Jump to content
Dogomania

AKCJA - ZIMOWA ZBIORKA DLA BURKA - POTRZEBNA KARMA! i TRANSPORT !!!

Recommended Posts

Posted

Dokładnie - zbieramy fany.
Ja właśnie przytaszczyłam na Ursynów starą kołdrę i dwa koce. Dziś nie bardzo mam jak podrzucić, bo mam trochę zapchane popołudnie, ale mam to w bagażniku, więc może jutro się uda, gdy będę wracać z pracy (dziś przed wieczorem byłoby możliwe, ale jak ruszę auto z wykopanego przez TZ-ta miejsca, to po kilku minutach już na nim jakiś sprytny sąsiad stoi, a TZ ma dziś dyżur i późno wraca. Jutro będzie normalnie, czyli przede mną, więc jest szansa, że wykopie mi kolejne).

Posted

Ja, niestety, musiałam zostawić samochód w pracy, bo nie miałam jak wyjechać z firmy ze względu na wizytę Miedwiediewa. A klamoty mam w bagażniku. Może jutro po pracy. Paulina, czy u Ciebie da się bez problemu dojechać od Surowieckiego pod blok i czy da się zawrócić, żeby wyjechać (mam dość duży samochód), czy też lepiej nie ryzykować wjazdu (u mnie na Imielinie jest pod tym zwględem masakrycznie, ale mam wjazd/wyjazd na główną drogę z obu stron)
p.s.
Może ktoś z mojej firmy dzwonić do Ciebie w sprawie, o której rozmawiałyśmy na p.w.
Pozdrawiam
Elżbieta

Posted

Pisałam już jakiś czas temu do Magdy, że w lecznicy na Wolumenie są do odbioru rzeczy. Nie wiem, czy dziewczyny się dogadały. Jak nie, to będę się do Ciebie [B]Paulina78[/B] odzywać, bo mamy problem żeby to wszystko przewieźć.

Jeśli chodzi o słomę, tu macie podpowiedzi ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/121613-gdzie-kupi%C4%87-s%C5%82om%C4%99-do-budy-w-Warszawie-lub-okolicach?p=12620441[/url]

Posted

[/QUOTE]
p.s.
Może ktoś z mojej firmy dzwonić do Ciebie w sprawie, o której rozmawiałyśmy na p.w.
Pozdrawiam
Elżbieta[/QUOTE]
A dziekuje, ze Firma sie odezwie :) Milo by bylo :)

Elu, od Surowieckiego to wjedziesz (jak na prawo masz stacje beznynowa, to na lewo taki wjazd w uliczke osiedlowa, przy TAXI), to jedz ta droga, olac trzeba znaki :) Koledzy z Policji :D jakby co :)... i wjechac pod blok mozna... tylko nie ma tam domofonu, ale jak zadzwonisz to wyjde... Abra ma Corolle i sie nie zakopala, choc troche wirowala w miejscu :) Duzy pojedzie po sniegu :) DZIEKUJE!!!:loveu:

Posted

[quote name='Delph']Pisałam już jakiś czas temu do Magdy, że w lecznicy na Wolumenie są do odbioru rzeczy. Nie wiem, czy dziewczyny się dogadały. Jak nie, to będę się do Ciebie [B]Paulina78[/B] odzywać, bo mamy problem żeby to wszystko przewieźć.

Jeśli chodzi o słomę, tu macie podpowiedzi ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/121613-gdzie-kupi%C4%87-s%C5%82om%C4%99-do-budy-w-Warszawie-lub-okolicach?p=12620441[/URL][/QUOTE]

Nic nie wiem, co do Wolumenu :(
Wrrrr, ja nie wiem nooo, tylko na ten Ursynow mozna liczyc, hehe :)

rescal czekam z utesknieniem :loveu::loveu::loveu:
i obraczus zlap ze soba :)
[B]
UWAGA, bardzo potrzebny TRANSPORT i KARMA!!! mamy malo karmy i zero dla kociat :(, a jest potrzeba!!! Ciotki pomozcie!!! Aha i srodki czystosci tez! [/B]

Posted

[quote name='Abrakadabra']Zrobię offa, a co mi...
Paulinko, rzadko komuś czegoś zazdroszczę, ale właśnie taka sytuacja się zdarzyła ....
SKĄD WYTRZASNĘŁAŚ TEN AVATAR? Ja też chcę :placz:[/QUOTE]
Hahahahhahahaah, wiedzialam :) Postaw pod Radiowozem Migotke i bedzie w podobie :evil_lol:
No dobra, ... w koncu pokazalam swiatu co i jak, hehehe :diabloti:

Zaaaajeeebisty avatarek, nie :)??? Szacun dla Kolegow :diabloti:

Posted

Paulinko, dziś pomiędzy 16.30, a 17.oo postaram sie podjechać i zadzwonię, jak sie przekopię pod blok. Zejdziesz i przejmiesz - ok ?
(dużo tego nie ma, bo ojciec patrzył wilkiem, jak mu szafy wybebeszałam i musze je opróżniać na raty. Starsi ludzie są bardzo przywiązani do swoich skarbów, mimo, że ich nie wyciągali do 20-tu lat).

Posted

Spoko, moze moj chlop juz bedzie, to tez pomoze :)
LUDZIE, nie mam tansport, a pierwszy niech bedzie Celestynow bo mam sporo kolder, kocow itd, i misiek, a oni to chcieli, karmy mam malo :(((
Czekammm na Was :)

Posted

Spoko:) ja juz nie wyrabiam normalnie :) Mam zapierz, ale z drugiej strony super, wazny cel :) Jutro bedziemy w TVN na zywo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: