bouvi.buzi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 moja hodowla to BOUVI-BUZI FCI [url]www.bouvi-buzi.pl[/url]. Nawet 9 tygodniowe maluszki już rozdają słodkie buziaczki - Mamy kochane słodkie szczeniaczki i nazwa też :) Quote
Rozi 1960 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='english cocker spaniel']nie ma jeziora ani mgieł :P znam tę hodowlę i przepiekne briardy ,ktore z niej wyszły[/QUOTE] Prawda MIŚKI są cudne i nie tylko te, z Tatrzańskiego Ringu i z Czarnego Niedźwiadka też!!! Mój Misiek (BRIARD) jest z hodowli de la Source de Marsylia tata jest z Niemiec a mamuśka z Tatrzańskiego Ringu w sobotę jadę z młodym na I wystawę - zobaczymy ile jest wart dla sędziego, bo dla mnie jest NAJLEPSZY!!! Quote
orinka98 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mi się podobają : ,,Z wulkanu serc'' i ,,Chińska legenda'' BOSKIE!!:loveu: Quote
Axela_ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Mnie się podoba "Królewska Zgraja" i "Łaciata Sfora" - obie są to hodowle Beagle ;) Quote
inkazg Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 TESORO MIO - :D:D:D:D: co znaczy po "mój skarb" czyż nie ślicznie ? Quote
ACTINA Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='inkazg']TESORO MIO - :D:D:D:D: co znaczy po "mój skarb" czyż nie ślicznie ?[/QUOTE] Masz rację piękne :-) Quote
Korenia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='ACTINA']Masz rację piękne :-)[/QUOTE] Różyczka z dogo ma hodowle Prawdziwy skarb :) Quote
Nuda Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 mnie się bardzo podoba nazwa hodowli Bullterierów - "Bullerbyn" :) Quote
katik Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Nuda']mnie się bardzo podoba nazwa hodowli Bullterierów - "Bullerbyn" :)[/QUOTE] To chyba hodowla staffików, nie bullterierów. Quote
Nuda Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 aa.,.. wybacz pomyłkę. Jestem ignorantką jak chodzi o tę gałąź rasową. Wszystkie dla mnei to bullteriery :/ Quote
I♥Torro Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 A mi się podoba ,,królewska zgraja" - hodowla beagle, oraz ,,szczenięce marzenia" - hodowla labradorów. Quote
runo Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a mi się podoba przydomek owczarków niemieckich "Z jadu skorpiona" , "wilcze serce" i "szklana grota" :lol: Quote
Aleksandra. Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [B]Guardian Angel[/B] - Hodowla Owczarków Niemieckich. :) Quote
Axela_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Mnie się podoba "Królewska Zgraja" - Beagle, oraz "Absolutely Spotless" też Beagle :) Quote
rekus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Napisał [B]Nuda[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=14966904#post14966904"][IMG]http://1.1.1.2/bmi/www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] mnie się bardzo podoba nazwa hodowli Bullterierów - "Bullerbyn" [IMG]http://1.1.1.1/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] a Katik napisal To chyba hodowla staffików, nie bullterierów a staffik to co? nie przypadkiem [B]bull terier[/B] staffordshire ? Quote
agnethka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='rekus'] a staffik to co? nie przypadkiem [B]bull terier[/B] staffordshire ?[/QUOTE] nie ;) staffik to staffordshire bull terrier a bullterrier to bullterrier, jest jeszcze bullterrier miniaturowy ale to są różne rasy jest jeszcze amstaff, czyli american staffordshire terrier Quote
Mani2000 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Kiessa']mi się bardzo podoba ,,Eskimoski domek'' hodowla sh:cool3:[/QUOTE] jesna dogomaniaczka ma eskimoski domek:) Quote
Sprytna Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Mnie rozwala Włochaty Wałek- sky terrier :razz: Quote
Mani2000 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Włochaty Wałek:-D dobre mi sie podoba Brodaty Gawrosz:)-Sznaucerki średnie:) Quote
Vesper Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='borsaf']Dodam tu nazwe hodowli conajmniej ciekawą. Otóż, koleżanka pojechała do ZK z kartką, na której miała wypisane 3 nazwy. Pani w ZK powiedziała: tylko tyle?, Warszawa moze odrzucic i sprawa sie przeciągnie. Niech pani tu na miejscu jeszcze z pięć dopisze. Koleżanka glowiła się i w koncu te 5 napisała, a na końcu już dla smiechu dodała: "Z wonnego ogródka" Oczywiscie przyszlo zatwierdzenie nazwy tej ostatniej i zostało. U mnie też uznali ostatni przydomek, w czasie kiedy można było zgłaszać 7 propozycji- bo teraz tylko 5, jako 7-mą dopisałam "Ostentator"- no i mam teraz hodowlę Ostentator... A było tyle innych, pięknych- Superator, Rex Genesis, Rosa Carmen... :( Cóż, życie... A co do nakładniejszych przydomków- podoba mi się nazwa Superbia dla hodowli westików, All'Italica- charciki włoskie, Sirius- bulle, staffiki i inne rasy, a przydomek nawiązuje do "psiej" gwiazdy- Sirius właśnie. Lubię też te wesołe- Z Gangu Łysych dla grzywaczy, Tasiemkowa Mafia- jamniki itd... Quote
Jara Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Mi się strasznie podobają imiona jakie nadaje hodowla bulterierów GruźBull Controwersyjna Canapca Rozważna Rzodkiewka Radosny Racuch Rozczochrana Rzepa Czarujący Pan Brewka Ale my to o przydomkach.. Bull Position Niebezpieczne Związki Świetliste Cienie Quote
Casablanca Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Mi się podoba hodowla chihuahua "Chomik bojowy" :D Quote
Recommended Posts