Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
I co tam u Saszki ??

Sasza będzie miała w tym tyg. badanie krwi i potem ustalimy datę zabiegu. Była Karolina na wizycie przedadopcyjnej u Pani z Jeleniej Góry i powiedziała, ze super rodzina, ze chyba najlepsza z wizyt na jakiej była. Tylko teraz potrzebne pieniążki na operację i podróż

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Sasza ma tylko osiem dych?

I tak dobrze Katarzyno, bo niedawno miała 0 zł na koncie...

Dziś dodałam do jej rozliczenia 1/3 dochodu z bazarku na Carmen, Saszę i Daszę czyli 49,50 zł. Razem Sasza ma na dzień dzisiejszy 129,50

Posted

asl napisał(a):
I tak dobrze Katarzyno, bo niedawno miała 0 zł na koncie...

Dziś dodałam do jej rozliczenia 1/3 dochodu z bazarku na Carmen, Saszę i Daszę czyli 49,50 zł. Razem Sasza ma na dzień dzisiejszy 129,50

bardzo się cieszę!!!

Posted

Zofija napisał(a):
A Sasza potrzebuje pieniążki na operację ok. 300zł, hotelik-300zł, transport-250zł, razem 850zł

To sporo. Poproscie Marinke, zeby zrobila wydarzenie na f.b.
Poza tym strasznie tu cicho na tym watku. No i tytul by trzeba zmienic. Moza jakas fundacja by pomogla, chociaz zrobic allegro.

Posted

Szarotka napisał(a):
To sporo. Poproscie Marinke, zeby zrobila wydarzenie na f.b.
Poza tym strasznie tu cicho na tym watku. No i tytul by trzeba zmienic. Moza jakas fundacja by pomogla, chociaz zrobic allegro.

Sasz jest na f.b. , domek już ma zaklepanu tylko pieniądze na operację, hotelik no i transport są potrzebne..., będę rozsyłąć wątek

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
ja może złotówkę dorzuce Zofija, ale dopiero po wypłacie, bo juz mam pustki...prosze o przypomnienie tylko...

bardzo, bardzo dziękuję!!!!