wieso Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ja tez sie ciesze,..... napewno sie cieszy ze ma dziewuszki do zabawy....pozdrawiamy... Quote
ULKA12 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dyzio szaleje i dziewczyny szaleją, mama zachwycona :-) Dyziula wkomponował się w rodzinkę wspaniale jak na razie wszyscy zachwyceni, ja tylko dzisiaj ich przestrzegałam, żeby im na głowy nie wszedł, bo Dyziowi jeszcze sodówka do głowy uderzy. Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dyzio chyba niegroźny w temacie dominatortswa co?> Quote
ULKA12 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nie tego to ja się nie boję ale boje się jego niszczycielskich zapędów i ostrych ząbków. Quote
fizia Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 No i cudnie - Dyzio szczęśliwy, Rodzinka szczęśliwa :) tak miało właśnie być Quote
fizia Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 A do mnie przed chwilą zadzwoniła jakaś Pani w sprawie Dyzia :) Szuka niewielkiego, łagodnego psa, najlepiej z DT. Ma 3 letnie dziecko i królika. Mieszka w bloku, na śląsku. Chwilkę tylko rozmawiałam, ale jakbyście miały jakiś pomysł, to mam numer telefonu i maila i Pani będzie czekać na ewentualne propozycje i można wtedy porządnie sprawdzić ten Dom. Quote
ULKA12 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 To może Murzynek, nie wiem jak do królika, (koty lubi) ale dzieci uwielbia. Bardzo podobny do Dyzia tylko gładkowłosy. Psiak jest już wykastrowany i zaszczepiony Quote
fizia Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 o może :) śliczny :) Mogę wysłać tej Pani i podać telefon do Ciebie - bo jutro wyjeżdżam na kilka dni. Albo podeślę kontakt do Niej, w tym maila, jeśli wolisz sama wysłać Quote
fizia Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Dobra wyślę pani, a do Ciebie Ulka tez wyślę namiary Quote
fizia Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Ulka masz może jakieś wieści o Dyziu? Jak Mu mijają wakacje. Quote
ULKA12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fantastycznie. Mam obiecaną serię zdjęć. Dyzio jest rozkoszny, nawet dzisiaj rozmawiałam z jego nową właścicielką o nim. Jedyne co mnie zaniepokoiło to to, że Dyzio uwielbia chipsy i zajada się nimi razem ze swymi małymi opiekunkami. Także z nimi jeździ na kładzie i generalnie tam gdzie one to i Dyzio. Ostatni tydzień Dyziulec był na gościnnych występach u sąsiadki ponieważ jego właściciele wyjechali na urlop. Podobno był przekochany, pani zastępcza opiekunka się go nie mogła nachwalić, jaki grzeczny, jaki mądry. Mam nadzieję, że mu się w głowie nie poprzewraca od tych pochwał. Quote
fizia Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 :) no to cudnie, strasznie się cieszę Quote
daga31081980 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 aż mam łzy ze szczęścia a najlepsze to że kładem jeździ.Brawo Dyzio!!!!! Quote
ULKA12 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dzisiaj widziałam się z Dyziem. Psiak jest radosny i troszkę przytył. Jedyne co to mu bardzo pyszczek posiwiał, nie mam pojęcia dlaczego? "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
malawaszka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 słodziak zadowolony, a że osiwiał - jakbyś musiała pilnować takich dwóch małych dziewcynek... :D tu też był taki siwy Quote
daga31081980 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dyziol ty szczęściarzu.Tyle się naczekałeś ale było warto!!!!Powodzenia chłopaku!!! Quote
fizia Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Zdjęcia cudowne!! Dziewczynki śliczne i widać, że szczęśliwe. A Dyzio promienieje :) Quote
ULKA12 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Nowe zdjęcia Dyziulca "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
ULKA12 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 I jeszcze "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
fizia Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 No fantastyczne zdjęcia!!!! Zgrana paczka kumpli :) A właśnie wczoraj sobie myślałam o Dyziu - dzieki serdeczne za zdjęcia!! Quote
Recommended Posts