Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postanowiłam zrobić drobną niespodziankę i przyśpieszyłam działalność :lol:.
Najpierw krótka, statyczna seria domowa:

Ulubione dzienne miejsce Kasztanka, pod biurkiem.

Dagna koło krzesełka Pawła.

Posted

Teraz z serii "Psy wodne",bo podczas upałów fontanny są ulubionym miejscem ochłody.

Więcej ciekawostek nie znalazłam, zresztą monotematyczna jestem, ciągle park albo mieszkanie, może znowu wybiorę się nad Wisłę, to tło będzie nieco inne.

Posted

Wiesz ak jest, matka perłopław, ojciec ledwie ciepły, ale chyba idzie ku lepszemu. Zdjęć nie robię, bo teraz wszędzie tłumy i muszę Dagnę prowadzić na smyczy, bo nie wiem kiedy jej odbije, Kasztan w formie, kocimbry też. Kasztan często spotyka się z przyjaciółką, Zulką i razem ganiają za piłeczką, już się nauczył oddawać piłkę, aczkolwiek czyni to niechętnie, ale ogólnie to super psiak. Wczoraj wieczorem napadła na nas miniatura Yorka (z jakiej pseudohodowli), Dagna miała śmierć w oczach (szczęśliwie była na smyczy), a Kasztanek po prostu olał, mądry pies!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No to zaczynam wklejanie lipcowych zdjęć

ć:

zabawy z naszym kolegą łatkiem

trochę rozmyte, ale wiata nad stawkiem sąsiada warta jest uwiecznienia

Łatuś przychodzi do nas często, bo jest taki drobniutki, że brama nie stanowi dla niego przeszkody, a poza tym kocha się w Dagnie.

Psy łańcuchowe, bo Pan poszedł do sąsiada, a one miały ochotę mu towarzyszyć, a tam budowa w toku i można sobie krzywdę zrobić.

Posted

I jeszcze troszkę:

Dagna zastanawia się czy wejść do wody, nie weszła.

Kasztan też tylko nogi zamoczył.

[FONT=&quot]
[/FONT]

Słoneczko raziło, więc przymykamy oczęta, bo łatwo robi się nam zapalenie spojówek.

Trawka jest mięciutka i tak słodko pachnie.