anita_happy Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Lolalola']wszystko napiszemy cioteczko!!!!:) czekamy na Anite....co powie;)[/QUOTE] majówka ... majówka... majówka... nic Anita nie powie bo sie stachała majówką to znaczy c2h5oh Quote
delfy2000 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='anita_happy']majówka ... majówka... majówka... nic Anita nie powie bo sie stachała majówką to znaczy c2h5oh[/QUOTE] Anita - przeholowałaś z ....? A co z naszą Ulcią do diaska? Bo już nie napiszę rymków ;-) Quote
danavas Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 nie zaglądałam do Uli bo nie było mnie kilka chwil na dogo...właśnie obrobiłam się z moimi bazarkami i zamierzałam zasiąść do robienia obiecanego bazarku dla uszatki....ale widzę że już po ptokach:) trzymam kciuki za Uleńkę kochaną:) Quote
danavas Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 chyba że macie jakieś zadłużenia i bazarek się przyda to ja się wstrzymam i zostawie troche fantów na Ulę...piszcie jakby co... Quote
Lolalola Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ciotki drogie wszystko gra,stracilam internet I nie moglam nic pisac,teraz skrobe z tel,rozmawialam dzis z pania,wszystko podam farmerce I wszystlo sie odbedzie jak mialo byc wiec trzymajcie kciuki,nie wiem kiedy mi net wroci,wiec wybaczcie jak nie bede pisac.Pani strasznie mila,bardzooooo! Quote
Lolalola Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 napisalam juz pw do cioci Farmerki ale napisze tu jeszcze raz,gdyby ciocia Marta sie zjawila...........ze wzgledu na ten cholerny internet podaje nr mojego tel,prosze niech ktoras wysle mi eske ze swoim,ja wtedy zadzwonie z domu i podam wszystkie szczegoly...00447582778016. Nigdy bym nie odpuscila Ulci wiec prosze przestac watpic,ze sobie wstretna Lolka polazla gdzies i zapomniala;):)never;) Quote
farmerka63 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kamień z serca, Lolu :) Bo ja już tu pazury obgryzam...Anita pewnie leczy te...nooo...niedyspozycje żołądkowe....Lolalola ogłuchła...No masakra jakaś ;) Ulka tkwi u Jamora ... a szczęście tak blisko :( Wysłałam Ci sms-a . Podałam też mój stacjonarny - na wszelki wypadek - jakby Ci było taniej ;) Quote
Iljova Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='farmerka63']Kamień z serca, Lolu :) Bo ja już tu pazury obgryzam...Anita pewnie leczy te...nooo...niedyspozycje żołądkowe....Lolalola ogłuchła...No masakra jakaś ;) Ulka tkwi u Jamora ... a szczęście tak blisko :( Wysłałam Ci sms-a . Podałam też mój stacjonarny - na wszelki wypadek - jakby Ci było taniej ;)[/QUOTE] właśnie jedna się leczy drugiej padł net a my czekamy i ze zdenerwowania niewiadomo już co robić :-( Najgorsze jest to że jak Lola za długo milczy to zaczynam się martwić :( Co do Anity to już inna sprawa ;-) Quote
martaipieski Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ja tez kilka razy dziennie zagladam do Ulci :) Quote
Iljova Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Przecież ich nawet nie puściłam i nie puszczę dopóki Ulcia nie będzie w swoim domku :-) Quote
Lili8522 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Cześć Ulcia!! Dawno mnie u Ciebie nie było, idziesz na spacerek wieczorny? ;) A doszło 20zł dla Ulcie ode mnie? :) Quote
marakota Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kurcze mały wyjazd a tu tyle się dzieje! i co? uda się? ja pisałam Anicie, że ja transport Ulce choćby ze Szczecina do Zakopanego załatwiam! Byleby dom znalazła! Wystawiłam aukcje na Ulkę, może coś Was skusi? lub polecicie innym? Bo nawet jeśli Ulka domek znajdzie dług za nią zostaje.... :( [url]http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1461784[/url] Quote
Lolalola Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='marakota']Kurcze mały wyjazd a tu tyle się dzieje! i co? uda się? ja pisałam Anicie, że ja transport Ulce choćby ze Szczecina do Zakopanego załatwiam! Byleby dom znalazła! Wystawiłam aukcje na Ulkę, może coś Was skusi? lub polecicie innym? Bo nawet jeśli Ulka domek znajdzie dług za nią zostaje.... :( [url]http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1461784[/url][/QUOTE] Dziekujemy cioteczko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....a jesli chodzi o transport to nic nam Anita nie mowila.......oczywiscie......ale to wspaniale,ze sie zaoferowalas z pomoca,dziekujemy bardzo!!!!! [COLOR=red]Anita prosze o wpisanie wszystkich wplat jakie doszly na Ulke,bo moim zdaniem powinno tego troche byc.....ciotki mnie pytaja czy wplaty doszly a ja nic nie wiem....jest to nie fair w stosunku do wplacajacych!!!!!!!!!!!![/COLOR] Quote
marakota Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 jeszcze coś tam do aukcji dorzucę, inne przedmioty :) ino wieczorem :P Quote
Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 czesc Ulenko:)..............ale sie niecierpliwie... Quote
ossa98 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ja również Ulkę odwiedzam i pozdrawiam wszystkie cioteczki:-) Quote
Recommended Posts