Andzike Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 malagos napisał(a):POJECHAŁA DO DOMU Swego domu. Będzie miała swoje dwa koty i kolegą Amosa u syna pani......No rewelacja, że państwo przyjechali po Jaśminkę, a wzięli dwa psy - Amosa tez! O kurde, ale wieści !!!! Rewelacyjnie wprost !!! Jaśminka i Amos w super domach :D Quote
leni356 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Strasznie się cieszę :) Dzięki Małgosiu za wszystko :loveu: Psiaki będą miały super. Chciałabym żeby jeszcze znalazł się domek dla tego bezdomnego kudłaczka którego Tola wstawiła. No i szukamy domku dla czarnych kudłatek - Leosi i jej siostry Quote
malagos Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nie do wiary z tymi adopcjami dziś :) Teraz mejl od p. joli: Z kotem Fija zaprzyjaźniła się od razu. Z kotką na razie schodzą sobie z drogi, ale nie ma wrogości. Kanapę przed telewizorem mam już zajętą. Gdy kot do zagląda na kanapę, to słychać ciche warczenie. Jadła chrupki w tępie zawrotnym. Czyli wszystko OK. Pozdrawiam. Jola J. Quote
malagos Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 i jeszcze wiadomości z nowego domu: Właśnie wróciłyśmy ze spaceru. W ubranku chodzi jakby we własnej skórze. Na smyczy po ścieżkach zapycha jakby robiła to od lat. Przegoniła mnie w tempie szybkiego marszu. Wszystkie kupy zostały obwąchane. Bez problemu weszła po schodkach do klatki. Do windy trochę obawiała się wejść. Gdy ją brałam na ręce lekko mi się wyślizgiwała (nie mam jeszcze wyczucia). Złapała mnie wtedy czterema łapkami za nogę. Jak małpka. Łatwo ją wtedy podniosłam i bez problemu dała się postawić w windzie. Z windy wyszła i poszła do drzwi mieszkania jakby robiła to zawsze. Jest cudowna. Teraz śpi na kanapie. Dobranoc. JJ Quote
malagos Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Leni, zmień tytuł, proszę, ze ta Fija (bo to imię się pani bardzo spodobało) ma rewelacyjny dom :) Quote
malagos Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Pakujemy manatki, z Amosem, a nawet Dalia sie załapała do zdjecia: Uploaded with ImageShack.us znów z Dalią, bo jak tylko czyjaś ręka się wyciąga do głaskania psa, zawsze Dalia przypadkiem znajdzie sie pod tą ręką :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
leni356 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Tytuł zmieniam zawsze po paru dniach, żeby nie zapeszyć :) No to chyba już można :multi: Quote
malagos Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 i juz w nowym dziele :) Czekam na wieści od pani Joli, będę przekazywać je tu. Gdzieś mi zaginął watek Leosi........... Quote
leni356 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197659-Gryziona-przez-inn******-kud%C5%82ata-Leosia Quote
malagos Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Relacja pani Joli: Fija oczywiście śpi w łóżku. Na spacerach jest trochę wystraszona, gdy widzi duże psy. Wszystko ją ciekawi. Jutro idę do weterynarza wykonać obowiązkowe szczepienia i po trzecią dawkę odrobaczenia. Nawet dała się namówić na zabawę piłeczką. Amos radzi sobie bardzo dobrze. Nie podobały mu się spacery na smyczy i schody (nie mają windy). Ale dogadali się. Ładnie już chodzi na spacerach. Z ich kotką obchodzą się łukiem i wzajemnie się obserwują, szczególnie gdy chodzi o kącik obok balkonu. Ma swoje posłanie, z którego jest zadowolony. Quote
Andzike Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Super wieści :D :D :D Niesamowita ta adopcja :D Quote
malagos Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Wieści od Pani Joli: Fija jest rewelacyjna! Na dworze nie chodzi, ale biega. Zaczepia znajome psy do zabawy i robi im przebieżkę. W domu stoi nad kotem i go straszy, żeby uciekał czy co, bo tak fajnie się można bawić. A kot albo ucieka, na żarty, albo się rozkłada do góry łapami, wiec tylko go poliże i idzie sie zająć swoimi sprawami. A Amos! Nie zdarzyła mu się wpadka czystościowa w domu. Jest bardzo pojętny, jak raz się powie "nie wolno", to wie i już . młodzi są z niego bardzo zadowoleni. Czasem odwiedzają mamusię i Fiję, a psy się bawią. Quote
Tola Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Świetne wiadomoaci; ciesze sie, ze jasminka taka szczęśliwa Quote
Recommended Posts