psokot Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Problem chyba w tym, że ludzie szukają oryginalności. Jakby pies był tym lepszy im oryginalniejszy ma wygląd. I takie poczciwoty, przecież też piękne, ale może mniej spektakularnie nie przyciągają uwagi. Jestem stałą bywalczynią forum miau. Tam z kolei koty szukają domów. I wiadomo, że najtrudniej mają bure pręguski. Wg. mnie piękne, i każdy z niepowtarzalnym wzorem. Ale pręgusków jest dużo i ludzie szukają czegoś bardziej wyjątkowego. Jakby KAŻDE zwierzę nie było wyjątkowe, tak jak wyjątkowy i niepowtarzalny jest każdy człowiek. Quote
wiewiora1 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Zakladam sie ze gdybys mial biala plamke wokol o ka , ktora wygladala by jak okolar. ustawialy by sie kolejki , po tak orginalnego psiaka, Niestety m y ludzie jestesmy wzrokowcami i podstawowa czesto rzecza na co zwracamy uwage to wyglad, Zarowno wsrod ludzi jak i zwierzat, Quote
wiewiora1 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 My to wiemy ze jemu nic nie brakuje. Wiesz Brazowa , ze nie jestem milosnikiem krotkowlosow psiakow. ale Wigor na prawde z nielicznych mi sie podoba, Dlatego nie wiem o co chodzi , Bo skoro mi sie podoba , a jestem milosniczka duzych kudlaczy , to gdzie te kolejki ludzi preferujacych gladkowlose pociechy..? Wigor ma wszystko na swoim miejscu , wyglad jest bardzo prezentujacy, charakter wspanialy i wielka madrosc i karnosc. Wiec czego jeszcze mozna chciec? Ludzie ludzie .. hop , hop.......DO DZIELA.!!!!!!! Quote
lethesse Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 no co wy? to jest totalny oryginal, 2.5 metra podskakuje i zachowal wesolosc po tylu latach w schronie, super dzieciak - nach Hause prosiemy Quote
brazowa1 Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 To co,napisac: "Wigor:2,5 metra bez rozbiegu?" :evil_lol: Njafajniejsze w nim jest to,ze on, gdy idzie na spacer to te 2 bramki macha,ale ze swojego boksu na wysokosci juz nie wychodzi.A moglby.Po prostu uznal,ze tedy sie nie wychodzi i tyle.Tam sie mieszka,czeka na glaskanie,na nagrodki. Super pies! Quote
wiewiora1 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No Wogor jak skaczesz na bramke swojego boksu i spogladasz na wszystkich z gory to i mozesz tu troche z gory , z pierwszej str porozgladac sie co sie dzieje u ludzi i kto szuka jakiego psa, i jakbys widzial kogos ciekawego to daj znac[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG] Quote
brazowa1 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ja mam wrazenie,ze Wigor wcale takiego sportowca nie potrzebuje.Ot,zwykly czlowiek,ktory nie odda go po miesiacu,tylko pokaze mu,ze nie skaczemy na stol.I ktos kto lubi energetyczne psiaki. No i musi byc wyjatkowy i nas przekonac,ze sie dla Wigora nadaje. Quote
Kasia25 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Oby już te rocznice w domku obchodził. tak bardzo ci tego życze, piesku Quote
wiewiora1 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Wigor skacz wysoko wysoko jak tylko potrafisz niech cie ludzie w koncu zobacza...i zabiora na kolejna rocznice do domku Quote
lethesse Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 on tak tutaj dyzuruje juz tyle czasu, ja jeszcze jednej suczce z takim stazem tez kibicowalam i wlasnie znalazla dom, wiec teraz to juz na pewno kolej Wigorka Quote
wiewiora1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 PAMIETAM JAK KIEDYS DLUGO NAMAWIALAM BRA UMIESZCZENIE WIGORA NA DOGO,,,ONA TAK BARDZO GO KOCHA ZE DLUGO SIE WZBRANIALA PRZED TYMM,,BALA SIE BOWIEM ZE MOZE TRAFIC DIO NIE ODPOWIEDNICH LUDZI , LUB NIE BEDZIE WSTANIE SIE DOSTOSOWAC DO ICH SWIATA ,PO TAK DLUGIM POBYCIE W SCHRONIE,, mOJE PROSBY ZOSTALY WYSLUCHANE,,ALE PRZYZNAJE W JEDNYM SIE MYLILAM,,,SADZILAM BOWIEM ZE WIGOR ZOSTANIE PRZYGARNIETY BARDZO SZYBKO I BEDZIE NAWET TRZEBA WYBIERAC W SROD KANDYDATOW,,, i NIE WIEM DLACZEGO SIE AZ TAK BARDZO POMYLILAM,,,NIE JESTEM TEGO W STANIE ZROZUMIEC,,WSZAK TO TAKI MILY I KOCHANY PSIAK,,,DLACZEGO NIKT NA NIEGO NIE CZEKAI NIE RACZY PRZYGARNAC DO SIEBIE,,,NA TO PYT NIE UMIEM ODPOWIEDZIEC,,, cZYZBYM SIE MYLILA AZ TAK BARDZO ,, ZE ON JUZ NIE MOZE ZNALEZC SWEGO CZLOWIEKA??? cALY CZAS UWAZAM ZE JEST DLA NIEGO SZNASA Quote
wiewiora1 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dokladnie ,to samo dotyczy Bratanka,,a nawet i jeszcze bardzieje bo on jest rudy i na prawde orginalny Sama nie wiem w czym blad, Ale miejmy nadzieje ze bedzie wszystko ok Quote
