Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Jestem Zofijo ;) No, jak tu nie pomóc...poproszę o nr.konta-wyślę pare groszy.Śliczna psina:)

Kasiu, dziękuję za przybycie i pomoc, ale konta nie mogę Ci wysłać ponieważ masz pełną skrzynkę- musisz usunąć parę wiadomości, albo podaj mi maila:)

Posted

Saszą jest zainteresowana Pani z Jeleniej Góry, ale chce ją wziąć po zabiegu sterylizacji. Szukam wolontariusza do wizyty przeadopcyjnej-napisałam juz na niektórych wątkach dolnośląskich i znalazłam jedną osobę na mapie pomocy z tamtych okolic-czy ktoś z Was zna kogoś stamtąd????

Posted

Zofija napisał(a):
Saszą jest zainteresowana Pani z Jeleniej Góry, ale chce ją wziąć po zabiegu sterylizacji. Szukam wolontariusza do wizyty przeadopcyjnej-napisałam juz na niektórych wątkach dolnośląskich i znalazłam jedną osobę na mapie pomocy z tamtych okolic-czy ktoś z Was zna kogoś stamtąd????

Zofija, napisz do gonia66 .. ona jest z tych okolic, na pewno jak sama nie będzie mogła to podpowie kogoś z sąsiedztwa ..

Posted

Zofija napisał(a):
Finansowa- koszty operacji i coś na hotelik, ale teraz najważniejsza operacja i guza i sterylizacja

czy Sasza jest zgłoszona do refundacji z akcji sterylizacja??

Posted

Zofija napisał(a):
Kasiu, dziękuję za przybycie i pomoc, ale konta nie mogę Ci wysłać ponieważ masz pełną skrzynkę- musisz usunąć parę wiadomości, albo podaj mi maila:)

Sorry,już jest ok,czekam:-)

Posted

Zofija napisał(a):
mam już osobę do wizyty-zobaczymy

Super :) Zosiu z bazarku zebrało się 48,00 zł na Saszę. Jak tylko spłyną zaraz je rozliczę.

Dopisuję też w rozliczeniu wpłatę na Saszę od Black Dorian :) 30,00 zł

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Sorry,już jest ok,czekam:-)

Jest wpłata w wysokości 50 zł od Katarzyny09 :loveu: Uzupełniałam już w jednym z początkowych postów. Sasza miała niedawno zero na koncie a teraz dzięki wpłacie Katarzyny09 i Black Doriana jest 80 zł :)