aga38 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Dzięki wielkie Zuzka,ale zaraz Cie dobiję:( Dziś mamy super dzień:angryy: Najpierw jeden z naszych wetów przywiózł sunie wiek około 3 miesiące w typie kaukaza wywalona przy ruchliwej ulicy,potem z mamą Nadji i Rajkiem pojechaliśmy bo ktoś zadzwonił z prośbą o pomoc. Spod Świętej Katarzyny przywieźliśmy 7 szczeniąt bo gmina Bodzentyn mimo próśb ma je po prostu w dupie. Szczyle spały pod opuszczonym domem,matka półdzika sunia a w dodatku jej nie było,maluchy w typie benków. Drugie zgłoszenie to tartak na Majkowie,szczyle spały pod dechami w wodzie i śniegu,zziębnięte ,zmoknięte głodne,matki oczywiście tez nie było. Będziemy próbowali chociaz połapać mamuśki i wyciąc bo obie gminy problem mają mocno w d...e. Maluszki są już odrobaczone i odpchlone po niedzieli je zaszczepimy,postaram się szybko ogarnąć fotki całej 15-stki choć łatwo nie będzie. Tak więc dziś mamy łącznie 16 nowych maluszków 5 suczek i 11 piesków. Zuzka i błagam Cię o ogłoszenia bo bez Ciebie leżymy :( Quote
aga38 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Zuzka i jak możesz to ogłaszaj na mój nr i Rajka bo sama chyba tego nie ogarnę ufff... Quote
Zuzka2 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 aga38 napisał(a):Zuzka i jak możesz to ogłaszaj na mój nr i Rajka bo sama chyba tego nie ogarnę ufff... O.K.:-)Tylko na tablicy muszę się zdecydować na jeden nr tel.-to który wybrać?:-) Na gumtree i morusku mogę bez problemu na oba-i tak wszystkie zwierzaki tak są ogłoszone,poza dzisiejszymi,czyli sunieczkami i Bercikiem,ale jutro zedytuję;-) Nie martw się Aga tymi wielkoludami,bo na szczeniaki docelowo olbrzymie teraz moda-tak jak i na ewakuację z miast na wieś,własne domy itd.;-)Kraków i Śląsk chcą wszelkie docelowo olbrzymie;-) Quote
aga38 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Zuzka może być na mój bo Rajek pracuje i tak ma niezły ubaw ale oboje jakoś te adopcje ogarniemy. Dzisiejszy dzień to masakra,pociesza mnie tylko to że większość to pieski. Oby tylko znalazły sie domy to będziemy je wozić. 16 sztuk jednego dnia to masakra! A jeszcze 4 czekają :( Dobrze że Nadja dowozi Ty ogłaszasz to może jakoś to będzie.Dzisiaj jak mi po kuchni biegało 21 szczeniąt to horror normalnie był Quote
Zuzka2 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 A ja się zastanawiam Aga jak Ty urządzisz sesję dla takiego zoo...:crazyeye::evil_lol: Te nowe nabytki mają fajną oglądalność-największą Dosia:lol: Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Zuzka ,sesja już zrobiona,lepiej nie pytaj jak,16 z adhd to koszmar:evil_lol: Zdjęcia muszą być na razie takie,maluchy siedzą w kojcu,budę mają ogromną i ciepłą,cały kojec wyłożony sianem i słomą a ja przy garach ciągle stoję:evil_lol: Zaraz wstawię fotki tylko trochę mi zejdzie żeby nic nie pomylić Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) Miot spod Świętej Katarzyny,maluchy spały na gołej ziemi pod opuszczonym domem,niezłe z nich wielkoludy. Maja jakieś 6-7 tygodni,wet będzie jutro je szczepił to się dowiemy dokładnie. Jowisz ma DS :) JOWISZ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wenus ma DS :) WENUS Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uran ma DS :) URAN Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited November 7, 2012 by aga38 Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) Mars ma DS :) MARS Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pluton ma DS :) PLUTON Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited November 7, 2012 by aga38 Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) Luna ma DS :) LUNA Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Serena ma DS :) SERENA Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited December 6, 2012 by aga38 Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) I szczyle z Majkowa z tartaku,spały na ziemi pod dechami w śniegu i w wodzie przemarznięte,wychłodzone:(Maja tez jakieś 7 tygodni. Obie mamuśki maluchów podobno duże jak owczarki niemieckie. Te gnojki są jednak drobniejsze. Belmondo ma DS :) BELMONDO Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bandżi ma DS :) BANDŻI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [SIZE=3]JEDYNA SUNIA W TYM MIOCIE [SIZE=3][SIZE=5]LAJLA Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited November 16, 2012 by aga38 Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) Brutus ma DS :) BRUTUS Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ares ma DS :) ARES Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Syriusz ma DS :) SYRIUSZ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited December 6, 2012 by aga38 Quote
