kopciuszek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Na innym portalu napisała do mnie pewna dziewczyna. Jej dziesięcioletnia ON-kowata sunia (z tego co udało mi się zweryfikować) ma 3,5 tygodniowe szczeniaki. Wiadomo maluszki zostaną wydane do domów po ukończeniu 8 tygodni. Jej sunia po raz pierwszy się oszczeniła, a dziewczyna jest już uświadomiona co do sterylizacji. Tata szczeniaków to również mix. ON ... przypałętał się jak sąsiedzi robili sobie nowe ogrodzenie. Szukamy im domków już teraz ponieważ w ostrateczności maluchy trafią na giełdę ... Niestety dziewczyna widzi takie a nie inne rozwiązanie .... Chce aby były zarezerwowane przed ukończeniem 8 tygodni i aby domki na maluchy czekały Pomóżcie szukać psiakom domków ... Dziewczyna ma link do wątku i albo sama będzie odpowiadać albo ja będę pisać w jej imieniu .... Acha i właścicielka psiaków jest w stanie dowieźć je do Krakowa lub Kielc ;) Quote
kopciuszek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Postaram się o więcej fotek ;) By kopciuszeknh at 2010-11-15 Quote
Asior Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 pierwsza sprawa cholera dlaczego kurde giełda.. Czy nie lepiej do schroniska je oddać ??? :angryy: po drugie, nie będe nic więcej pisać bo mogła bym być nie miła.. 10-cio letnia suka urodziła.. bardzo bardzo mądrze :stupid:... ehhh super ta sunia musi się teraz czuć... przecież to babuleńka :roll: ehhhh Quote
kopciuszek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Asior dzięki, ze jesteś ... ja też dziewczynie odradzalam giełde .... Nawet myślę o tym aby w ostateczności szukać maluchom tymczasów ... Jutro (tzn. dziś) popołudniu będę miała fotkę suni i jeszcze kilka fotek maluchów ... wstawie je wieczorkiem ... Mam tylko nadzieję, że maluchom uda się na czas znaleźć domki .... Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Szok... Trzeba je poogłaszać,pewnie szybko znajdą się domki. Tylko nie giełda! Quote
kopciuszek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Dzięki, że jesteście :loveu: Teraz to napewno maluszki znajdą domki ;) Quote
kopciuszek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Zostały 3 sunie 2 psy mają już domki ;) Quote
Evelka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 I jak tam? Wiadomo co z resztą maluchów? Ja dopiero teraz trafiłam na wątek... Quote
kopciuszek Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Zostały dwie sunie ;) Niestety nie wiem czy właścicielka psiaków podpisała umowę i czy sprawdziła domki :( Quote
Mosia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 w razie gdyby domki stałe się nie znalazły to mogę wziąć malca na tymczas :) Quote
Recommended Posts