Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten b.piekny kudlaty pies zasluguje na wyjatkowy dom i b.dobrych ludzi.Często go odwiedzam,bardzo nam podoba się Spajki i jego charakter :loveu: .Czy cioteczki moga zrobić Spajkiemu banerek ? B.proszę. Może to cos też da.

Guest monia3a
Posted

Mogę poprosić o banerek ale jaki tekst dać w banerku ??

Posted

Może : Oddam psie serce za serce ? Psie serce za serce czlowieka ? Sama dobroć-kocham wszystkich ? Sama łagodność-PONek szuka domu? Serce za serce ? Jak piękny-tak miły kudłacz?

Posted

olga7 dzięki za inwencje:) mnie się podoba: oddam serce za serce albo sama łagodność - PONek (lub kudłacz) szuka domu
Monia, jak możesz zamówić banerek to super

Posted

Najchętniej byśmy sami slicznego Spajkusia przygarnęli,gdyby to bardziej możliwe bylo,ale poki co,ktoś z rodziny zastanawia się na adopcją,tylko te koty trochę ich powstrzymują.Czy oby na pewno kot mu krzywdy nie zrobi i na odwrót.:razz:

Posted

olga7, Spajki naprawdę lubi i toleruje koty i na odwrót. Nawet moja siostra mówi że jest wyjątkowy, inne zwierzęta po prostu do niego lgną. Myślę, że nie ma się czego obawiać.

Posted

No i jeszcze sęk w tym ,że kot jest caly czas rozpieszczonym jedynakiem,łobuzem z charakterkiem w domu, odwiedzające go psy stresują,nawet jesli sam też odwiedza dom z psem.Pewnie wolalby za towarzysza fajną kotkę,obawiamy się.Namysły trwają.A kudlaczek jest śliczny,baardzo nam się wszystkim podoba. Problem w tym ,że kot/ma kilka lat/ nie jest przyzwyczajony do życia razem z psem. W przeciwienstwie do PONka.A oboje to dorosle zwierzęta.Narady trwają jednak.Chodzi glownie o bezpieczeństwo psa i kota,zostawianych na czas pracy domowników.

Nawet te Irokez dodaje mu urok . Nie tylko symapatyczny usmiech ::-P

Posted

Spajki po wypadku trafił do domu z kotami i od razu było ok. Nie wiadomo czy był przyzwyczajony, czy też zapałał miłością odwzajemnioną, a koty mojej siostry (u której jest pies) też są dorosłe i generalnie obce psy w domu je stresują, a tu ze spajkim taka miłość od samego początku. Pies jest naprawdę wyjątkowy..

Guest monia3a
Posted

[quote name='magda7k']olga7 dzięki za inwencje:) mnie się podoba: oddam serce za serce albo sama łagodność - PONek (lub kudłacz) szuka domu
Monia, jak możesz zamówić banerek to super

Tekst już mamy, a teraz wybierzcie fokę i będę wysyłać :)

Posted

magda7k napisał(a):
Spajki po wypadku trafił do domu z kotami i od razu było ok. Nie wiadomo czy był przyzwyczajony, czy też zapałał miłością odwzajemnioną, a koty mojej siostry (u której jest pies) też są dorosłe i generalnie obce psy w domu je stresują, a tu ze spajkim taka miłość od samego początku. Pies jest naprawdę wyjątkowy..

Watek posylam na bieżąco ,ale nie chcę nalegać ,żeby potem ludzie nie mieli do mnie prestensji.Bo kot jedynak,oczko w glowie.No i by psu nosa czy oczu nie uszkodzil ,też ważne.Bo pies na szafę nie ucieknie ,a kot-tak.No i pazury ma grożniejsze.:razz:

Posted

ja też nie chcę nikogo naciskać, to musi być świadoma i przemyślana decyzja, poza tym pies ma (najprawdopodobniej) uszkodzony nerw barkowy i przyszły dom musi być tego świadomy, że pies nie jest w 100% sprawny, przynajmniej narazie.

Posted

Boże jakie cudo... Mam słabość do PONów mój PON wpadł pod samochód w wieku 4 miesięcy... :(
Wrzućcie go na PONy w potrzebie (chyba że tam już jest) Jeśli nie ma to deklaruję allegro. Tyle mogę.

banerek:

Proszę o odpowiedź w tym wątku czy ma allegro

Guest monia3a
Posted

[quote name='blacky764']Boże jakie cudo... Mam słabość do PONów mój PON wpadł pod samochód w wieku 4 miesięcy... :(
Wrzućcie go na PONy w potrzebie (chyba że tam już jest) Jeśli nie ma to deklaruję allegro. Tyle mogę.

banerek:

Jesteś jak zwykle nie zawodna, dziękuję ♥

Posted

[quote name='blacky764']Boże jakie cudo... Mam słabość do PONów mój PON wpadł pod samochód w wieku 4 miesięcy... :(

banerek:

wielkie dzięki za śliczny banerek! teraz jeszcze proszę o podpowiedź jak go umieścić w swoim podpisie.
spajki ma allegro, wspaniała dreag nad tym czuwa:) wrzuciłam go na wątek kudłaczy

Posted

Banerek przkuwa uwagę i dzięki niemu tu wlazłam.....
Ależ cudo nie pies !! !Że tez kolejka po niego sie jeszcze nie ustawiła ?