brazowa1 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 ZErkajcie na kocurka Kuki,on umrze w schronisku z tesknoty.To jak wyrok z odroczeniem na 2 miesiace.Tesknota zabija koty w schronisku.Zamykaja sie w sobie,odmawiaja jedzenia,łapia choroby. Za pare tygodni moze byc dla Kukiego za póżno. psy sa twarde,ciezko je pozbawic woli zycia.W najgorszych warunkach,z najgorszym panem,pies bedzie zył,na przekor wszystkiemu. Wigor,przyjacielu,moze uda ci sie znalezc osobe,u ktorej bedziesz mogł byc szczesliwy?Ale wpierw ja prześwietlimy do 3go pokolenia wstecz...:razz: Quote
wiewiora1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No no Brazowa nie iwedzilam ze lubisz taka papierkowa robote..Ok ale to wolny kraj ,,MOWISZ MASZ!!!!!!! A nasz Bratan hopaj na gore moze ktos dostrzeze to rudawe ubarwienie Quote
wiewiora1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A no rzeczywiscie,,,no nie mozliwe,,a jednak!!!!Mowa o Wigorze ,,wybacz mi ale jestem po koszmarnej nocce i za 20 min kolejna porcja wyczerpujacych serwow Quote
wiewiora1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ale dzis mam okropny komputer..ale jakos dotre do moich psiakow... A Wigor na pierwsza str Quote
wiewiora1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 O PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM,,,A CO TU TAKIE PUSTKI,,CZY W POLSCE COS CIEKAWEGO SIE DZIEJE ZE WSZYSCY POWYCHODZILI,,,,tO ZE bRAZOWEJ NIE MA TO ROZUMIEM,,,, w KONCU MUSI KTOS ODWIEDZIC NASZE KOCHANE PSIAKI , I POJSC Z NIMI NA DLUGI SPACERI OCZYWISCIE W NAGRODE ZAPODAC JAKIS DOBRY GROSZEK , SMAKOLYK aLE GDZIE RESZTA ,,,OJ OJ OJ,,, a NASZ WIGOR,JUZ PO SPACERKU I CZEKA NA PODRZUCANIE DOGORY... HOP HOP,,,:mad: Quote
brazowa1 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Nie tylko ja w schronie,ciotka kaerjot dzielnie psy ze mna wyprowadzała,potem sama ze staruszkami gnała.Kochana taka :loveu: Wigor chadza na spacerki z Saba-Blondyna,placza smycze i Wigor usiłował dzis pare razy poderznac mi gardło Twoja ulubiona smycza,wiewiora1! Dbam o nia :cool3: Maluch zaliczyl czyszczenie uszu i juz nie trzepie nimi na spacerach.on taki cierpliwy i grzeczny.Pewnie kaerjot bedzie innego zdania,bo w miedzyczasie Wigor podkakuje,ale naprawde doceniam fakt,ze bez kaganca i przemocy,stresu,mozna robic przy nim zabiegi pielegnacyjne. Quote
Kasia25 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Wigor, ty musisz w końcu dom znależć. Coś ci szepne na ucho, ciotka Brazowa, to po niego gotowa nawet do Mikołaja uderzyć!!!! A może ktoś już Wigora wypatrzył, tylko się waha? Przyznać się i podnieść ciotki na duchu:mad: Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No Wlasnie Tak Tesknie Za Moja Ukochana Najwspanialsza Smycza I Jestem Ci Wdzieczna Ze Sie Nia Troskliwie Opiekujesz,,,a Trzeba Sia Nia Dobrze Obchodzic To Nie Zrobi Alka,,, A Co Do Wigorka, To Co Jeszcze Robi W Schronie Nie Wiem,,,,,wiem Ze Sie Juz Przyzwyc\zail,,tyle Lat Mieszkajac,,,ale Jak Pamietamy Nasza Czarna Spedzila 8 Lat W Schronie A Teraz Zapewne Nie Oposcila By Swojej Kochanej Panci I Posiadlosci,,ktory Jest Jej Najwspanialszym Domem,,ktorego Nie Miala Przez Tyle Lat Wiec Wigor,,,czeka Jak Czarna,,,na Ta Szanse Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 a WIGOR TO NAWET SMYCZY NIE POTRZEBUJE,,TAK BARDZO JEST W CIEBIE WPATRZONY pAMIETAM JAK OBAWIALAM SIE WYPUSCIC PIERWSZY RAZ CZARNA BEZ SMYCZY,,OBAWIALAM SIE BOWIEM ZE POJDZIE W DLUGA I BEDA PROBLEMY,,,A TA ANI NA KROK NIE ODCHODZILA,,,BYLA TO WIELKA PRZYJAZN, wIEM Z WIGOREM TO TROCHE INACZEJ MUSI BYC BO NIGDY NIE WIDOMO KIEDY NAPOTKACIE NA DRODZE JAKIEGOS SZALONEGO SAMACA dLATEGO JA TAK BARDZO JESTEM ZA SUCZKAMI,,, A WIGOR NA GORE ,PO RAZ DRUGI HOP Quote
brazowa1 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Wigor ...coz,mam wrazenie,ze bardzo sie rozumiemy,w koncu jestem jego schroniskowa pancia od tylu lat,od szczeniaka,a innej nigdy nie mial. Czekamy na nia. Quote
wiewiora1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dokladnie Brazowa jest dla Wigora jedyna pancia taka jaka ja bylam kiedys dla Czarnej,,jej sie udalo i iesze sie ze ma nowa pancie,,,nie jestem zazdrosna bo wiem ze to dla niej najwazniejsze,,, Wigor tez w koncu znajdzie swoja pancie i Brzaowa bedzie w siodmym niebie ze szczescia Quote
Recommended Posts