Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na innym portalu napisała do mnie pewna dziewczyna.
Jej dziesięcioletnia ON-kowata sunia (z tego co udało mi się zweryfikować) ma 3,5 tygodniowe szczeniaki. Wiadomo maluszki zostaną wydane do domów po ukończeniu 8 tygodni.
Jej sunia po raz pierwszy się oszczeniła, a dziewczyna jest już uświadomiona co do sterylizacji.
Tata szczeniaków to również mix. ON ... przypałętał się jak sąsiedzi robili sobie nowe ogrodzenie.

Szukamy im domków już teraz ponieważ w ostrateczności maluchy trafią na giełdę ... Niestety dziewczyna widzi takie a nie inne rozwiązanie .... Chce aby były zarezerwowane przed ukończeniem 8 tygodni i aby domki na maluchy czekały

Pomóżcie szukać psiakom domków ...

Dziewczyna ma link do wątku i albo sama będzie odpowiadać albo ja będę pisać w jej imieniu ....

Acha i właścicielka psiaków jest w stanie dowieźć je do Krakowa lub Kielc ;)

Posted

pierwsza sprawa cholera dlaczego kurde giełda.. Czy nie lepiej do schroniska je oddać ??? :angryy:
po drugie, nie będe nic więcej pisać bo mogła bym być nie miła.. 10-cio letnia suka urodziła.. bardzo bardzo mądrze :stupid:... ehhh super ta sunia musi się teraz czuć... przecież to babuleńka :roll:
ehhhh

Posted

Asior dzięki, ze jesteś ... ja też dziewczynie odradzalam giełde ....
Nawet myślę o tym aby w ostateczności szukać maluchom tymczasów ...

Jutro (tzn. dziś) popołudniu będę miała fotkę suni i jeszcze kilka fotek maluchów ... wstawie je wieczorkiem ...

Mam tylko nadzieję, że maluchom uda się na czas znaleźć domki ....