Asior Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 razem z Paoli wklejałyśmy :) To ja swoje usuwam ;) cieszę się, że sie zarejestrował nowy domek Zuzy - Pepy :) Mam nadzieje, że zostaniecie z nami :loveu: Quote
ewab Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Czyli pora na zmianę działu:). Śliczny netoperek:) Quote
AgaWe Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Pewnie, że zotaniemy:lol:, gdzie indziej znajdziemy tyle dobrych cioteczek? Dzisiaj minęła kolejna spokojna i sucha noc:cool1: Pepa wieczorkiem układa się w łóżeczku między nami, by w środku nocy wyprowadzic się na swoje leże /pewnie ją zbyt mocno grzejemy/:diabloti:Potem raniutko przed szkołą spacerek na siku i pędem do łóżeczka wylegiwac się z Panem. Dzisiaj i jutro Pańcio wziął sobie urlop, by pobyc z naszym cudem :loveu: będą szukac po sklepach gnatów do gryzienia i zabawek tylko dla żelaznej szczęki;) Quote
malgorzata Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Witam AgaWe ! Miałam przyjemność chodzić na spacerki z Zuzą/Pepą i zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia ,przy pożegnaniu życzyłam dziewczynce aby była zdrowa, szczęśliwa i kochana.Gdy teraz czytam wieści od Was to miód na moje serducho . Jeżeli chodzi o ciągnięcie na spacerkach to gdy Kachul przyniosła nam szelki to na spacerku zdecydowanie lepiej szła i była lepsza do opanowania nawet przy ciężarówkach :cool3:. Zabawki to tylko np.piłeczka ale z pełnej gumy (żadne jeżyki ) wiem z doświadczenia bo mam w domu niszczycieli (rottek i mieszanka rottka z amstafem) Nawet oponę do zabawy na ogrodzie wymieniamy średnio co 6 miesięcy. Serdecznie pozdrawiam i całus dla dziewczynki !! Quote
kachul Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ależ cudne foty :oops: widać że sunia szczęśliwa i jakie ma luksusy aż 3 michy :diabloti: Gosiu widzę że aż tutaj Cię przywiało ;) Gosia tak bardzo tęskni za Pepą że teraz otrzymała do opieku nowy dar od Boga - PIGI :diabloti: chciałabym podziękować raz jeszcze Pani Agnieszce z rodziną za wspaniały domek dla Pepy a Gosi za bezinteresowną pomoc i opiekę nad bezdomnymi suczkami :oops: Quote
AgaWe Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Witam Wszystkie stęsknione Ciocie:lol: Trzecia micha najprawdopodobniej zniknie, jest w niej purinka, a Pepa purince robi tak:eviltong:, kurczak jest fajniejszy. Pepa dostała wczoraj wędzoną kośc w nagrodę za to, że grzecznie przez godzinkę została sama w domu (pan musiał nagle wyjśc). Prawdopodobnie leżała w pontonie, nie rozrabiała, nie szczekała:crazyeye:- Psi ideał!!!Kośc została załatwiona przez Pepę w 20 min:evil_lol: Mieliśmy przed Pepą dwie sunie, obydwie były przez nas kochane, obie były barrrrrdzo Nasze- dbane, pieszczone, spacerkowane i leczone w razie potrzeby, Pepa ma u nas to wszystko zapewnione. Pozdrawiamy, a Pepa przesyła energiczne lizanka:lol: Quote
andzia69 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 wklejam nowe zdjęcia Zuzolindy z nowego domku - tylko kilka, bo było całe mnóstwo:) i to jest najlepsze:):) Quote
Alicja Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 o rany , jak supcio ...świetna i jaka szczęśliwa :) Quote
kachul Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 najnowsza porcja fotek z ostatniego weekendu (wypad za miasto :loveu:) Quote
andzia69 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 moje słoneczko:loveu: jakie szczęśliwe!:multi::multi::multi: Quote
baster i lusi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 łał mateńko jaka cudna fotka http://img196.imageshack.us/img196/6892/zdjcia004p.jpg Quote
andzia69 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 cudna!:) szkoda, że Pigulec tak nie trafił:( Quote
Asior Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 andzia69 napisał(a):cudna!:) szkoda, że Pigulec tak nie trafił:( jak to?? przecież ma domek!!!!!! coś sie zmieniło?? Kurcze Kasior się do mnie dobijała, ale nie mogłam rozmawiać, a jak już mogłam to ona pewnie już spała :( Quote
Recommended Posts