ela020 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ten Cacuch to urwis niezły, przekochany urwis i juz......ale on wie ze kochany jest:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ela020 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 sylwiaso napisał(a):Cacuś wie u kogo jest!!!!u najkochańszej cioci na świecie!....tak Cacus wie u kogo jest!:) Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Słodziaczek już jest w ferworze walki... Yesooo, ja naprawdę muszę go wykąpać, potraktować odżywką i na bazie odżywki spróbować w wannie rozczesać. Quote
Smyku Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Izuś , nie marudź z tym kąpaniem . Chcesz śynusia na trochę ? Siurota znowu dzisiaj kąpany , bo na spacerze jak się zatraci nosem w ściółce leśnej , to się zapomina i jak podniesie nogę to z tyłu też leci po nogach . Potem idziemy z lasu przez wieś z ofajdanym tyłkiem . A jak się za bardzo upieprzy to potrafi usiąść na środku drogi , bo się wstydzi i mamunia tą obs..ne duupsko musi nieść . Chcesz go ? Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Zaskoczę Cię jak napiszę, że chcę? :-) Jego w ogóle można nie chcieć? :-) Quote
Smyku Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ops , muszę zakopać ten wpis , bo tatunio jak zobaczy co wypisuję , to mnie oskapuje . Cacuniu , pierniku zagłuszasz Majqę . Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Ja kcem Synka, Synka, bo ponoć jezd na wydaniuuu!!! ;-) Quote
Smyku Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 No jednak chcesz żebym życie straciła . Teraz to już nie przegapi tego wpisu . Cacuniu ratuj cioci tyłek . Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 A co podroczyć się już nie można, czy cóóóś??? :laugh2_2: Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Myślę, że ten numer by nie przeszedł. :-) Synuś jest istnym oczkiem w głowie Smyku i Jej Męża. :-) Quote
Jasza Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 To się wymieńcie Cackiem i Synkiem i po krzyku...:laugh2_2::niewiem: Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Myślę, że ten numer by nie przeszedł. :-) Synuś jest istnym oczkiem w głowie Smyku i Jej Męża. :-) Quote
Jasza Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 majqa napisał(a):Myślę, że ten numer by nie przeszedł. :-) Synuś jest istnym oczkiem w głowie Smyku i Jej Męża. :-) A Cacek to pies? A nie oczko?:razz: Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Jasza napisał(a):A Cacek to pies? A nie oczko?:razz: Ależ jasne, że i on jest oczko ale wiem, że kochana Smyku co najwyżej może "dobierać" kolejne oczka ale pozbywać się ich, czy wymieniać na inne, no way. :evil_lol: A propos... Zaplute acz Szczęśliwe Oczko już śpiunia z Jolcią i mężem. :lol: Dał dziś ognia z wariacjami. :evil_lol: Quote
irenaka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 majqa napisał(a):Ja kcem Synka, Synka, bo ponoć jezd na wydaniuuu!!! ;-) Już bardziej podkablować nie mogłaś. Ja mam nadzieję, że mąż Hani tego nie czyta;) Gdyby czytał, to pewnie Hania już by dostała wniosek rozwodowy:evil_lol: Quote
majqa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 irenaka napisał(a):Już bardziej podkablować nie mogłaś. (...) Podłota, foch gigant! :obrazic: Quote
Smyku Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Irenko , no właśnie wątek Cacola podczytuje . Już zaklepałam sobie miejscówkę u Remisia na kanapie . Mam eksmisję z domu , oczywiście bez śynusia . Quote
majqa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Łeee, albo i Ty i Synuś albo... Skoro Ciebie przytuli mój mąż, co było wcześniej już dopowiedziane, to ja też muszę mieć coś z tych odwiedzin, czyli ja chcę się wtulić w Synka. :-) Quote
majqa Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 IVV napisał(a):cisza u Cacunia ...??? Z mojej strony nie zapowiadająca niczego złego. :-) U Cacunia wsio OK. Bawi się obecnie kością gumową z bazarku. :-) Ogłoszeniowo cisza jak u... sama wiesz IVVuś. Quote
majqa Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Pstryknę, pstryknę go z kochą tylko uporam się z panem elektrykiem, bo wymieniamy świetlówki w podwórkowych szperaczach. Quote
Recommended Posts