Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje pieski nazywają się Pikuś i Raja, ale mam jeszcze 2 kotki: Gęś i Abstynentkę:)
Kto ma ,,ciekawsze", a konkretniej bardziej ześwirowane imiona swoich psiaków:) ???

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kot koleżanki mojego kolegi mial na imie Dziwka :lol: baaardzo orginalne imię :evil_lol:

Mój szczur ma na imię Ganja a psy Jura i Tito (Tito to od jakiegoś tam prezydenta :lol: )

Posted

Nasz kotek nazywa się Tokso - od toksoplazomozy:evil_lol:
Piesy to Lincoln i Aston Martin - od marek samochodów, albo jak kto woli Lincoln od prezydenta:cool3:

Posted

[quote name='anuleq']Bounty(nazwane przez hodowce, nam sie nieslychanie podoba) i Remis. [/quote]
Słodko;) :sabber:

[quote name='anuleq']Kot zaś niezbyt wymyslnie - Miśka (Chociaż reaguje też na "wredna łajza").[/quote]
:laugh2_2: :-D :-D :D :grin:

Guest Reyes
Posted

To ja was przebije : Heroina*I** , wołać Hera, Herka
*W papierach Fantazja Fefi
** Żańska forma wyrazu Heros

Posted

Mam koty - Elfa, Smerfa, Zero i Mercedesa :Evil_lol:
Psy nie nazywają się jakoś nadzwyczajnie - India, Kuba, Bastinda (Katja), Azja, Havana ['], Fryta..
Kiedyś mieliśmy także Beja['], Szacha['], Sarę['] i Konstantego ['] ;)

Posted

Ja widziałam Kokę,Amfe (boksery),Bimbra (foksterier).Mój pies to był po prostu Max.Za to chomiki kolejno : Kazimierz,Edward i obecny Zbigniew.
Kiedyś miałam złotą rybkę Genowefę.A i jeszcze jest osioł Zenek... :roll:

Posted

[quote name='aga.aksa']to tak dla kontrastu york mojeko kolego <:crazyeye: > to Rambo :mad:[/quote]

Ja mam kurdupla 38 cm tez się rambo nazywa-imie adekwatne do jego charakteru :roll:

Posted

no to tak:
pies (bealge) - Twister (jak go zobaczyłam, z taką fajną błyskawica na grzbiecie z białej siersci i "wirkami" na tyłku to musiał być Twisterem...teraz żałuje ze nie nazywa sie np. Puszek, moze byłby grzeczniejszy:P:P:P)
żółw - Max (chyba normalne)
rybki- Kartofel (welon:D) Tygrysek (tez mial byc welonem, ale "troszke" za bardzo urusl i mozna go obecnie powdziwiac w Toruńskim Zoo) Kleo (ta sobie:P)
koty- Łatka, Rudek,Pringa
to tyle o moich zwierzakach:D
moja mama miała kiedys 3 psy na raz (rodzenstwo)
Łatka,Szmatka i Judasz:D:D:D
a czarny labek mojej przyjaciółki - Bandit:D