Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy, dziś sobota i mamy dla siebie więcej czasu. Było nawet juz podana kostka do ogryzienia, baaardzo mile przyjęta na posłanku.Jaśminka wychodzi powoli do ludzi. Jest radość na mój widom jak wracam z pracy ( a dziś z porannych zakupów) i poszczekiwanie, nie mówiąc o ogonku. Na razie spacery to tylko załatwienie ważnych psich spraw i powrót do domu. Na nic się zda lekkie pociągniecie za smycz w innym kierunku, np. do sadu. Nie i nie, ona wraca do domku.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wołam na nią, jak i na większość suczek tymczasowych "Niunia"... :oops:

Teraz to był spacer! Aż do furtki do sadu i może by był i dalej, ale tam tyle śniegu........
wiec jakaś poprawa jest :)

Posted

malagos napisał(a):
A wołam na nią, jak i na większość suczek tymczasowych "Niunia"... :oops:

Teraz to był spacer! Aż do furtki do sadu i może by był i dalej, ale tam tyle śniegu........
wiec jakaś poprawa jest :)

Niunia-też fajnie ...krzyczysz Niunia a tu wszystkie łypią oczkiem i leeeeecą....

Posted

Dziś film "Samotność w sieci" oglądałyśmy w kupie: ja, Nuśka, Szara Kota i Jaśminka. Początkowo nieśmiała, siedziała jakby kij połknęła, po chwili spała mocno, aż poszczekiwała przez sen. to był pierwszy raz na kanapie :)

Posted

malagos napisał(a):
Dziś film "Samotność w sieci" oglądałyśmy w kupie: ja, Nuśka, Szara Kota i Jaśminka. Początkowo nieśmiała, siedziała jakby kij połknęła, po chwili spała mocno, aż poszczekiwała przez sen. to był pierwszy raz na kanapie :)

Super postępy :) Jaka ona śliczna..

Posted

ale żeby nie było tak idyllicznie, Niuni zdarzyła się plama na podłodze, mimo częstych spacerów. no i nie można odejść na krok od niej, chodzi za mną i piszczy, skomle, płacze..........

Posted

a ta plama to pewnie jeszcze straszny stres i lek zeby mnie tylko spowrotem nie oddala....biedna mala....potrwa jeszcze zanim zrozumie ze tam juz nie wroci.....ze bedzie dobrze....

Posted

No i stało się.

Spała dziś z nami. Chodziła, piszczała, aż Tomek mówi, no weź ją podadż do łózka, nie będzie chyba spać na podłodze?........ :)
Wyspała się do rana, a o 6 spojrzałam wprost w jej uśmiechnięte ślepka -, tak oko w oko :)

Posted

malagos napisał(a):
No i stało się.

Spała dziś z nami. Chodziła, piszczała, aż Tomek mówi, no weź ją podadż do łózka, nie będzie chyba spać na podłodze?........ :)
Wyspała się do rana, a o 6 spojrzałam wprost w jej uśmiechnięte ślepka -, tak oko w oko :)

No czas najwyższy... Już tyle czasu u Ciebie na DT i DOPIERO w łózku śpi??:evil_lol:

Posted

malagos napisał(a):
No i stało się.

Czyli malutka osiągneła sój cel.Co będzie dalej?

Posted

[quote name='malagos']Podobny piesek biega bezpańsko w Zamosciu, od jesieni...Ma mu zdjecia zrobić Tola.

Dziś wielki Dzień niuni. Czekamy na panią.
Szwy zdjęte.
Zdjęcia juz są; piesek spi na kurtce pod jednym z domów:-(
Do tej pory przytulał się do małej suczki i tak razem przetrwali dotychczasowe mrozy. Suczkę wczoraj udało się umieścic w dobrym domu.
Piesek niestety nadal bezdomny.
Jasminka cudna:loveu:
Trzymam kciuki.

Bezdomniak

Posted

Tolu, ale on podobny do Jasminki!
a na panią nadal czekam, w gps wpisali nazwę mojej wsi, ale 50 km dalej też jest taka sama wieś.... Wiec chyba za godzinę będą....

Posted

POJECHAŁA DO DOMU
Swego domu.
Będzie miała swoje dwa koty i kolegą Amosa u syna pani......No rewelacja, że państwo przyjechali po Jaśminkę, a wzięli dwa psy - Amosa tez!