Zuzka2 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 LIZA po nowemu;-)Wypiękniała-nie ten sam pies:-) Jaki charakter z niej "wyszedł"?;-)ADHD czy normalna?Wesoła,ufna czy nie bardzo?Blok czy dom z ogrodem wchodzi w grę? Quote
Zuzka2 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 BELMONDO-roczny,aktywny,wesoły; zna podstawowe komendy; nadaje się na stróża; ogłaszam go jako niedużego,bo nie wygląda chyba na średniaka (?);-) Quote
Nadja89 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Zuzka, Liza to sympatyczna lecz nieśmiała sunia. Uwielbia biegać i to takim tempem że ciężko jej fotki zrobić:P Najlepiej dom z ogrodem ale jeśli ludzie będą aktywni to oczywiście blok też będzie okay. Belmondo jest do kolan więc średniak. Quote
Zuzka2 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Nadja89']Zuzka, Liza to sympatyczna lecz nieśmiała sunia. Uwielbia biegać i to takim tempem że ciężko jej fotki zrobić:P Najlepiej dom z ogrodem ale jeśli ludzie będą aktywni to oczywiście blok też będzie okay. Belmondo jest do kolan więc średniak.[/QUOTE] O.K.:-)Dopiszę co trzeba:-) Quote
mrs.ka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) Maluchy z nużycą mają się świetnie , choroba jest opanowana ale jeszcze troche potrzeba czasu ,żeby miejsca wyłysienia pokryły się sierścią ,no i nie wiem kiedy wet zdecyduje zaszczepić bo jeszcze biorą leki także nie wiem czy jest sens ogłaszać bo maluchy rosną jak na drożdżach i zmieniają się , więc pewnie za dwa tygodnie fotki już będa niaktualne :) ale wstawiam takie jakie są teraz : TROJA TAJFUN Edited October 14, 2013 by mrs.ka Quote
mrs.ka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) TOKIO Edited October 14, 2013 by mrs.ka Quote
Ancyk Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Świętokrzyskie powoli opanowuje plaga zakażonych kleszczy. Znajomego psiak zmarł na babeszjoze, mój psiak walczy z chorobą. Uważajcie na swoje psiaki. Quote
Ginn Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Z Polakami nie jest jeszcze tak źle - jak myślałam. http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1...76044#opinions Quote
Zuzka2 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Ginn']Z Polakami nie jest jeszcze tak źle - jak myślałam. http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1...76044#opinions Niewiarygodne co kler wygaduje:crazyeye:Nergal to mądry facet i uczciwie podsumował kościół katolicki. Ancyk,dzięki za info:-) Ginn,jest odzew ws kotów?:-) Quote
Ginn Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Odzew jest tylko nie ma zbyt dużo sensownych domów. W niedzielę przyjechała cała rodzinka spod W-wy i zabrała czarną maleńką kociczkę. Już dostałam zdjęcie. Mam nadzieję, że będzie dobrze. I to tyle z moich osiągnięć adopcyjnych. Quote
Ancyk Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Gdyby jeszcze ktoś dzwonił w sprawie czarnej kotki, to ja mam do wydania. Odrobaczona, zaszczepiona z książeczka. Na razie bez ogłoszeń bo nie mam kiedy się za nie wziąć. Nawet jednego konkretnego zdjęcia nie mam. Quote
aga38 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Hejka :-) Zuzka zaraz wstawię maleńka ,porzucona koteczkę,ma około 2 miesiące i grzeje zziębnięty tyłek u Rajka :-) Quote
aga38 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 IZOLDA NA CZEŚĆ DZIEWCZYNY KTÓRA JĄ URATOWAŁA :-) Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Rajmund Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Zuzka,jeżeli możesz to usuń ogłoszenia moich dwóch rudzielców bo mają już domki,jeden pojechał w niedziele do Warszawy a drugiego dzisiaj odebrała rodzina z Bielska Białej,a jeżeli chodzi o psy to totalna cisza. Quote
Zuzka2 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 O.K.:-)Czyli u kotów coś ruszyło-3wydane;-) Ta nowa malutka też oryginał-pewnie szybko znajdzie dom:-) Quote
ABożena Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Zuzka2']O.K.:-)Czyli u kotów coś ruszyło-3wydane;-) Ta nowa malutka też oryginał-pewnie szybko znajdzie dom:-)[/QUOTE] Oryginał z niej jest naprawdę.apetycik niesamowity ,zjada 3 razy tyle co nasza dorosła kociczka:). Aga zdjęcia mistrzostwo świata(naprawdę). Quote
