Atomowka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Paulina nikogo tu nie ma bo wszyscy zbierają fanty Quote
rescal Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ja do Ciebie wskocze we wtorek z moimi bambetlami:) i kolezanka cos doda od siebie;) super akcja, ale to juz mowilam:) Quote
Beta&Czata Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Dokładnie - zbieramy fany. Ja właśnie przytaszczyłam na Ursynów starą kołdrę i dwa koce. Dziś nie bardzo mam jak podrzucić, bo mam trochę zapchane popołudnie, ale mam to w bagażniku, więc może jutro się uda, gdy będę wracać z pracy (dziś przed wieczorem byłoby możliwe, ale jak ruszę auto z wykopanego przez TZ-ta miejsca, to po kilku minutach już na nim jakiś sprytny sąsiad stoi, a TZ ma dziś dyżur i późno wraca. Jutro będzie normalnie, czyli przede mną, więc jest szansa, że wykopie mi kolejne). Quote
P78 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Waldi juz samochod rozgrzal i bedziemy wiezc co sie da :) zapraszam!!!:loveu: Quote
rescal Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ja bede ze znajomą - bo transport, a i od niej cos bedzie - okolo 18.00 Quote
Beta&Czata Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ja, niestety, musiałam zostawić samochód w pracy, bo nie miałam jak wyjechać z firmy ze względu na wizytę Miedwiediewa. A klamoty mam w bagażniku. Może jutro po pracy. Paulina, czy u Ciebie da się bez problemu dojechać od Surowieckiego pod blok i czy da się zawrócić, żeby wyjechać (mam dość duży samochód), czy też lepiej nie ryzykować wjazdu (u mnie na Imielinie jest pod tym zwględem masakrycznie, ale mam wjazd/wyjazd na główną drogę z obu stron) p.s. Może ktoś z mojej firmy dzwonić do Ciebie w sprawie, o której rozmawiałyśmy na p.w. Pozdrawiam Elżbieta Quote
Delph Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Pisałam już jakiś czas temu do Magdy, że w lecznicy na Wolumenie są do odbioru rzeczy. Nie wiem, czy dziewczyny się dogadały. Jak nie, to będę się do Ciebie [B]Paulina78[/B] odzywać, bo mamy problem żeby to wszystko przewieźć. Jeśli chodzi o słomę, tu macie podpowiedzi ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/121613-gdzie-kupi%C4%87-s%C5%82om%C4%99-do-budy-w-Warszawie-lub-okolicach?p=12620441[/url] Quote
P78 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [/QUOTE] p.s. Może ktoś z mojej firmy dzwonić do Ciebie w sprawie, o której rozmawiałyśmy na p.w. Pozdrawiam Elżbieta[/QUOTE] A dziekuje, ze Firma sie odezwie :) Milo by bylo :) Elu, od Surowieckiego to wjedziesz (jak na prawo masz stacje beznynowa, to na lewo taki wjazd w uliczke osiedlowa, przy TAXI), to jedz ta droga, olac trzeba znaki :) Koledzy z Policji :D jakby co :)... i wjechac pod blok mozna... tylko nie ma tam domofonu, ale jak zadzwonisz to wyjde... Abra ma Corolle i sie nie zakopala, choc troche wirowala w miejscu :) Duzy pojedzie po sniegu :) DZIEKUJE!!!:loveu: Quote
P78 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Delph']Pisałam już jakiś czas temu do Magdy, że w lecznicy na Wolumenie są do odbioru rzeczy. Nie wiem, czy dziewczyny się dogadały. Jak nie, to będę się do Ciebie [B]Paulina78[/B] odzywać, bo mamy problem żeby to wszystko przewieźć. Jeśli chodzi o słomę, tu macie podpowiedzi ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/121613-gdzie-kupi%C4%87-s%C5%82om%C4%99-do-budy-w-Warszawie-lub-okolicach?p=12620441[/URL][/QUOTE] Nic nie wiem, co do Wolumenu :( Wrrrr, ja nie wiem nooo, tylko na ten Ursynow mozna liczyc, hehe :) rescal czekam z utesknieniem :loveu::loveu::loveu: i obraczus zlap ze soba :) [B] UWAGA, bardzo potrzebny TRANSPORT i KARMA!!! mamy malo karmy i zero dla kociat :(, a jest potrzeba!!! Ciotki pomozcie!!! Aha i srodki czystosci tez! [/B] Quote
Abrakadabra Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Zrobię offa, a co mi... Paulinko, rzadko komuś czegoś zazdroszczę, ale właśnie taka sytuacja się zdarzyła .... SKĄD WYTRZASNĘŁAŚ TEN AVATAR? Ja też chcę :placz: Quote
P78 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Abrakadabra']Zrobię offa, a co mi... Paulinko, rzadko komuś czegoś zazdroszczę, ale właśnie taka sytuacja się zdarzyła .... SKĄD WYTRZASNĘŁAŚ TEN AVATAR? Ja też chcę :placz:[/QUOTE] Hahahahhahahaah, wiedzialam :) Postaw pod Radiowozem Migotke i bedzie w podobie :evil_lol: No dobra, ... w koncu pokazalam swiatu co i jak, hehehe :diabloti: Zaaaajeeebisty avatarek, nie :)??? Szacun dla Kolegow :diabloti: Quote
Beta&Czata Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Paulinko, dziś pomiędzy 16.30, a 17.oo postaram sie podjechać i zadzwonię, jak sie przekopię pod blok. Zejdziesz i przejmiesz - ok ? (dużo tego nie ma, bo ojciec patrzył wilkiem, jak mu szafy wybebeszałam i musze je opróżniać na raty. Starsi ludzie są bardzo przywiązani do swoich skarbów, mimo, że ich nie wyciągali do 20-tu lat). Quote
P78 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Spoko, moze moj chlop juz bedzie, to tez pomoze :) LUDZIE, nie mam tansport, a pierwszy niech bedzie Celestynow bo mam sporo kolder, kocow itd, i misiek, a oni to chcieli, karmy mam malo :((( Czekammm na Was :) Quote
Beta&Czata Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Paulinko Dziś znów się nie wyrobiłam, więc jednak sobota Quote
P78 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Spoko:) ja juz nie wyrabiam normalnie :) Mam zapierz, ale z drugiej strony super, wazny cel :) Jutro bedziemy w TVN na zywo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
P78 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 TRANSPORT ??? Ni cholery widze :(? Quote
Recommended Posts