Zuzka2 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 No nieźle!:crazyeye::evil_lol: Ale wesoła ferajna:evil_lol:Oczopląsu można dostać:evil_lol:Super,że fotki podpisane,bo bez tego nie wiem jak bym się połapała:evil_lol: Mamy totalną inwazję szczeniąt:shake:Jeszcze psiaki sprzed miesiąca niewydane,a zasypał nas taki hurt...:roll:Ale damy radę:lol:Miśkowate są w modzie:lol: Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) Fabio ma DS :) F[SIZE=5]ABIO Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mikad[SIZE=5]o ma DS :) MIKADO Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited November 13, 2012 by aga38 Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) I jeszcze sunia od naszego weta,nazwana Doda jak wszystkie bezdomne,które nasz wet znajdzie :) Ma chyba jakieś 2-3 miesiące w poniedziałek na spokojnie sprawdzimy Doda ma DS :) DODA Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited December 16, 2012 by aga38 Quote
Ginn Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 O matko jedyna. "Zatchło mnie" - jak to było w Panu Wołodyjowskim. Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Isadoro a to nasz Rumcajs jamnikowaty :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mały ma jakieś 4 miesiące jest zachipowany,odrobaczony 2x zaszczepiony posiada aktualną ksiązeczkę zdrowia Quote
Isadora7 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Rumcajsik > http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1019 jak cos trzeba dołożyć zmienic wołajcie na priva najlepiej Quote
aga38 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Isadora7']Rumcajsik > http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1019 jak cos trzeba dołożyć zmienic wołajcie na priva najlepiej Wielkie dzięki Quote
Zuzka2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) Miśkowate ogłoszone na 4miasta-codziennie będę im dorabiać kolejne pakiety:-) Bardzo Ci Aga współczuję odbierania tel.ws miśków,bo ludzie szaleją:evil_lol:Już 2 chętne z Dolnego Śląska: Kudowa Zdrój+Wrocław:p Fajnie,że są nowe fotki Rumcajsa-wykorzystam:-)A jak wygląda teraz Cypisek?On chyba troszkę wyższy niż brat (?). Edited October 29, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Zuzka Cypis to żywe odbicie mojego Tajsona pińczerowate na cienkich łapach:evil_lol: Zrobię mu fotki jak tylko oddech złapię:evil_lol: Wszystkie maluchy już poszczepione,mają około 2 miesiące a Doda 3 miesiące i podobno wielka to nie będzie bo mama jakaś spanielowata podobno. Chwilowo przy tym zoo to nie bardzo wiem jak sie nazywam a jutro zasuwam z Bercikiem na kastrację,ale obiecuję ogarne sie szybko i zrobie focie Cypisowi Quote
Zuzka2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Nie ma pośpiechu:evil_lol:I tak mi się nie nudzi:evil_lol:Zanim ogarnę to nowe towarzystwo-trochę minie,a jeszcze są Dosia i reszta drużyny u Ciebie Aga i u Ginn-nie ma nudów:evil_lol: Ale nie wiem jak ogarniasz Aga taki hurt:razz:Gotowania jak na wesele:evil_lol: Quote
aga38 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Gotowanie to nic bo dostają jeszcze suchą karmę oprócz gotowanego,najgorsze są kupki,cała masa kupek. Ja gorzej współczuję Tobie,chyba wolę gary i kupki niż siedzenie i ogłaszania to jest harówa.! Quote
Zuzka2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 W życiu bym się nie zamieniła:evil_lol: Ciepełko w domciu,klikam sobie,kawkę mogę popijać...:evil_lol:U nas tak sypie śnieg,że nawet mi się nie chce myśleć jak zimno na zewnątrz,bo rano nie padało,a zamarzłam:pTe psy mają farta-przecież by ich w tych polach zasypało:shake: Muszę trochę przyśpieszyć ogłoszenia-niech się inni męczą z kurduplami:diabloti: Quote
Ginn Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 aga38 napisał(a):Gotowanie to nic bo dostają jeszcze suchą karmę oprócz gotowanego,najgorsze są kupki,cała masa kupek. Ja gorzej współczuję Tobie,chyba wolę gary i kupki niż siedzenie i ogłaszania to jest harówa.! Zgadzam się z Tobą absolutnie. Te cudowne kupki bez przerwy i ten cudowny zapach. Chyba tracę węch. Byłam u sąsiada, który mnie przepraszał, że śmierdzi bo właśnie czyścił konia. A ja ni cholery nie czułam. Quote
aga38 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Do nowego domu pojechał Mikado został w regionie. Powodzenia mały :) Quote
Recommended Posts