magda7k Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 no i znowu coś się pomerdało w pupilach, zdjęcie Spajkiego a opis wyadoptowanego psa - Rufiego Quote
Olga7 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ten b.piekny kudlaty pies zasluguje na wyjatkowy dom i b.dobrych ludzi.Często go odwiedzam,bardzo nam podoba się Spajki i jego charakter :loveu: .Czy cioteczki moga zrobić Spajkiemu banerek ? B.proszę. Może to cos też da. Quote
Guest monia3a Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Mogę poprosić o banerek ale jaki tekst dać w banerku ?? Quote
Olga7 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Może : Oddam psie serce za serce ? Psie serce za serce czlowieka ? Sama dobroć-kocham wszystkich ? Sama łagodność-PONek szuka domu? Serce za serce ? Jak piękny-tak miły kudłacz? Quote
magda7k Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 olga7 dzięki za inwencje:) mnie się podoba: oddam serce za serce albo sama łagodność - PONek (lub kudłacz) szuka domu Monia, jak możesz zamówić banerek to super Quote
Olga7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Najchętniej byśmy sami slicznego Spajkusia przygarnęli,gdyby to bardziej możliwe bylo,ale poki co,ktoś z rodziny zastanawia się na adopcją,tylko te koty trochę ich powstrzymują.Czy oby na pewno kot mu krzywdy nie zrobi i na odwrót.:razz: Quote
magda7k Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 olga7, Spajki naprawdę lubi i toleruje koty i na odwrót. Nawet moja siostra mówi że jest wyjątkowy, inne zwierzęta po prostu do niego lgną. Myślę, że nie ma się czego obawiać. Quote
Olga7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 No i jeszcze sęk w tym ,że kot jest caly czas rozpieszczonym jedynakiem,łobuzem z charakterkiem w domu, odwiedzające go psy stresują,nawet jesli sam też odwiedza dom z psem.Pewnie wolalby za towarzysza fajną kotkę,obawiamy się.Namysły trwają.A kudlaczek jest śliczny,baardzo nam się wszystkim podoba. Problem w tym ,że kot/ma kilka lat/ nie jest przyzwyczajony do życia razem z psem. W przeciwienstwie do PONka.A oboje to dorosle zwierzęta.Narady trwają jednak.Chodzi glownie o bezpieczeństwo psa i kota,zostawianych na czas pracy domowników. Nawet te Irokez dodaje mu urok . Nie tylko symapatyczny usmiech ::-P Quote
magda7k Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Spajki po wypadku trafił do domu z kotami i od razu było ok. Nie wiadomo czy był przyzwyczajony, czy też zapałał miłością odwzajemnioną, a koty mojej siostry (u której jest pies) też są dorosłe i generalnie obce psy w domu je stresują, a tu ze spajkim taka miłość od samego początku. Pies jest naprawdę wyjątkowy.. Quote
Guest monia3a Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='magda7k']olga7 dzięki za inwencje:) mnie się podoba: oddam serce za serce albo sama łagodność - PONek (lub kudłacz) szuka domu Monia, jak możesz zamówić banerek to super Tekst już mamy, a teraz wybierzcie fokę i będę wysyłać :) Quote
Olga7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Gdybym ja miala wybierac to by podsunela tę fotkę i tę z psota wyżej -pierwszą od góry -z uśmiechem Spajkiego :) .Ale nie mnie decydowac.:razz: Quote
Olga7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 magda7k napisał(a):Spajki po wypadku trafił do domu z kotami i od razu było ok. Nie wiadomo czy był przyzwyczajony, czy też zapałał miłością odwzajemnioną, a koty mojej siostry (u której jest pies) też są dorosłe i generalnie obce psy w domu je stresują, a tu ze spajkim taka miłość od samego początku. Pies jest naprawdę wyjątkowy.. Watek posylam na bieżąco ,ale nie chcę nalegać ,żeby potem ludzie nie mieli do mnie prestensji.Bo kot jedynak,oczko w glowie.No i by psu nosa czy oczu nie uszkodzil ,też ważne.Bo pies na szafę nie ucieknie ,a kot-tak.No i pazury ma grożniejsze.:razz: Quote
magda7k Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ja też nie chcę nikogo naciskać, to musi być świadoma i przemyślana decyzja, poza tym pies ma (najprawdopodobniej) uszkodzony nerw barkowy i przyszły dom musi być tego świadomy, że pies nie jest w 100% sprawny, przynajmniej narazie. Quote
magda7k Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 a ja bym dała do banerka zdjęcie uśmiechniętego spajkiego, Quote
blacky. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Boże jakie cudo... Mam słabość do PONów mój PON wpadł pod samochód w wieku 4 miesięcy... :( Wrzućcie go na PONy w potrzebie (chyba że tam już jest) Jeśli nie ma to deklaruję allegro. Tyle mogę. banerek: Proszę o odpowiedź w tym wątku czy ma allegro Quote
Guest monia3a Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='blacky764']Boże jakie cudo... Mam słabość do PONów mój PON wpadł pod samochód w wieku 4 miesięcy... :( Wrzućcie go na PONy w potrzebie (chyba że tam już jest) Jeśli nie ma to deklaruję allegro. Tyle mogę. banerek: Proszę o odpowiedź w tym wątku czy ma allegro Jesteś jak zwykle nie zawodna, dziękuję ♥ Quote
Zofija Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Witam, pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Jeleniej Górze do suni z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1974...rację-i-Hotel! czy ktoś może pomóc? Bardzo proszę o pomoc. Kontakt na pw lub maila: [email protected] lub. tel.:508-063-271 Quote
magda7k Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='blacky764']Boże jakie cudo... Mam słabość do PONów mój PON wpadł pod samochód w wieku 4 miesięcy... :( Wrzućcie go na PONy w potrzebie (chyba że tam już jest) Jeśli nie ma to deklaruję allegro. Tyle mogę. banerek: Proszę o odpowiedź w tym wątku czy ma allegro wielkie dzięki za śliczny banerek! teraz jeszcze proszę o podpowiedź jak go umieścić w swoim podpisie. spajki ma allegro, wspaniała dreag nad tym czuwa:) wrzuciłam go na wątek kudłaczy Quote
Zofija Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 przepraszam, ale pomyliły mi się województwa-takze moja prośba nieaktualna -szukam kogoś z dolnośląskiego:) Quote
blacky. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 zaznacz banerek myszką aby zaświecił się na niebiesko. następnie mprawym przyciskiem myszy skopiuj go i wklej w USTAWIENIA --> EDYTUJ SYGNATURĘ :) Quote
togaa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Banerek przkuwa uwagę i dzięki niemu tu wlazłam..... Ależ cudo nie pies !! !Że tez kolejka po niego sie jeszcze nie ustawiła ? Quote
Olga7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Spajkuś jest tak sliczny jak Loluś ,a tylko troche większy .Oba to sliczne,miłe kudlacze.:loveu::p Quote
Recommended Posts