Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']wszystko napiszemy cioteczko!!!!:)
czekamy na Anite....co powie;)[/QUOTE]

majówka ... majówka... majówka...
nic Anita nie powie bo sie stachała majówką
to znaczy c2h5oh

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']majówka ... majówka... majówka...
nic Anita nie powie bo sie stachała majówką
to znaczy c2h5oh[/QUOTE]

Anita - przeholowałaś z ....? A co z naszą Ulcią do diaska? Bo już nie napiszę rymków ;-)

Posted

nie zaglądałam do Uli bo nie było mnie kilka chwil na dogo...właśnie obrobiłam się z moimi bazarkami i zamierzałam zasiąść do robienia obiecanego bazarku dla uszatki....ale widzę że już po ptokach:) trzymam kciuki za Uleńkę kochaną:)

Posted

Ciotki drogie wszystko gra,stracilam internet I nie moglam nic pisac,teraz skrobe z tel,rozmawialam dzis z pania,wszystko podam farmerce I wszystlo sie odbedzie jak mialo byc wiec trzymajcie kciuki,nie wiem kiedy mi net wroci,wiec wybaczcie jak nie bede pisac.Pani strasznie mila,bardzooooo!

Posted

napisalam juz pw do cioci Farmerki ale napisze tu jeszcze raz,gdyby ciocia Marta sie zjawila...........ze wzgledu na ten cholerny internet podaje nr mojego tel,prosze niech ktoras wysle mi eske ze swoim,ja wtedy zadzwonie z domu i podam wszystkie szczegoly...00447582778016.
Nigdy bym nie odpuscila Ulci wiec prosze przestac watpic,ze sobie wstretna Lolka polazla gdzies i zapomniala;):)never;)

Posted

Kamień z serca, Lolu :)
Bo ja już tu pazury obgryzam...Anita pewnie leczy te...nooo...niedyspozycje żołądkowe....Lolalola ogłuchła...No masakra jakaś ;) Ulka tkwi u Jamora ... a szczęście tak blisko :(

Wysłałam Ci sms-a . Podałam też mój stacjonarny - na wszelki wypadek - jakby Ci było taniej ;)

Posted

[quote name='farmerka63']Kamień z serca, Lolu :)
Bo ja już tu pazury obgryzam...Anita pewnie leczy te...nooo...niedyspozycje żołądkowe....Lolalola ogłuchła...No masakra jakaś ;) Ulka tkwi u Jamora ... a szczęście tak blisko :(

Wysłałam Ci sms-a . Podałam też mój stacjonarny - na wszelki wypadek - jakby Ci było taniej ;)[/QUOTE]

właśnie jedna się leczy drugiej padł net a my czekamy i ze zdenerwowania niewiadomo już co robić :-(
Najgorsze jest to że jak Lola za długo milczy to zaczynam się martwić :(
Co do Anity to już inna sprawa ;-)

Posted

Kurcze mały wyjazd a tu tyle się dzieje!
i co? uda się?
ja pisałam Anicie, że ja transport Ulce choćby ze Szczecina do Zakopanego załatwiam! Byleby dom znalazła! Wystawiłam aukcje na Ulkę, może coś Was skusi? lub polecicie innym? Bo nawet jeśli Ulka domek znajdzie dług za nią zostaje.... :(
[url]http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1461784[/url]

Posted

[quote name='marakota']Kurcze mały wyjazd a tu tyle się dzieje!
i co? uda się?
ja pisałam Anicie, że ja transport Ulce choćby ze Szczecina do Zakopanego załatwiam! Byleby dom znalazła! Wystawiłam aukcje na Ulkę, może coś Was skusi? lub polecicie innym? Bo nawet jeśli Ulka domek znajdzie dług za nią zostaje.... :(
[url]http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1461784[/url][/QUOTE]
Dziekujemy cioteczko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....a jesli chodzi o transport to nic nam Anita nie mowila.......oczywiscie......ale to wspaniale,ze sie zaoferowalas z pomoca,dziekujemy bardzo!!!!!
[COLOR=red]Anita prosze o wpisanie wszystkich wplat jakie doszly na Ulke,bo moim zdaniem powinno tego troche byc.....ciotki mnie pytaja czy wplaty doszly a ja nic nie wiem....jest to nie fair w stosunku do wplacajacych!!!!!!!!!!!![/COLOR]