Zuzka2 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Izolda ma bardzo dużą oglądalność:crazyeye:W sumie zbliżoną do kudłatych rudzielców:lol: Moja idolka Tosia chyba niekoniecznie-trzeba wyróżnić;) Mam parę zamówień na koty-wysłałam ludziom,więc może coś ruszy:-) Dostałam fajnego maila ws Mai/Marysi-kobietka z Wa-wy,nawet nieźle brzmi,ma dzwonić,bo ja nie wiem czy Maja lubi koty i czy wytrzyma w domu 9godz.bez spaceru;-) mrs.ka,u Ciebie nadal bez efektów adopcyjnych?;-)Psiaki mają niezłą oglądalność,zwłaszcza te 2małe szczeniorki,mają teraz też wyróżnione od ponad tygodnia. Quote
Rajmund Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Izolda w sobotę jedzie z Nadją do Warszawy Quote
Zuzka2 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Rajmund']Izolda w sobotę jedzie z Nadją do Warszawy[/QUOTE] Z portali tak właśnie wynikało,że nie naczeka się na dom:evil_lol: Quote
aga38 Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Hej Zuzka wczoraj w gabinecie weta o pomoc w wydaniu szczeniąt poprosiła Rajka pewna dziewczyna,on pewno napisze więcej,ja wstawię fotki jakie dostałam i nr telefonu,proszę ogłoś maluchy na świętokrzyskie,może im się uda Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dziewczyna ma na imię Ania a to jej nr tel. [FONT=Verdana]518941799[/FONT] Quote
Rajmund Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Maluchy mają ok.2 miesiące i będą odrobaczone,dziewczyna przygarnęła ich razem z matką na wsi pod Starachowicami,odpowiedz gminy była taka że nie mają już pieniędzy i nie przejmują zwierzat ,matka już po sterylizacji,tyle wiem na ten temat,dziekuję Zuzka za ogłoszenie Quote
mrs.ka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Zuzka2 napisał(a): Dostałam fajnego maila ws Mai/Marysi-kobietka z Wa-wy,nawet nieźle brzmi,ma dzwonić,bo ja nie wiem czy Maja lubi koty i czy wytrzyma w domu 9godz.bez spaceru;-) mrs.ka,u Ciebie nadal bez efektów adopcyjnych?;-)Psiaki mają niezłą oglądalność,zwłaszcza te 2małe szczeniorki,mają teraz też wyróżnione od ponad tygodnia. Marysia jest " przetestowana na wszystko" :) przez dwa tygodnie kontaktowal sie ze mną człowiek w sprawie ewentualnej adopcji Marysi i ... chodziłam z nią na smyczy w mieście, czekałam czy sie załatwi , sprawdzałam na dzieci i koty , mierzyłam centymetrem , robiłam zdjęcia z człowiekiem -była idealna i ... facet sie nie odezwał !!! nawet sie zastanawiałam wcześniej czy on sprawdza moją wytrzymałośc ,bo jak spełniłam jeden warunek to znajdywał mi nastepne zadanie . Tak czy tak Marysia jest psem idealnym i daję na nia 100% gwarancje :) Bongo jest już obiecany rodzinie z Kamiennej Góry k/ Wałbrzycha ,strasznie daleko i jest problem z transportem ale czekaja na niego ... Kaj z bliźniaków jest w domu w Krakowie (juz nie pamietam czy pisałam?) , Curuś też w Krakowie. O Amelke i Agatke mam telefony ale jakieś takie głupie , ostatnio mimo nie najlepszego wrażenia kazalam sprawdzić dom ok. Katowic ,niestety potwierdziły się moje przeczucia - wiocha , dom bez ogrodzenia i ludzie bez świadomości o opiece weterynaryjnej:shake: Quote
mrs.ka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) a oto sunia ze Starachowic ,prawdopodobnie z długim stażem bezdomności i w kiepskim stanie. Ma około 4-5 lat , jest po sterylce i na tym kończą sie dobre newsy :( jak widać ma straszne blizny na pyszczku ,pewnie pogryzienia ale ma też strasznie wyłysiały "szczurzy" ogon i nie jest to pogryzienie ale co? tego jeszcze nie wiemy .... po za tym ma tasiemca!!! własnie dostaje leki i sprawdzam każdą kooopke :placz: na pocieszenie charakter ma fajny i jest psem nakolankowym ok. 4-5 kg Edited October 17, 2013 by mrs.ka Quote
mrs.ka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 rodzinka biegająca między kołami samochodów na skrzyżowaniu w Bodzentynie! mamusia ,trochę jamnikowata ,ok .roczna ,bardzo przyjazna i dwie córcie trzymiesięczne , czarna podpalana przytulanka i łaciata troche dzikuska ale da się szybciutko oswoić. Juz odrobaczone ,jutro będa szczepione , można ogłaszac tylko zrobię lepsze fotki Quote
Recommended Posts