__Lara Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='maciaszek']Ładna to mało powiedziane, ona jest piękna. Dlaczego ludzie są ślepi i jej w schronie nie zauważają?[/QUOTE] Pamiętasz maciaszku ile Verter szukał domku? Tajga mi go przypomina ;) ale jaki potem znalazł dom! Może u Tajgi będzie podobnie :) tylko oby to trwało krócej :) Quote
soboz4 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 jak zobaczą ludziska jak ładnie ćwiczy agiliti to się będą o nią jeszcze bić! Quote
maciaszek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Rzeczywiście Tajga do Vertera podobna, tylko Verter był troszkę drobniejszy :). I rzeczywiście długo na domek czekał. Ale doczekał się wspaniałego :)! Quote
saphira18 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 no nic jak ma być ten super dom to poczekamy:) Wczoraj Tajgę wzięła Ola (dziękować), ja przyjechałam koło 17.30 i zrobiłyśmy małą zamianę:evil_lol: Ola oddając mi psinkę powiedziała: ale ona jest żywiołowa. Sunia się ze mną przywitała <czytaj skakała jak zwariowana> fakt wczoraj miała dobry dzień i miała ochotę się wybiegać :p oczywiście ja z nią. Przy bieganiu zaczęła się ze mną bawić w podgryzanego masz go:cool3: Przyszedł też czas na ćwiczenie komend, Tajga ładnie wykonywała wszystkie komendy, jest mocno we mnie wpatrzona... ja też powoli się przywiązuje:oops: Jest super i nie wiem czemu nikt jej nie chce pokochać:angryy: no może oprócz Ramzesa:eviltong: dziś to tyle bo ileż można relacjonować 45 minutowy spacerek? Ale w sobotę to nadrobimy Tajga, oczywiście w lesie z Ramzesem, Juki, Viki? i może Roki;) skład może ulec zmianie Quote
soboz4 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 w sobotę Tajga miała ćwiczyć agiliti? Czy zrezygnowałaś? Quote
Istar19 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Tajga była na agility dziś, niestety mnie tam nie było i zdjęć stamtąd nie mam...ale mam z późniejszego spaceru:) przerwa na ćwiczenie komend i odpoczynek dla opiekunów :) waruj siad obrót :) iiii moje ulubione zdjęcie :D Quote
saphira18 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 pies gończy:D polski;) dzięki za fotki Marzena:loveu: Tak Tajga dzisiaj była pierwszy raz na agility, i powiem że radziła sobie całkiem całkiem. Ale to może ocenicie jak będzie okazja:evil_lol: ewentualnie może jakiś filmik powstanie:cool3: Standard to spacerek po lesie:) Grzecznie szła przy mnie, czasami wchodziła pod nogi Marzenie, albo sprawdzała czy idę za nią;) Poćwiczyliśmy komendy, zjadła nagrody -koniec spacerku i powrót do boksu:-( Quote
saphira18 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Sobotni spacerek: zaczęło się dzisiaj od treningu Argility ;) w międzyczasie Tajga zabawiła się z Rokim ( darzy go dużą sympatią)... Nie wiem co to za zabawa w przytulanki na tylnich łapkach, później podgryzanie za zgodą towarzysza zabaw:evil_lol: ale nich im będzie:p trening jak trening :) szału nie było...a może za dużo wymagam od Tajgi?- ale to chyba dobrze:eviltong: Uczyłam ją dzisiaj komendy zostań:) coś skapowała, jest pojęta do nauki... jak nie opęta jej demon zabaw:D tam gdzie ćwiczymy z Tajgą jest ogrodzony teren więc jak dobrze wykona komendę, szaleje bo wybiegu (istna wariatka:multi:). dzisiaj było tylko jedno spięcie z Sunią- chociaż suczki są w jeden grupie ze względu na wielkość to jeden raz to malutko;) Później standardowo spacerek po lesie w składzie: Ramzes, Juki( zero spięc z Tajgą- pochwała dla Juki i Marzeny:loveu:), Ginger. i tak się rozpisałam ale to na tyle:D mam nadzieję że kiedyś pokażemy z Tajgą co się nauczyliśmy i to, ale nie tylko to zauroczy nowego właściciela! Pozdrawiamy Quote
Hmmm Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Bo Roki z Tajgą wymyślają nowe zabawy :eviltong: zauroczy na pewno Quote
pralinka94 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 są skazane na siebie, na dobre i na złe :diabloti: Quote
Blaze Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zdolniacha z niej ;) aż dziwne, że jeszcze domku nie znalazła :( hop w górę po domek! ;) Quote
Hmmm Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Na tym zdjęciu wydaje się dużo mniejsza ;) Quote
saphira18 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 mylili ją na początki z kometą i Jagą;) więc już się przyzwyczaiłam że taka malutka na zdjęciach:D co do skupienie:D no fakt bestia śledzi mnie wzrokiem:D Quote
saphira18 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 ojj chwaliliście i macie:P Tajga się rozleniwiła ( a może mi na złość chciała zrobić;) ) no w każdym razie skakała co drugą przeszkodę:D później dostawała ADHD...trudno ją było przywołać do mnie:( żadnego spacerku dzisiaj nie było więc nie ma nawet co pisać;) mogę dodać że suczka nie jest już sama w boksie :D jej nowy współlokator to Xavi. Quote
pralinka94 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Hah Tajga biegała dzisiaj jak szalona :D Quote
saphira18 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Tajga masz odemnie pakiet ogłoszeń zrobionych:D jutro następny... tylko żeby jakiś odzew był... ileż czekać można?:roll: Quote
Recommended Posts