Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I pojechali.
Dyzio zamieszka niedaleko mnie. Będzie mieszkał w domu a do dyspozycji będzie miał jeszcze ogrodzony plac. Zamieszka z młodymi osobami i ich dwiema córkami (II i III klasa podstawówki) Państwo podpisali umowę adopcyjną dodatkowo będę miała z nimi stały kontakt bo to dosłownie w sąsiedniej miejscowości. Przyjechali po Dyzia z szeleczkami, obróżkami, do tego jakiś piszczący badziew, który ma za zadanie rozweselić psa i wkurzyć właściciela:diabloti: Państwo pracują, pan w systemie zmianowym, natomiast pani ma tzw nienormowany czas pracy, generalnie cały czas w domu ktoś jest. Mają się ze mną kontaktować gdyby były jakieś problemy. Mam nadzieję, że będzie dobrze:lol:

A tutaj zdjęcie pożegnalne, na zdjęciu Dyzio z jedną z opiekunek Klaudią :-)

Posted

Cudowna wiadomość!!!!

Dyzio się wreszcie doczekał! :)

Ulka - z całego serca dziękuję za wszystko!!!

Ogromnie się cieszę!

Klaudia tez wygląda na zadowoloną :)

Posted

Rozmawiałam z nowymi opiekunami Dyzia. Są zachwyceni, Dyzio podobno jest bardzo mądry (przecież to oczywiste) nic nie nabroił w domu, ładnie śpi z dziewczynkami w łóżku, raz z jedną raz z drugą. Ogólnie podobno jest super, jutro będę się z nimi widziała osobiście to może czegoś więcej się dowiem :-)