Jump to content
Dogomania

Poszłam po kociaki z kościelnej szopy....wróciłam z NIĄ- KAJA W DS u MOKKI !!! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atomowka']Borówka przeczytaj info na wątku założonym przez What May NN pani podobna wcale się nie zdecydowała na Twoją mała ( nie podoba jej się to,że ma płacić za transport)

Ludziom to się zdaje że psa trzeba dostarczyć pod drzwi i jeszcze w ręke pocałować że się decydują

zapraszam na nowy łodzki wątek
Cioteczki i Wujkowie bardzo proszę o pomoc w rozreklamowaniu wątku dwóch staruszków dla których ta zima będzie prawdopodobnie ostatnią w ich życiu
http://www.dogomania.pl/threads/197065-Dwa-staruszki-czekaj%C4%85-na-%C5%9Bmier%C4%87-w-samotno%C5%9Bci-%C5%81%C3%B3d%C5%BA?p=15806284#post15806284

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atomowka']Borówka przeczytaj info na wątku założonym przez What May NN pani podobna wcale się nie zdecydowała na Twoją mała ( nie podoba jej się to,że ma płacić za transport)
Właśnie przeczytałam i jestem w wieeelkim szoku :o
Baba na prawdę była zdecydowana , nawet powiedziała ,że dostosuje się do terminu kiedy ktoś ma jej Kajkę przywieźć !
Z resztą doczytajcie sami : [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/197012-Wroc%C5%82aw-wi%C4%99kszy-psiak-do-6-miesi%C4%99cy..[/FONT]

[quote name='ciapuś']Ludziom to się zdaje że psa trzeba dostarczyć pod drzwi i jeszcze w ręke pocałować że się decydują

zapraszam na nowy łodzki wątek
Cioteczki i Wujkowie bardzo proszę o pomoc w rozreklamowaniu wątku dwóch staruszków dla których ta zima będzie prawdopodobnie ostatnią w ich życiu
http://www.dogomania.pl/threads/197065-Dwa-staruszki-czekaj%C4%85-na-%C5%9Bmier%C4%87-w-samotno%C5%9Bci-%C5%81%C3%B3d%C5%BA?p=15806284#post15806284
Dokładnie..

Posted

Borówka zwróciła się do mnie z prośbą o wizytę przedadopcyjną u suni.Weszłam tu , by poczytać coś o niej i w świetle tego co zastałam nie wiem w końcu czy mam dzwonić do kobiety i się umawiać. Szczerze mówiąc to nie podoba mi się ,że nie chce się dołożyć. Może się okazać za jakiś czas ,że sunia jej nie pasuje i weźcie ją sobie.

Posted

Myślę że skro jej teraz nie stać na dołożenie do transportu kilku złotych to tym bardziej nie stać jej na utrzymanie psa.
A co będzie jak np zachoruje ? Też nie będzie go leczyć bo to kosztuje?

Posted

Poker napisał(a):
Borówka zwróciła się do mnie z prośbą o wizytę przedadopcyjną u suni.Weszłam tu , by poczytać coś o niej i w świetle tego co zastałam nie wiem w końcu czy mam dzwonić do kobiety i się umawiać. Szczerze mówiąc to nie podoba mi się ,że nie chce się dołożyć. Może się okazać za jakiś czas ,że sunia jej nie pasuje i weźcie ją sobie.

Poker , nie dzwoń do niej , ja już jej Kajki nie dam :roll:
Przepraszam ,że tak wyszło ,ale nie myślałam ,że cała sytuacja dostanie tak szybkiego zwrotu akcji.

ciapuś napisał(a):
Myślę że skro jej teraz nie stać na dołożenie do transportu kilku złotych to tym bardziej nie stać jej na utrzymanie psa.
A co będzie jak np zachoruje ? Też nie będzie go leczyć bo to kosztuje?

Też teraz na spokojnie analizując o tym pomyślałam :shake:

Posted

Dajcie spokój jakie czarne kwiatki. Ja bym na waszym miejscu mimo wszystko sprawdziła tą Panią. Fakt, ze nie chce się dołożyć jest zastanawiający ale z drugiej strony Borówka przecież pisałaś, że nawet jej nie mówiłaś dokładnie więc może jakbyś powiedziała wprost to by inaczej zareagowała. A może to dobry dom, może jest szansa tylko trzeba z Panią pogadac. Moze ma teraz problemy finansowe? Nie skreślajcie domu ot tak tym bardziej, że kilka osób z nią rozmawiało telefonicznie i babka wydawał się sensowna. Za dużo jest bezdomniaków,żeby tak odpuszczać domu.

