dosłownie/ zwłaszcza osoby takie postury jak ja i Kasia :evil_lol:To ja zakładam dziewczynie wątek - później w miare upływu czasu będziemy układać tekst o dziewczynce - do ogłoszeń.

Posted

Basia1968 napisał(a):
nie Kasiu nie miała nic podawane. N fakt całuśna jest niemiłosiernie, a przy tym może zwalić z nóg :evil_lol::evil_lol:/ dosłownie/ zwłaszcza osoby takie postury jak ja i Kasia :evil_lol:To ja zakładam dziewczynie wątek - później w miare upływu czasu będziemy układać tekst o dziewczynce - do ogłoszeń.

Ja ją na FB już wrzuciłam, jak będzie wąteczek to i na nasz ogólny wrzucę :)