Posted

Atomowka napisał(a):
Dajcie spokój jakie czarne kwiatki. Ja bym na waszym miejscu mimo wszystko sprawdziła tą Panią. Fakt, ze nie chce się dołożyć jest zastanawiający ale z drugiej strony Borówka przecież pisałaś, że nawet jej nie mówiłaś dokładnie więc może jakbyś powiedziała wprost to by inaczej zareagowała. A może to dobry dom, może jest szansa tylko trzeba z Panią pogadac. Moze ma teraz problemy finansowe? Nie skreślajcie domu ot tak tym bardziej, że kilka osób z nią rozmawiało telefonicznie i babka wydawał się sensowna. Za dużo jest bezdomniaków,żeby tak odpuszczać domu.

Próbowałam zadzwonić do Pani ,ale nie odbiera ode mnie...
No i dziś padła też propozycja DS forumowego - dzięki, dzięki , dzięki ! :loveu::loveu::loveu:
Wstępnie na za tydzień na odbiór Kajki ;)

Posted

ewatonieja napisał(a):
nie odbiera, zmienia zdanie bez poinfromowania, nie zgadza sie na pokrycie kosztów transportu - wg mnie nie nadaje się na adoptującego psa z dogo
ds mam nadzieję, że wypali, trzymam kciuki

Mi też to się jakieś podejrzane wydaje :roll:
Za kciuki nie dziękuję ,bo jeszcze zapeszę :)

Posted

Boróweczko nie oddawaj Małej tam!!! Czy ci ludzie już poszaleli, pies to niby co ma być do jasnej cholery???? Zwrotu kosztów nie, weta nie, może jedzenia, picia też nie, bedzie taniej. Słuchajcie Świeta idą, trzeba uważać, czas prezentów się zbliża, pies super, potem się najwyżej wywali..... Opieprz babę a potem na najczarniejsze kwiaciska!!!!!!!wrrrr..........chyba, że zaszło nieporozumienie, wyjaśnij Boróweczko i nie martw sie, Kaja musi mieć porządne domiszcze. Jestem świeżo po wątku o staruszkach dwóch psich, ale mnie zatyrpnęło, gdyby nie dogomaniacy to bym homo sapiens zakwalifikowała do bubla wszechlat!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Boróweczko nie oddawaj Małej tam!!! Czy ci ludzie już poszaleli, pies to niby co ma być do jasnej cholery???? Zwrotu kosztów nie, weta nie, może jedzenia, picia też nie, bedzie taniej. Słuchajcie Świeta idą, trzeba uważać, czas prezentów się zbliża, pies super, potem się najwyżej wywali..... Opieprz babę a potem na najczarniejsze kwiaciska!!!!!!!wrrrr..........chyba, że zaszło nieporozumienie, wyjaśnij Boróweczko i nie martw sie, Kaja musi mieć porządne domiszcze. Jestem świeżo po wątku o staruszkach dwóch psich, ale mnie zatyrpnęło, gdyby nie dogomaniacy to bym homo sapiens zakwalifikowała do bubla wszechlat!!!!!!!!!!!!!!!

Nie oddam na pewno ,ale wyjaśnić też nie wyjaśnię ,bo babsko tele ode mnie nie odbiera :mad:

Posted

hip hip hurrra Marycha i Filka w chmurach:) :) :), daj głos jak się wywiesz i bardzo Cię proszę wejdź na taki wątek "Luna żyła w TRAGICZNYCH WARUNKACH Potrzebne wsparnie finansowe na DT SKIERNIEWICE", tam super bazarek, zlookaj, jaki genialny pomysł, ja zaraz kupuję serducha, znajomi wpadaja im też pokażę, zapraszam czytających:) genialne!

Posted

Marycha35 napisał(a):
hip hip hurrra Marycha i Filka w chmurach:) :) :), daj głos jak się wywiesz i bardzo Cię proszę wejdź na taki wątek "Luna żyła w TRAGICZNYCH WARUNKACH Potrzebne wsparnie finansowe na DT SKIERNIEWICE", tam super bazarek, zlookaj, jaki genialny pomysł, ja zaraz kupuję serducha, znajomi wpadaja im też pokażę, zapraszam czytających:) genialne!

Marysiu , ja jestem na wątku Lunki , jego prowadzi Temidka , prawda ? ;)
Zaraz wejdę i doczyta, nowości :)

Posted

Kaja w domu u Mokki ! :loveu:
Kajcia właśnie pojechała z Mokką do Warszawy :multi:
Konkretniej będzie mieszkać nie u samej Mokki ,ale u jej siostry w towarzystwie psa i 2 kotów :p
Będzie niedługo ciachnięta.
Bardzo dziękuję za danie takiego wspaniałego domku :loveu::loveu::loveu:
To teraz czekamy tylko na relacje Mokki ;)

Posted

supero!!!!!!!!!!!!! No Mała to Ci ślę buziaka w czółko, ocaliłaś suniaczka, brawo. klask klask klask. Donoś jak Kajce w domku nowym:) trochę się 2 koty i pies zdziwią.....;) a kwiatki z doniczek wyfruną